Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Mellem døden og livet
Mellem døden og livet

Mellem døden og livet

Der er flere ting mellem døden og livet end vi normalt tror. Et medium vil kunne fortælle for dig, hvad han eller hun ser, i de usynlige verdener.

Måske tænker du lidt over, hvad som sker efter døden? Hvilke verdener møder vi? Måske har du læst lidt om nærdødsoplevelser (NDU) og er blevet inspireret af det lys, som næsten alle fortæller om. En mørk tunnel, hvor der er strålende lys for enden. Pårørende, kære venner og strålende lyse åndelige væsener tager os imod, og byder velkommen.

Men der bliver også fortalt, om en periode, hvor vi ser hele vores liv med en åndelig vejleder ved vores side. Vi oplever virkningerne af de ting vi sagt og gjort gennem livet – og ser tydeligt følgerne. Ikke alt vi gør og siger er på top. Vi har lyse og mørke sider i os, alle sammen, og vejlederen bliver en lærer og mester – så vi begynder at forstå, hvad vi skal stræbe efter at lære. Mellem livet og døden og mellem døden og livet.

Alt dette ved et medium mere om, fordi hun eller han kan se eller fornemme væsener, som er på den anden side. Måske er der en moder som fortryder noget hårdt hun har sagt, eller gjort ved sit barn en gang. Måske er dette barn du selv – som gennem mediet får lov til at høre din moder sige bede om tilgivelse, fordi hun nu kan se, hvad følgerne blev i dit liv – mellem døden og livet.

Der findes dem der siger: der findes ingen død, det er kun en tænkt modsætning mellem de fysiske og åndelige tilværelser. Vi har en fysisk krop og vi har åndelige legemer, som vi flytter vores bevidsthed til, når den fysiske krop er blevet for gammel og slidt eller er kommet ud for et uheld eller sygdomme. Alle får at vide, om det er sandheden eller en fantasi, når tiden er kommet til, at forlade vores kroppe.

Der bliver også sagt, at der er væsener, som ikke har lyst til at forlade den fysiske verden, og bliver ”hængende” i et mellemrum. De er måske helt opfyldt af noget de har beskæftiget sig med, eller elsker f.eks. alkohol og sex, og tror ikke på, at der findes glæder i det åndelige verdener. Tidligere blev et sådant væsen kaldt ”en usalig ånd”. H.C. Andersen har beskrevet dem i flere af sine eventyr. Et medium må passe på, så de ikke bliver snydt af sådant et væsen. Er der lyse eller mørke hensigter ved kontakten? Et medium med lang erfaring, kan godt se og forstå forskellen. 

Vi tænker sjældent på, at der er et mellemrum også i den anden ende – før vi bliver født. Hvis vi nu kommer til de åndelige verdener, når vi dør, hvor kommer vi fra, da vi bliver født? Jo, selvfølgelig: fra spermie, æg, livmoder og ud fra moderens krop – men hvad så før dette sker? Er vi ingenting, der bliver til noget? Eller er der også en død fra den åndelige tilstand, hvor vi skal forlade den åndelige krop, og blive et fysisk væsen igen? Et andet ”mellem døden og livet”?

Hvis du er nysgerrig, skal du bare spørge et medium. Der findes flere af dem på clairvoyant24.dk.

 

 

Hvis du vil tale om "Mellem døden og livet", kan du ringe til en af ​​os:

Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Liza
Ping mig
LizaNR 558Healer, Afdødekontakt, Tarotkort, Spåkone, Alle vejledere,...
 

Liza har arvet sin gave fra sin mormor og hun kan give dig synsk vejledning blandt...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Anette
Ping mig
AnetteNR 74Spåkvinde, Spåkone, Healer, Afdødekontakt, Alle vejledere,...
 

Anette har lang erfaring med at give medievejledning i kærlighed, arbejde, forhold og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Varja
Ping mig
VarjaNR 72Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone, Klarsyn,...
 

Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Åndelige tegn fra himlen

2908 visninger

Det er rigtigt, at der er et liv efter døden. Døden er bare en proces, hvorved en persons ånd forlader sin krop.

 

At se ind i fremtiden

9244 visninger

Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.

 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

5625 visninger

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. 

 

Hvordan håndtere jeg frygten for at dø

4492 visninger

Svar på hvad der sker, når vi dør, er et emne der ofte bliver diskuteret. Men det eneste vi kan gøre er at gætte på hvad der sker. Døden er endelig, og det skræmmer de fleste.

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend