KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Meditere er at skabe din virkelighed
Meditere er at skabe din virkelighed

Meditere er at skabe din virkelighed

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.


Tag et par minutter til at tænke på, hvad du virkelig vil have ud af livet. Er du tilfreds med dit nuværende job eller vil du hellere have en mere givende karriere? Tænk på dit sociale liv og måder at forbedre det på, hvis du gerne vil have flere nye venner eller bruge mere kvalitetstid sammen med din familie. Vi har alle ting, vi har planer om at gøre en dag, men som vi aldrig rent faktisk gør, så tænk p å din ultimative bucketliste, og hvor tilfredsstillende det ville være at gøre disse ting nu. Lav en liste over, hvordan du vil have din nye virkelighed til at være. 

Visualisering gennem meditation

Se over din liste, før du sætter dig ned for at meditere. Du skal ikke bekymre dig om at huske alt eller glemme nogle få detaljer, de vigtigste faktorer vil stige til overfladen af ​​din bevidsthed. Sæt dig nu ned på et roligt sted, tøm dit sind, tag et par dybe rensende vejrtrækninger og se så den virkelighed for dig, som du vil have. Se dig selv i din drømmekarriere, omgivet af handelens værktøjer. Se dig selv siddende for enden af​​ et bord til aftensmad, omgivet af den sociale kreds, du vil have: en kærlig ægtefælle, loyale venner, tillidsfulde og støttende medarbejdere. Forestil dig, hvad det ser ud og føles som at gøre en af ​​tingene fra din bucketliste, uanset om det er at bestige et bjerg i Alperne, lære at tale et nyt sprog, tilbringe en uge på et romantisk rejsemål eller hoppe i faldskærm. 

Fortsæt med at trække vejret dybt, mens du forestiller dig seværdigheder, lyde, dufte og fornemmelser af din potentielle nye virkelighed. Hvilken følelse beskriver bedst, hvordan du føler det, når du visualiserer ting, som du ønsker, de var: glad, tilfreds, opfyldt? Reflekter over den følelse og de visuelle billeder hele dagen, især når du oplever daglig stress. Når du er modløs eller føler dig nede, husk hvad du visualiserede, og at disse ting vil være din virkelighed en dag. 

Sæt en hensigt hver dag

En hensigt kan hjælpe dig med at fokusere på vigtige ting og skifte fokus væk fra ting, der forårsager stress og lav selvtillid. Luk dine øjne og gentag mentalt en hensigt, som "Jeg er en god og kærlig person, og gode ting kommer min vej" eller "Jeg er åben for lykke og succes". Gør det med det samme du står op om morgenen, ved middagstid, og inden du går i seng hver aften, og når som helst du har brug for en distraktion fra livets irritationsmomenter. 

Meditation er nøglen til at skabe din virkelighed. Kontakt os idag for at lære de nyeste og mest effektive meditationsteknikker for at komme i gang med at skabe den virkelighed, du fortjener at leve i.

 

Vil du snakke om Meditere er at skabe din virkelighed ring til:

Bloggere
AnnieAnnie
Ledig for kontakt
Annienr 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

At håndtere det at være højsensitiv

5892 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt meget tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Spådom

4462 visninger
Kan jeg virkelig få en ekte spådom? Eller er det hele bare en gang falskneri?
 

Byg din bucketliste med astrologi

4800 visninger

Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert en gang i livet sat dig for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du få hjælp med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.

 

Sådan styrer du dine negative tanker

5045 visninger

Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.

 

Lyt til ånderne

6280 visninger

De fleste af os vil have hjælp udefra for at løse vores livs problemer. Men tror du, at det sker i virkeligheden? Jeg tror, at de kære, der forlod os i denne verden, nogle gange forsøger at hjælpe os. Vi kalder dem "engle" eller "ånder".

 

Den Sataniske Kirke

9691 visninger

Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend