KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Meditere er at skabe din virkelighed

Meditere er at skabe din virkelighed

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.


Tag et par minutter til at tænke på, hvad du virkelig vil have ud af livet. Er du tilfreds med dit nuværende job eller vil du hellere have en mere givende karriere? Tænk på dit sociale liv og måder at forbedre det på, hvis du gerne vil have flere nye venner eller bruge mere kvalitetstid sammen med din familie. Vi har alle ting, vi har planer om at gøre en dag, men som vi aldrig rent faktisk gør, så tænk p å din ultimative bucketliste, og hvor tilfredsstillende det ville være at gøre disse ting nu. Lav en liste over, hvordan du vil have din nye virkelighed til at være.

 

Visualisering gennem meditation

Se over din liste, før du sætter dig ned for at meditere. Du skal ikke bekymre dig om at huske alt eller glemme nogle få detaljer, de vigtigste faktorer vil stige til overfladen af ​​din bevidsthed. Sæt dig nu ned på et roligt sted, tøm dit sind, tag et par dybe rensende vejrtrækninger og se så den virkelighed for dig, som du vil have. Se dig selv i din drømmekarriere, omgivet af handelens værktøjer. Se dig selv siddende for enden af​​ et bord til aftensmad, omgivet af den sociale kreds, du vil have: en kærlig ægtefælle, loyale venner, tillidsfulde og støttende medarbejdere. Forestil dig, hvad det ser ud og føles som at gøre en af ​​tingene fra din bucketliste, uanset om det er at bestige et bjerg i Alperne, lære at tale et nyt sprog, tilbringe en uge på et romantisk rejsemål eller hoppe i faldskærm.

 

Fortsæt med at trække vejret dybt, mens du forestiller dig seværdigheder, lyde, dufte og fornemmelser af din potentielle nye virkelighed. Hvilken følelse beskriver bedst, hvordan du føler det, når du visualiserer ting, som du ønsker, de var: glad, tilfreds, opfyldt? Reflekter over den følelse og de visuelle billeder hele dagen, især når du oplever daglig stress. Når du er modløs eller føler dig nede, husk hvad du visualiserede, og at disse ting vil være din virkelighed en dag.

 

Sæt en hensigt hver dag

En hensigt kan hjælpe dig med at fokusere på vigtige ting og skifte fokus væk fra ting, der forårsager stress og lav selvtillid. Luk dine øjne og gentag mentalt en hensigt, som "Jeg er en god og kærlig person, og gode ting kommer min vej" eller "Jeg er åben for lykke og succes". Gør det med det samme du står op om morgenen, ved middagstid, og inden du går i seng hver aften, og når som helst du har brug for en distraktion fra livets irritationsmomenter.

 

Meditation er nøglen til at skabe din virkelighed. Kontakt os idag for at lære de nyeste og mest effektive meditationsteknikker for at komme i gang med at skabe den virkelighed, du fortjener at leve i.

 

 

Vil du snakke om Meditere er at skabe din virkelighed ring til:

Bloggere
AmelieAmelie
Ledig for kontakt
Amelienr 311Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk
 
Empatiske Amelie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
HelenaHelena
Ikke tilgængelig
Helenanr 699Clairvoyant, Spåkvinde, Klarsyn, Synsk
 
Helena er en varm og godhjertet synsk kvinde. Her føler du dig helt tryg og kan...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AngelicaAngelica
Ikke tilgængelig
Angelicanr 698Synsk, Clairvoyance, Medium, Spåkvinde
 
Angelica ser, hører og føler energier og kan hjælpe dig med at forstå din egen...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ikke tilgængelig
Almanr 690Spåkvinde, Medium, Synsk, Clairvoyant
 
Alma er et medium som formidler beskeder til dig og giver vejledning med sine...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Sådan styrer du dine negative tanker

3775 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

At håndtere det at være højsensitiv

2802 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt meget tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Byg din bucketliste med astrologi

3482 visninger
Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert en gang i livet sat dig for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du få hjælp med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.
 

At se ind i fremtiden

3153 visninger
Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.
 

Ankou – Manden med leen

14320 visninger
Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.
 

At tale med dyr

5700 visninger
Jeg vil gerne fortælle dig om, hvordan det er at være synsk og om hvordan det er at kommunikere med dyr.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere