Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Meditere er at skabe din virkelighed

Meditere er at skabe din virkelighed

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan klare det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du vil og være opmærksom på, at alle ting er mulige, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.


Tag et par minutter til at tæ nke p å, hvad du virkelig vil have ud af livet. Er du tilfreds med dit nuværende job eller vil du hellere have en karriere gør noget mere givende? Tæ nk p å dit sociale liv og må der at forbedre det p å, hvis du gerne vil gøre flere nye venner eller bruge mere kvalitetstid sammen med din familie. Vi har alle ting, vi mener at gøre en dag, men aldrig rent faktisk, så t æ nk p å din ultimative bucketliste, og hvor tilfredsstillende det ville være at gøre disse ting nu. Lav en liste over, hvordan du vil have din nye virkelighed til at væ re.

 

Visualisering gennem meditation

Se over din liste, før du sidder ned for at meditere. Du skal ikke bekymre dig om at huske alt eller glemme nogle få detaljer, de vigtigste faktorer vil stige til toppen af ​​din bevidsthed. Sæt nu ned på et roligt sted, fjern dit sind, tag et par dybe rensende vejrtræ kninger og s å billede den virkelighed, du vil have i dit sind. Billede selv arbejder i din d r ømkarriere, omgivet af handelens væ rkt øjer. Se dig selv siddende i toppen af ​​ et bord p å aftensmad med den sociale cirkel, du vil have: en kærlig æ gtef ælle, loyale venner, tillidsfulde og støttende medarbejdere. Forestil dig, hvad det ser ud og føles som at gøre en af ​​tingene fra din bucketliste, uanset om det klatrer et bjerg i Alperne, lære at tale et fremmedsprog, tilbringe en uge på et romantisk rejsemål eller skydive ud af et fly.

 

Forts æt med at trække vejret dybt som du tager i seværdigheder, lyde, dufte og fornemmelser af din potentielle nye virkelighed. Hvilken følelse beskriver bedst, hvordan du fø ler som du visualiserer ting, som du ønsker, de var: glad, tilfreds, opfyldt? Reflektere over den følelse og de visuelle billeder hele dagen, isæ r n år det modarbejdes af daglige stress. Når du er modlø s eller f øler dig nede, husk hvad du visualiserede, og at disse ting vil være din virkelighed en dag.

 

S æt en hensigt hver dag

En hensigt kan hjælpe dig med at fokusere på vigtige ting og skifte fokus væk fra ting, der forårsager stress og selvtillid. Luk dine øjne og mentalt gentage en hensigt, som "Jeg er en god og kærlig person, og gode ting kommer min vej" eller "Jeg er åben for lykke og succes". Gør det første om morgenen, ved middagstid, og fø r du g år i seng hver nat, og når som helst du har brug for en distraktion fra livets irritationsmomenter.

 

Meditation er n øglen til at skabe din virkelighed. Kontakt os idag for at læ re de nyeste og mest effektive meditationsteknikker at starte dig p å vej til at skabe den virkelighed, du fortjener at leve i.

 

 

Vil du snakke om Meditere er at skabe din virkelighed ring til:

StefanStefan
Ledig for kontakt
Stefannr 318Clairvoyant, Medium, Drømmetydning, Healer
 
Du får gode og kloge råd, hvis du ringer til Stefan, da han har lang erfaring og han...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
SerafiinaSerafiina
Optaget
Serafiinanr 306Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Synsk
 
Serafiina er en synsk kvinde der giver vejledning inden mange områder, hun er en...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
SaraSara
Ikke tilgængelig
Saranr 695Klarsyn, Spåkone, Clairvoyant, Synsk
 
Sara er en fantastisk kvinde der med sine clairvoyante evner vil kunne give dig ny...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
HelenaHelena
Ikke tilgængelig
Helenanr 699Clairvoyant, Spåkvinde, Klarsyn, Synsk
 
Helena er en varm og omtænksom synsk kvinde. Her føler du dig helt tryg og kan...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Sådan styrer du dine negative tanker

3585 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

Byg din bucketliste med astrologi

3269 visninger
Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert sat dig et tidspunkt i dit liv for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.
 

At håndtere det at være højsensitiv

1841 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt megen tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Den Sataniske Kirke

5852 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

6295 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Mentale overlevelsestips

1131 visninger
Der er visse ting, du kan gøre for at ændre en situation. I dag fokuserer vi på at ændre en situation bare ved at tappe ind i dine mentale evner.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere