Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Lær dig at tyde dine drømme
Lær dig at tyde dine drømme

Lær dig at tyde dine drømme

Drømmetydning er en gammel teknik som bruges en del under spådom, men du kan også lære dig at tyde dine drømme

At tyde drømme er en af de ældste måder et medium kan hjælpe et andet menneske på. Lærer man sig at forstå og tolke sine drømme kan de give dig information om din egen situation og livsbane. En synsk person som en spåkone eller en sandsigerske kan se og tolke ting der vil ske i fremtiden. Gennem eksperthjælp kan du forstå dine følelser, og dine forhold forbedres. Du kan også få hjælp til at åbne dine øjne for fremtiden. Tilbagevendende drømme kan være meddelelser fra din underbevidsthed. Stærke drømme kan betyde at en højere magt forsøger at give dig clairvoyant vejledning.Derfor er det viktigt at du lær dig at tyde dine drømme.

Nogle af de mest normale symboler er at du bliver jaget eller at dine tænder falder ud. Dette kan betyde at du har problemer med din selvtillid. Det kan også tolkes som at du forsøger at undvige en fremtidig hændelse. Hvis du flyver i din drøm kan symbolikken variere alt efter om det er let eller svært at flyve. Hvis du nyder din flyvetur, så kan det betyde at du har det godt i dit liv, men oplever du, at det er svært, kan det betyde at du har svært ved at klare de høje krav du stiller til dig selv. Gennem at prøve at spå dig kan du lære dig at forstå symbolikken i dine drømme. Din underbevidsthed bearbejder hele tiden din hverdag når du sover, og gennem at tyde disse tegn kan din relation til andre og dig selv forbedres. 

En af de personer man taler mest om når det gælder drømmetolkning er Freud. Han var en videnskabsmand og en sandsiger som tolkede drømme på 1900-tallet. Han tolkede tit sameksistens ind i drømmene. F.eks troede han at hvis man drømmer at man falder, så er det fordi man er ved at blive forelsket i nogen. Eftersom mennesker har forsøgt at tolke drømme så længe vi ved, så findes der mange forskellige tolkninger på tilbagevendende drømme. En typiskt tilbagevendende drøm man kan opleve er at man dumper til en eksamen. Dette er faktisk noget som 1 ud af 5 har drømt i sit liv. Det kan en sandsigerske tolke som at du er urolig for det næste skridt i dit liv. Lær dig tyde dine drømme, så ved du det her.

Drømmer du tit at du er det samme sted kan det tyde på stres på arbejdet. Visse sandsigersker kan også tolke drømme ved at bruge sine tarotkort. På den måde får de en stærkere kontakt som kan hjælpe dig i en spådom. Hvis du drømmer om et nyfødt barn, så kan det betyde at noget nyt er ved at ske i dit liv. Måske er et nyt arbejde, forhold eller et barn på vej. Begynder du pludselig at finde nye rum og steder i dine drømme, så kan det tolkes som at du er ved at blive klar til nye opgaver eller ansvar. Er rummet hvidt så kan det betyde at du er klar til en ny start i dit liv. Mange mennesker som har modtaget eksperthjælp i drømmetydning er blevet positivt overrasket. Det kan gøre en stor forskel i dit liv at prøve drømmetydning gennem en online spådom.Hverdagen bliver lettere om du lær dig tyde dine drømme.

J. Svendsen

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Simon
Ledig
SimonNR 8Medium, Afdødekontakt, Alle vejledere, Clairvoyance,...
 

Simon har direkte kontakt med englene og formidler deres budskaber, så du kan få svar...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Rebecca
Ledig
RebeccaNR 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Katherine
Ledig
KatherineNR 56Tarotkort, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Klarsyn, Healer,...
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Eliza
Ledig
ElizaNR 16Tarotkort, Spåkvinde, Medium, Alle vejledere, Clairvoyance,...
 

Eliza kan give dig vejledning på alle livets områder. Hun lægger gerne en stjerne for...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EilaNy!
Ledig
Ny! EilaNR 36Medium, Healer, Afdødekontakt, Spåkone, Tarotkort,...
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Ingen dårlige drømme mere

1148 visninger

I vores drømme ser vi gode og dårlige ting, ingen dårlige drømme mere, er det vi vil og det kan vi få, med lidt øvelse

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend