Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Lær dig at tyde dine drømme
Lær dig at tyde dine drømme

Lær dig at tyde dine drømme

Drømmetydning er en gammel teknik som bruges en del under spådom.

At tyde drømme er en af de ældste måder et medium kan hjælpe et andet menneske på. Lærer man sig at forstå og tolke sine drømme kan de give dig information om din egen situation og livsbane. En synsk person som en spåkone eller en sandsigerske kan se og tolke ting der vil ske i fremtiden. Gennem eksperthjælp kan du forstå dine følelser, og dine forhold forbedres. Du kan også få hjælp til at åbne dine øjne for fremtiden. Tilbagevendende drømme kan være meddelelser fra din underbevidsthed. Stærke drømme kan betyde at en højere magt forsøger at give dig clairvoyant vejledning.

Nogle af de mest normale symboler er at du bliver jaget eller at dine tænder falder ud. Dette kan betyde at du har problemer med din selvtillid. Det kan også tolkes som at du forsøger at undvige en fremtidig hændelse. Hvis du flyver i din drøm kan symbolikken variere alt efter om det er let eller svært at flyve. Hvis du nyder din flyvetur, så kan det betyde at du har det godt i dit liv, men oplever du, at det er svært, kan det betyde at du har svært ved at klare de høje krav du stiller til dig selv. Gennem at prøve at spå dig kan du lære dig at forstå symbolikken i dine drømme. Din underbevidsthed bearbejder hele tiden din hverdag når du sover, og gennem at tyde disse tegn kan din relation til andre og dig selv forbedres.

En af de personer man taler mest om når det gælder drømmetolkning er Freud. Han var en videnskabsmand og en sandsiger som tolkede drømme på 1900-tallet. Han tolkede tit sameksistens ind i drømmene. F.eks troede han at hvis man drømmer at man falder, så er det fordi man er ved at blive forelsket i nogen. Eftersom mennesker har forsøgt at tolke drømme så længe vi ved, så findes der mange forskellige tolkninger på tilbagevendende drømme. En typiskt tilbagevendende drøm man kan opleve er at man dumper til en eksamen. Dette er faktisk noget som 1 ud af 5 har drømt i sit liv. Det kan en sandsigerske tolke som at du er urolig for det næste skridt i dit liv.

Drømmer du tit at du er det samme sted kan det tyde på stres på arbejdet. Visse sandsigersker kan også tolke drømme ved at bruge sine tarotkort. På den måde får de en stærkere kontakt som kan hjælpe dig i en spådom. Hvis du drømmer om et nyfødt barn, så kan det betyde at noget nyt er ved at ske i dit liv. Måske er et nyt arbejde, forhold eller et barn på vej. Begynder du pludselig at finde nye rum og steder i dine drømme, så kan det tolkes som at du er ved at blive klar til nye opgaver eller ansvar. Er rummet hvidt så kan det betyde at du er klar til en ny start i dit liv. Mange mennesker som har modtaget eksperthjælp i drømmetydning er blevet positivt overrasket. Det kan gøre en stor forskel i dit liv at prøve drømmetydning gennem en online spådom.

J. Svendsen

Hvi du undrer hvad dine drømme betyder og behøver hjælp med drømmetydning, så er du velkommen til at ringe til en af vores eksperter. De findes tilgængelige døgnet rundt for dig. Klik her for at se hvem som er online lige nu.

 

Hvis du vil tale om "Lær dig at tyde dine drømme", kan du ringe til en af ​​os:

Bloggere
MariaNy!
Ledig
Ny! MariaNR 44Medium, Klarsyn, Alle vejledere, Spåkone, Clairvoyance,...
 

Maria er en spåkone som hjælper dig med de spørgsmål du har. Hun er dygtig til at...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
KatherineNy!
Ledig
Ny! KatherineNR 56Tarotkort, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Klarsyn, Healer,...
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Alma
Ledig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AndreaNy!
Ping mig
Ny! AndreaNR 3Klarsyn, Alle vejledere, Spåkvinde, Synsk, Clairvoyant,...
 

Presentasjon kommer snart!

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Ingen dårlige drømme mere

1120 visninger

Drømme er hallucinationer, der opstår under vores søvn. I vores drømme ser vi gode og dårlige ting. I de værste tilfælde ser vi de døde mennesker og tror, at de er vrede på os.

 

At drømme om folk fra fortiden

7747 visninger

Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Det kan være folk fra din fortid, som du kunne lide eller ikke lide, eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend