89 88 88 11

19 kr./minut - minimum 15 minutter

Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Lær dig at tyde dine drømme
Lær dig at tyde dine drømme

Lær dig at tyde dine drømme

Drømmetydning er en gammel teknik som bruges en del under spådom, lær dig at tyde dine drømme, og bliv klogere på livet

At tyde drømme er en af de ældste måder et medium kan hjælpe et andet menneske på. Lærer man sig at forstå og tolke sine drømme kan de give dig information om din egen situation og livsbane. En synsk person som en spåkone eller en sandsigerske kan se og tolke ting der vil ske i fremtiden. Gennem eksperthjælp kan du forstå dine følelser, og dine forhold forbedres. Du kan også få hjælp til at åbne dine øjne for fremtiden. Tilbagevendende drømme kan være meddelelser fra din underbevidsthed. Stærke drømme kan betyde at en højere magt forsøger at give dig clairvoyant vejledning.Derfor er det vigtigt, så lær dig at tyde dine drømme.

Nogle af de mest normale symboler er at du bliver jagtet eller at dine tænder falder ud. Dette kan betyde at du har problemer med din selvtillid. Det kan også tolkes som at du forsøger at undvige en fremtidig hændelse. Hvis du flyver i din drøm kan symbolikken variere alt efter om det er let eller svært at flyve. Hvis du nyder din flyvetur, så kan det betyde at du har det godt i dit liv, men oplever du, at det er svært, kan det betyde at du har svært ved at klare de høje krav du stiller til dig selv. Gennem at prøve at spå dig kan du lære dig at forstå symbolikken i dine drømme. Din underbevidsthed bearbejder hele tiden din hverdag når du sover, og gennem at tyde disse tegn kan din relation til andre og dig selv forbedres. 

En af de personer man taler mest om når det gælder drømmetolkning er Freud. Han var en videnskabsmand og en sandsiger som tolkede drømme i 1900-tallet. Han tolkede tit sameksistens ind i drømmene. F.eks troede han at hvis man drømmer at man falder, så er det fordi man er ved at blive forelsket i nogen. Eftersom mennesker har forsøgt at tolke drømme så længe vi ved, så findes der mange forskellige tolkninger på tilbagevendende drømme. En typiskt tilbagevendende drøm man kan opleve er at man dumper til en eksamen. Dette er faktisk noget som 1 ud af 5 har drømt i sit liv. Det kan en sandsigerske tolke som at du er urolig for det næste skridt i dit liv. Lær dig tyde dine drømme, så ved du det her.

Drømmer du tit at du er det samme sted kan det tyde på stres på arbejdet. Visse sandsigersker kan også tolke drømme ved at bruge deres tarotkort. På den måde får de en stærkere kontakt som kan hjælpe dig i en spådom. Hvis du drømmer om et nyfødt barn, så kan det betyde at noget nyt er ved at ske i dit liv. Måske er et nyt arbejde, forhold eller et barn på vej. Begynder du pludselig at finde nye rum og steder i dine drømme, så kan det tolkes som at du er ved at blive klar til nye opgaver eller ansvar. Er rummet hvidt så kan det betyde at du er klar til en ny start i dit liv. Mange mennesker som har modtaget eksperthjælp i drømmetydning er blevet positivt overrasket. Det kan gøre en stor forskel i dit liv at prøve drømmetydning. Hverdagen bliver lettere hvis du lær dig tyde dine drømme.

J. Svendsen

 

 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Liza
LEDIG
 

Liza har arvet sin gave fra sin mormor og hun kan give dig synsk vejledning blandt...

89 88 88 11MIN SIDE
 
ElinorNy
LEDIG
 

Præsentation kommer snart

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på...
 
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

Blinde udvikler de andre sanser, for at kompensere for den der mangler. Her er en fortælling om en blind...
 
 
 
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./minut

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere