KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Kloning

Kloning

Som så mange spåkoner, så står forskere indenfor bioteknologi også ofte overfor moralske og etiske spørgsmål.


Et af de områder der er meget diskuteret er, hvorvidt vi bør krydse gener fra forskellige arter. Som spåkone der ofte spår om fremtiden, så vil jeg mene at menneskelige hybrider er nok ikke noget vi vil støde på før om lang lang tid. Men man kan jo allerede nu købe gensplejsede fødevarer. I Kina er genetisk modificerede fødevarer ganske lovligt hvorimod man andre steder I verden, bland andet her I Skandinavien, er mere kritiske overfor den slags fødevarer. Nogle mener at det, ser fra et evolutionært synspunkt, er forkert at krydse forskellige arter, hvorimod andre mener at hele den grundlæggende ide med evolution, er at den menneskelige race udvikler sig, og gerne med hjælp fra forskningens verden.

Mennesker har i mange århundreder krydset de mest nyttige dyr med hindanden, for f.eks. at få en kalv med masser af kød på. Forskellen mellem krydsning og genetisk modifikation er, at genmodifikation kan krydse arter der normalt ikke ville blive krydset fra naturens side. Som spåkone, og som hekse og mange andre med sysnke evner, så har jeg stor respekt og tiltro til naturen. Det kan måske være godt at avle store og saftige æbler med masser af smag, men hvad sker der hvis genmodifikation pludselig udgør en trussel mod eksisterende plante- og dyrearter? Hvis naturen stopper med at forplante sig på sine egen premisser, hvad sker der så?

På den anden side, så giver bioteknologi os en mulighed for at fremforske vacciner, og tilføre vitaminer og jern til frugt og grønt der kan være med til at hjælpe mennesker u-lande med at få den rette næring.  Denne mulighed kan vi som medmennesker ikke tillade os bare at ignorere, også selvom det betyder vi kommer til at stå overfor nogle svære etiske beslutninger. F.eks. så har forskere allerede udviklet syntetisk insulin, og har også teknologien til at hjælpe folk der lider af sygdomme som Parkinson og Huntington. Behandlingerne skal dog først godkendes af offentligheden før de kan tages i brug.

Jeg, som de fleste andre der udfører spådomme og clairvoyance, har en indsigt ind i hvordan fremtiden kommer til at se ud, og det ville ikke undre mig hvis en job annonce I fremtiden vil lægge vægt på at kandidater har ”gode gener, samt har modtaget celler der forlænger deres liv og koncentration” Hvis du vil vide mere om hvad fremtiden bringer iforhold til bioteknologi, så ring til en af vores sandsigersker elller spåkoner og få dem til at spå om fremtiden.

Bioteknologi er ekstra interessant for spåkoner og andre med synske og overnaturlige evner, da de også beskæftiger sig med fremtiden, og ofte bliver stillet foran nogle svære etiske beslutninger.

Vi tilbyder telefon-clairvoyance til folk er har brug for åndelig vejledning eller som ønsker at blive spået om fremtiden. Man skal være mindst 18 år for at ringe til vores spåkoner.

Hvis du har spørgsmål vedrørende økonomi, kærlighed, job eller måske om bioteknologi, så ring til en af vores spåkoner. De vil med glæde hjælpe dig.

Skrevet af: I.Steen

 

Vil du snakke om Kloning ring til:

LovisaLovisa
Ledig for kontakt
Lovisanr 175Clairvoyant, Clairvoyance, Klarsyn, Spåkvinde
 
Jeg er en sandsigerske og spåkone fra det nordlige Sverige. Her på Clairvoyant24...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
JenniferJennifer
Ledig for kontakt
Jennifernr 349Clairvoyant, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Jennifer har lang erfaring som medium og kender naturens hemmeligheder, en kundskab...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
IrisIris
Optaget
Irisnr 620Tarotkort, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde
 
Iris er en sandsigerske som lige nu sidder og venter på at få lov til at spå dig...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CeliaCelia
Ikke tilgængelig
Celianr 640Medium, Spåkone, Alle vejledere, Spåkvinde, Tarotkort
 
Celia er et professionelt uddannet medium, der spår dig og kan endda helbrede dig,...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Den Grønne Mand

4111 visninger
Enhver der har studeret spådomme og hekse, har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er, og hvad han symbolisere.
 

Zeus hjælper os

7303 visninger
Vores krop gør indimellem ting ufriviligt. Her kan du læse om en af de mere mystiske ting den gør, som man kan bruge til spå med.
 

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

4625 visninger
Hver og en af ​​os vil påvirkes af distraktioner og stres i den materielle verden. Hvad enten det er en livsomvæltende begivenhed, arbejde eller familieforhold, så vil vores energi blive påvirket, hvis vi ikke er opmærksomme. Når disse blokkeringer bliver gentagne, skaber det et negativt billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.
 

Hvad er en spiritual dagbog?

4203 visninger
En spirtual dagbog er en oversigt over udviklingen af ​​dine spirituelle oplevelser. Spirituelle tidsskrifter kan tage ethvert format, herunder video-tidsskrifter, der er gemt på et kamera, en telefon eller en tablet. Mange mennesker kan godt lide at håndskrive dem på papir, da håndskrift siges at stimulere hjernen på en anden, dybere måde end at skrive elektroniske ord. Det vigtigste ved en spirituel dagbog er at den føles rigtig for dig.
 

Mentale overlevelsestips

2028 visninger
Der er visse ting, du kan gøre for at ændre en situation. I dag fokuserer vi på at ændre en situation bare ved at få kontakt med dine mentale evner.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

3878 visninger
Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere