KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Kloning
Kloning

Kloning

Som så mange spåkoner, så står forskere indenfor bioteknologi også ofte overfor moralske og etiske spørgsmål.


Et af de områder der er meget diskuteret er, hvorvidt vi bør krydse gener fra forskellige arter. Som spåkone der ofte spår om fremtiden, så vil jeg mene at menneskelige hybrider er nok ikke noget vi vil støde på før om lang lang tid. Men man kan jo allerede nu købe gensplejsede fødevarer. I Kina er genetisk modificerede fødevarer ganske lovligt hvorimod man andre steder I verden, bland andet her I Skandinavien, er mere kritiske overfor den slags fødevarer. Nogle mener at det, ser fra et evolutionært synspunkt, er forkert at krydse forskellige arter, hvorimod andre mener at hele den grundlæggende ide med evolution, er at den menneskelige race udvikler sig, og gerne med hjælp fra forskningens verden.

Mennesker har i mange århundreder krydset de mest nyttige dyr med hindanden, for f.eks. at få en kalv med masser af kød på. Forskellen mellem krydsning og genetisk modifikation er, at genmodifikation kan krydse arter der normalt ikke ville blive krydset fra naturens side. Som spåkone, og som hekse og mange andre med sysnke evner, så har jeg stor respekt og tiltro til naturen. Det kan måske være godt at avle store og saftige æbler med masser af smag, men hvad sker der hvis genmodifikation pludselig udgør en trussel mod eksisterende plante- og dyrearter? Hvis naturen stopper med at forplante sig på sine egen premisser, hvad sker der så?

På den anden side, så giver bioteknologi os en mulighed for at fremforske vacciner, og tilføre vitaminer og jern til frugt og grønt der kan være med til at hjælpe mennesker u-lande med at få den rette næring.  Denne mulighed kan vi som medmennesker ikke tillade os bare at ignorere, også selvom det betyder vi kommer til at stå overfor nogle svære etiske beslutninger. F.eks. så har forskere allerede udviklet syntetisk insulin, og har også teknologien til at hjælpe folk der lider af sygdomme som Parkinson og Huntington. Behandlingerne skal dog først godkendes af offentligheden før de kan tages i brug.

Jeg, som de fleste andre der udfører spådomme og clairvoyance, har en indsigt ind i hvordan fremtiden kommer til at se ud, og det ville ikke undre mig hvis en job annonce I fremtiden vil lægge vægt på at kandidater har ”gode gener, samt har modtaget celler der forlænger deres liv og koncentration” Hvis du vil vide mere om hvad fremtiden bringer iforhold til bioteknologi, så ring til en af vores sandsigersker elller spåkoner og få dem til at spå om fremtiden.

Bioteknologi er ekstra interessant for spåkoner og andre med synske og overnaturlige evner, da de også beskæftiger sig med fremtiden, og ofte bliver stillet foran nogle svære etiske beslutninger.

Vi tilbyder telefon-clairvoyance til folk er har brug for åndelig vejledning eller som ønsker at blive spået om fremtiden. Man skal være mindst 18 år for at ringe til vores spåkoner.

Hvis du har spørgsmål vedrørende økonomi, kærlighed, job eller måske om bioteknologi, så ring til en af vores spåkoner. De vil med glæde hjælpe dig.

Skrevet af: I.Steen

 

Vil du snakke om Kloning ring til:

AurielAurielNy!
Ledig for kontakt
Ny! Aurielnr 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Presentasjon kommer snart!

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Zeus hjælper os

8624 visninger

Vores krop gør indimellem ting ufriviligt. Her kan du læse om en af de mere mystiske ting den gør, som man kan bruge til spå med.

 

Den Grønne Mand

6331 visninger
Enhver der har studeret spådomme og hekse, har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er, og hvad han symbolisere.
 

3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

5839 visninger

Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.

 

Ankou – Manden med leen

17497 visninger

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.

 

At komme igennem smerte

5407 visninger

I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fyldt af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for de fleste af os, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af det, at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.

 

Seks tegn på du har en sjette sans

13818 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend