Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Kloning
Kloning

Kloning

Som så mange spåkoner, så står forskere indenfor bioteknologi også ofte overfor moralske og etiske spørgsmål.

Et af de områder der er meget diskuteret er, hvorvidt vi bør krydse gener fra forskellige arter. Som spåkone der ofte spår om fremtiden, så vil jeg mene at menneskelige hybrider er nok ikke noget vi vil støde på før om lang lang tid. Men man kan jo allerede nu købe gensplejsede fødevarer. I Kina er genetisk modificerede fødevarer ganske lovligt hvorimod man andre steder I verden, bland andet her I Skandinavien, er mere kritiske overfor den slags fødevarer. Nogle mener at det, ser fra et evolutionært synspunkt, er forkert at krydse forskellige arter, hvorimod andre mener at hele den grundlæggende ide med evolution, er at den menneskelige race udvikler sig, og gerne med hjælp fra forskningens verden.

Mennesker har i mange århundreder krydset de mest nyttige dyr med hindanden, for f.eks. at få en kalv med masser af kød på. Forskellen mellem krydsning og genetisk modifikation er, at genmodifikation kan krydse arter der normalt ikke ville blive krydset fra naturens side. Som spåkone, og som hekse og mange andre med sysnke evner, så har jeg stor respekt og tiltro til naturen. Det kan måske være godt at avle store og saftige æbler med masser af smag, men hvad sker der hvis genmodifikation pludselig udgør en trussel mod eksisterende plante- og dyrearter? Hvis naturen stopper med at forplante sig på sine egen premisser, hvad sker der så?

På den anden side, så giver bioteknologi os en mulighed for at fremforske vacciner, og tilføre vitaminer og jern til frugt og grønt der kan være med til at hjælpe mennesker u-lande med at få den rette næring.  Denne mulighed kan vi som medmennesker ikke tillade os bare at ignorere, også selvom det betyder vi kommer til at stå overfor nogle svære etiske beslutninger. F.eks. så har forskere allerede udviklet syntetisk insulin, og har også teknologien til at hjælpe folk der lider af sygdomme som Parkinson og Huntington. Behandlingerne skal dog først godkendes af offentligheden før de kan tages i brug.

Jeg, som de fleste andre der udfører spådomme og clairvoyance, har en indsigt ind i hvordan fremtiden kommer til at se ud, og det ville ikke undre mig hvis en job annonce I fremtiden vil lægge vægt på at kandidater har ”gode gener, samt har modtaget celler der forlænger deres liv og koncentration” Hvis du vil vide mere om hvad fremtiden bringer iforhold til bioteknologi, så ring til en af vores sandsigersker elller spåkoner og få dem til at spå om fremtiden.

Bioteknologi er ekstra interessant for spåkoner og andre med synske og overnaturlige evner, da de også beskæftiger sig med fremtiden, og ofte bliver stillet foran nogle svære etiske beslutninger.

Vi tilbyder telefon-clairvoyance til folk er har brug for åndelig vejledning eller som ønsker at blive spået om fremtiden. Man skal være mindst 18 år for at ringe til vores spåkoner.

Hvis du har spørgsmål vedrørende økonomi, kærlighed, job eller måske om bioteknologi, så ring til en af vores spåkoner. De vil med glæde hjælpe dig.

Skrevet af: I.Steen

 

Hvis du vil tale om "Kloning", kan du ringe til en af ​​os:

Alma
Ledig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
KatherineNy!
Ledig
Ny! KatherineNR 56Tarotkort, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Klarsyn, Healer,...
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
MariaNy!
Ledig
Ny! MariaNR 44Medium, Klarsyn, Alle vejledere, Spåkone, Clairvoyance,...
 

Maria er en spåkone som hjælper dig med de spørgsmål du har. Hun er dygtig til at...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Rebecca
Ping mig
RebeccaNR 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Spå din fremtid

1245 visninger

Hvorfor spå din fremtid? For mange mennesker kan det være stressende ikke at vide hvad der ligger ude i fremtiden. 

 

Tarot

4858 visninger

Er du nogensinde blevet spået i tarotkort? Tror du, at det forandrede noget?

 

Den Grønne Mand

6795 visninger

Enhver der har studeret spådomme og hekse, har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er, og hvad han symbolisere.

 

Kloning af mennesker – er det muligt?

6563 visninger

Bioteknologi er, som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.

 

Hvad er en spiritual dagbog?

5609 visninger

En spirtual dagbog er en oversigt over udviklingen af ​​dine spirituelle oplevelser. Spirituelle tidsskrifter kan tage ethvert format, herunder video-tidsskrifter, der er gemt på et kamera, en telefon eller en tablet. 

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend