Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Kloning

Kloning

Som så mange spåkoner, så står forskere indenfor bioteknologi også ofte overfor moralske og etisker spørgsmål.


Et af de områder der er meget diskuteret er, hvorvidt vi bør krydse gener fra forskellige arter. Som spåkone der ofte spå om fremtiden, så vil jeg mener at menneskelige hybrider er nok ikke noget vi vil støde på før om lang lang tid. Men man kan jo allerede nu købe gensplejsede fødevarer. I Kina er genetisk modificeret fødevarer ganske lovligt hvorimod man andre steder I verden, bland andet her I Skandinavien, er mere kritiske overfor den slags fødevarer. Nogle mener at der, ser fra et evolutionært synspunkt, er forkert at krydse forskellige arter, hvorimode andre mener at hele den grundlæggende ide med evolution, er at den menneskelige race udvikler sig, og gerne med hjælp fra forskningens verden.

Mennesker har i mange århundrede krydset de mest nyttige dyr med hindanden, for f.eks. at få en kalv med masser af kød på. Forskellen mellem krydsning og genetisk modifikation er, at genmodifikation kan krydser arter der normalt ikke ville blive krydset fra naturens side. Som spåkone, og som hekse og mange andre med sysnke evner, så har jeg stor respekt og tiltro til naturen. Det kan måske være godt at avle store og saftige æbler med masser af smag, men hvad sker der hvis genmodifikation pludselig udgør en trussel mod eksisterende plante og dyrearter? Hvis naturen stopper med at forplante sig på dens egen premisser, hvad sker der så?

På den anden side, så giver bioteknologi os en mulighed for at fremforske vacciner, og tilføre vitaminer og jern til frugt og grønt der kan være med til hjælpe mennesker u-lande med at få den rette næring.  Denne mulighed kan vi som medmennesker ikke tillade os bare at ignorerer, også selvom det betyder vi kommer til at stå overfor nogle svære etiske beslutninger. F.eks. så har forskere allerede udviklet syntetisk insulin, og har også teknologien til at hjælpe folk der lider af sygdomme som Parkinson og Huntingson. Behandlingerne skal dog først godkendes af offentligheden før den kan tages i brug.

Jeg, som de fleste andre der udfører spådomme og clairvoyance, har en indsigt ind i hvordan fremtiden kommer til at se ud, og det ville ikke undre mig hvis en job annonce I fremtiden vil lægge vægt på at kanditater har ”gode gener, samt har modtaget celler der forlænger deres liv og koncentration” Hvis du vil vide mere om hvad fremtiden bringer iforhold til bioteknolog, så ring til en af vores sandsigerske elller spåkoner og få en dem til at spå om fremtiden.

Bioteknologi er ekstra interessant for spåkoner og andre med synske og overnaturlige evner, da de også beskæftiger sig med fremtiden, og ofte bliver stillet foran nogle svære etiske beslutninger.

Vi tilbyder telefon-clairvoyance til folk er har brug for åndelige vejledning eller som ønsker at blive spået om fremtiden. Man skal være mindst 18 år for at ringe til vores spåkoner.

Hvis du har spørgsmål vedrørende økonomi, kærlighed, job eller måske om bioteknologi, så ring til en af vores spåkoner. De vil med glæde hjælpe dig.

Skrevet af: I.Steen

 

Vil du snakke om Kloning ring til:

SerafiinaSerafiina
Er lige blevet ledig
Serafiinanr 306Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Synsk
 
Serafiina er en synsk kvinde der giver vejledning inden mange områder, hun er en...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
StefanStefan
Optaget
Stefannr 318Clairvoyant, Medium, Drømmetydning, Healer
 
Du får gode og kloge råd, hvis du ringer til Stefan, da han har lang erfaring og han...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Optaget
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnjaAnja
Ikke tilgængelig
Anjanr 107Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn
 
”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Zeus hjælper os

7118 visninger
Vores krop gør indimellem ting ufriviligt. Her kan du læse om en af de mere mystiske ting den gør, som man kan bruge til spå med.
 

Den Grønne Mand

3790 visninger
Enhver der har studeret spådomme og hekse har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er og hvad han symbolisere.
 

Hvordan håndtere jeg frygten for at dø

2415 visninger
Svar på hvad der sker, når vi dør, er et emne der ofte bliver diskuteret. Men det eneste vi kan gøre er at gætte på hvad der sker. Døden er endelig, og det skræmmer de fleste, men der er måde hvorpå vi kan håndtere denne frygt.
 

Hvad er en spiritual dagbog?

3974 visninger
En spirtual dagbog er en oversigt over udviklingen af ​​dine spirituell oplevelser. Spirituelle tidsskrifter kan tage ethvert format, herunder video-tidsskrifter, der er gemt på et kamera, en telefon eller en tablet. Mange mennesker kan godt lide at håndskrive dem på papir, da håndskrift siges at stimulere hjernen på en anden, dybere måde end at skrive elektroniske ord. Det vigtigste ved en spirituel dagbog er at den føles rigtig for dig.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

6296 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

At komme igennem smerte

4168 visninger
I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fuld af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for stort set os alle, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere