KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Kloning af mennesker – er det muligt?
Kloning af mennesker – er det muligt?

Kloning af mennesker – er det muligt?

Bioteknologi er, som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.


Bioteknologi kan hjælpe med at finde helbredelser for kræft, alzheimers og MS, men hvorvidt det skal bruges til embryon stamcelle forskning, er der stor uenighed om. Et embryon består af celler som, hvis de bliver befrugtet, kan blive til et foster, og nogle folk mener ikke det er etisk korrekt at bruge et foster som ”stamcelle-fabrik”. Andre folk ser dog embryoner som celleklumper, hvis rettigheder ikke kan sidestilles med dem en levende person har.

Den tidligere amerikanske præsident, Bush, er en kendt modstander af stamcelleforskning. Han holdning er at det skal forbydes, da han ser det som uetisk, fordi ”intet menneskeliv bør udnyttes eller slukkes for at redde et andet liv”.

En anden modstander er tidligere Kristendemokrat Per Landgren. Han mener, at stamcelleforskning vil ende med at den vestlige verden vil udnytte den tredje verden for deres gener. Han mener fattige kvinder i den tredje verden vil sælge deres æg til den vestlige verden for en alt for lav pris.

Et modargument til Per Landgrens opfattelse er, at stamcelleforskning kan sætte en stopper for den organhandel der allerede eksisterer i den tredje verden. Da det vil betyde man kan 'dyrke” organer i et laboratorium og derfor ikke har brug for at købe organer fra en fattig donor.

Ordet kloning, lyder for mange stadig som noget fra en science fiction film, men teknologien til at klone mennesker eksisterer allerede, det er kun de etiske regler der, ganske forståeligt, sætter en stopper for det. Det er dog tilladt, i nogle lande, at bruge celler som ikke længere er brugt i kroppen til at forske i sygdomme. Ved at tilføre en kvinde nye celler under en graviditet, kan man undgå at et barn bliver født med f.eks. epilepsi, eller blind. Denne form for 'indblanding i naturens gang” har naturligvis skabt en del debat om hvad dette vil føre til. Hvis man blander sig i hvilke sygdomme en person er født med, skal man så også have lov til at blande sig i hvilken karakter og egenskaber et barn har? Skal man kunne gøre et lavt barn lidt højere, skal man have lov til at ændre øjen- og hårfarve osv.

Hvis du ønsker at se hvad denne teknologi vil bringe I fremtiden, så ring til en spåkone eller clairvoaynt og få hende/ham til at spå dig om fremtiden. For de fleste med klarsyn og synske evner, er der ingen tvivl om at det der i dag betegnes som “overnaturligt”, vil i fremtiden blive anset som ganske naturligt.

Spåkoner, clairvoyanter, spåmænd, hekse og andre med synske evner, er vant til at balancere på den etiske linje som afgør hvor meget vi skal blande os i hvad der sker i fremtiden. Så man kan sige vores erhverv har en del tilfælles med bioteknologien.

Vi tilbyder clairvoyance online og andre former for spådomme, men du skal være mindst 18 år for at gøre brug af vores tjenester.

En telefonclairvoyance kan hjælpe dig med at få svar på spørgsmål om fremtiden, eller rådgive dig omkring en nuværende situation. Der findes også masser af spåkoner som kan hjælpe dig med at se ind i fortiden, og på den måde hjælpe dig til at forstå den person du er i dag.

Alle os spåkoner ønsker dig en rigtig god uge!

Skrevet af: K. Jensen

 

Vil du snakke om Kloning af mennesker – er det muligt? ring til:

Bloggere
RebeccaRebecca
Ledig for kontakt
Rebeccanr 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

At have en fænomenologisk indstilling

5352 visninger

Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssig videnskab og psykoanalyse.

 

Den Sataniske Kirke

9693 visninger

Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.

 

Skyggemennesker

8085 visninger

Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående

 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

5840 visninger

Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.

 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

5449 visninger

Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse istedenfor.

 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

5145 visninger

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend