Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Kloning af mennesker – er det muligt?
Kloning af mennesker – er det muligt?

Kloning af mennesker – er det muligt?

Bioteknologi er, som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.

Bioteknologi kan hjælpe med at finde helbredelser for kræft, alzheimers og MS, men hvorvidt det skal bruges til embryon stamcelle forskning, er der stor uenighed om. Et embryon består af celler som, hvis de bliver befrugtet, kan blive til et foster, og nogle folk mener ikke det er etisk korrekt at bruge et foster som ”stamcelle-fabrik”. Andre folk ser dog embryoner som celleklumper, hvis rettigheder ikke kan sidestilles med dem en levende person har.

Den tidligere amerikanske præsident, Bush, er en kendt modstander af stamcelleforskning. Han holdning er at det skal forbydes, da han ser det som uetisk, fordi ”intet menneskeliv bør udnyttes eller slukkes for at redde et andet liv”.

En anden modstander er tidligere Kristendemokrat Per Landgren. Han mener, at stamcelleforskning vil ende med at den vestlige verden vil udnytte den tredje verden for deres gener. Han mener fattige kvinder i den tredje verden vil sælge deres æg til den vestlige verden for en alt for lav pris.

Et modargument til Per Landgrens opfattelse er, at stamcelleforskning kan sætte en stopper for den organhandel der allerede eksisterer i den tredje verden. Da det vil betyde man kan 'dyrke” organer i et laboratorium og derfor ikke har brug for at købe organer fra en fattig donor.

Ordet kloning, lyder for mange stadig som noget fra en science fiction film, men teknologien til at klone mennesker eksisterer allerede, det er kun de etiske regler der, ganske forståeligt, sætter en stopper for det. Det er dog tilladt, i nogle lande, at bruge celler som ikke længere er brugt i kroppen til at forske i sygdomme. Ved at tilføre en kvinde nye celler under en graviditet, kan man undgå at et barn bliver født med f.eks. epilepsi, eller blind. Denne form for 'indblanding i naturens gang” har naturligvis skabt en del debat om hvad dette vil føre til. Hvis man blander sig i hvilke sygdomme en person er født med, skal man så også have lov til at blande sig i hvilken karakter og egenskaber et barn har? Skal man kunne gøre et lavt barn lidt højere, skal man have lov til at ændre øjen- og hårfarve osv.

Hvis du ønsker at se hvad denne teknologi vil bringe I fremtiden, så ring til en spåkone eller clairvoaynt og få hende/ham til at spå dig om fremtiden. For de fleste med klarsyn og synske evner, er der ingen tvivl om at det der i dag betegnes som “overnaturligt”, vil i fremtiden blive anset som ganske naturligt.

Spåkoner, clairvoyanter, spåmænd, hekse og andre med synske evner, er vant til at balancere på den etiske linje som afgør hvor meget vi skal blande os i hvad der sker i fremtiden. Så man kan sige vores erhverv har en del tilfælles med bioteknologien.

Vi tilbyder clairvoyance online og andre former for spådomme, men du skal være mindst 18 år for at gøre brug af vores tjenester.

En telefonclairvoyance kan hjælpe dig med at få svar på spørgsmål om fremtiden, eller rådgive dig omkring en nuværende situation. Der findes også masser af spåkoner som kan hjælpe dig med at se ind i fortiden, og på den måde hjælpe dig til at forstå den person du er i dag.

Alle os spåkoner ønsker dig en rigtig god uge!

Skrevet af: K. Jensen

 

Hvis du vil tale om "Kloning af mennesker – er det muligt?", kan du ringe til en af ​​os:

Alma
Ledig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
KatherineNy!
Ledig
Ny! KatherineNR 56Tarotkort, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Klarsyn, Healer,...
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
MariaNy!
Ledig
Ny! MariaNR 44Medium, Klarsyn, Alle vejledere, Spåkone, Clairvoyance,...
 

Maria er en spåkone som hjælper dig med de spørgsmål du har. Hun er dygtig til at...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Hannele
Ping mig
HanneleNR 563Healer, Spåkone, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Hannele får sine budskaber fra ånderne og med sin sjette sans finder hun de svar du...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Spå din fremtid

1245 visninger

Hvorfor spå din fremtid? For mange mennesker kan det være stressende ikke at vide hvad der ligger ude i fremtiden. 

 

Tarot

4858 visninger

Er du nogensinde blevet spået i tarotkort? Tror du, at det forandrede noget?

 

Den Grønne Mand

6795 visninger

Enhver der har studeret spådomme og hekse, har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er, og hvad han symbolisere.

 

Kloning

5530 visninger

Som så mange spåkoner, så står forskere indenfor bioteknologi også ofte overfor moralske og etiske spørgsmål.

 

Hvad er en spiritual dagbog?

5609 visninger

En spirtual dagbog er en oversigt over udviklingen af ​​dine spirituelle oplevelser. Spirituelle tidsskrifter kan tage ethvert format, herunder video-tidsskrifter, der er gemt på et kamera, en telefon eller en tablet. 

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend