Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Kloning af mennesker – er det muligt?

Kloning af mennesker – er det muligt?

Bioteknologi er som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.


Bioteknologi kan hjælpe med at finde helbredelser for kræft, alzheimers og MS, men hvorvid det skal bruges til embryon stamcelle forskning , er der stor uenighed om. Et embryon består af celler som, hvis de bliver befrugtet, kan blive til et fostre, og nogle folk mener ikke det er etisk korrekt at bruge et fostre som ”stamcelle-fabrik”. Andre folk ser dog embryoner som celleklumper, hvis retigheder ikke kan sidestilles med dem en levende person har.

Den tidligere amerikanske præsident, Bush, er en kendt modstander af stamcelleforskning. Han holdning er at det skal forbydes, da han ser det som uetisk, fordi ”intet menneskeliv bør udnyttes eller slukkes for at redde et andet liv”.

En anden modstander er  tidligere Kristendemokrat Per Landgren. Han mener stamcelleforskning vil ende med at den vestlige verden vil udnytte den tredje verden for deres gener. Han mener fattige kvinder I den tredje verden vil sælge deres æg til den vestlige verden for en alt for lav pris.

Et modargument til Per Landgrens opfattelse er, at stamcelleforskning kan sætte en stopper for den organhandel der allerede eksitrere I den tredje verden. Da det vil betyde man kan 'dyrke” organer i et laboratorium og derfor ikke har brug for at købe organer fra en fattig donor.

Ordet kloning, lyder for mange stadig som noget fra en science fiction film, men teknologien til at klone mennesker eksistere allerede, det er kun de ektiske regler der, ganske forståeligt, sætter en stopper for det. Det er dog tilladt, i nogle lande, at bruge celler som ikke længere er brugt i kroppen til at forske i sygdomme. Ved at tilføre en kvinde nye celler under en graviditet, kan man undgå at et barn bliver født med f.eks. epilepsi, eller blind. Denne form for 'indblanding i naturens gang” har naturligvis skabt en del debat om hvad dette vil føre til. Hvis man blander sig i hvilke sygdomme en person er født med, skal man så også have lov til at blande sig i hvilke karakter og egenskaber et barn har. Skal man kunne gøre et lavt barn lidt højere, skal man have lov til at ændre øjen og hårfarve osv.

Hvis du ønsker at se hvad denne teknologi vil bringe I fremtiden, så ring til en spåkone eller clairvoaynt og få hende/ham til at spå dig om fremtiden. For de fleste med klarsyn og synske evner, er der ingen tvivl om at det der i dag betegnes som “overnaturligt”, vil i fremtiden blive anset som ganske naturligt.

Spåkoner, clairvoyanter, spåmænd, hekse og andre med synske evner, er vant til at balancere på den etiske linje som afgøre hvor meget vi skal blande os i hvad der sker i fremtiden. Så man kan sige vores erhverv har en del tilfælles med bioteknologien.

Vi tilbyder clairvoyance online og andre former for spådomme, men du skal være mindst 18 år for at gøre brug af vores tjenester.

En telefonclairvoyance kan hjælpe dig med at få svar på spørgsmål om fremtiden, eller rådgive dig emkring en nuværende situation. Der findes også masser af spåkoner som kan hjælpe dig med at se ind i fortiden, og på den måde hjælpe dig til at forstå den person du er i dag.

Alle os spåkoner ønsker dig en rigtig god uge!

Skrevet af: K.Jensen

 

Vil du snakke om Kloning af mennesker – er det muligt? ring til:

YasmineYasmine
Ledig for kontakt
Yasminenr 375Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Lydhør Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos hendes guider for at kunne hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
MargarethaMargaretha
Optaget
Margarethanr 618Tarotkort, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Margaretha er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnjaAnja
Ikke tilgængelig
Anjanr 107Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn
 
”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
NoraNora
Ikke tilgængelig
Noranr 172Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone
 
Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Den Sataniske Kirke

5991 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

At have en fænomenologisk indstilling

3394 visninger
Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssige videnskab og psykoanalyse.
 

Skyggemennesker

2367 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

3917 visninger
Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøv noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være svækket og kan holde dig ude af at opfylde dit potentiale.
 

Fremtidssyn

1261 visninger
Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige kortsigtet fremtid på.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

1096 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere