KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Klarsyn 24
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Benytte dit klarsyn 24 gange i december? En alternativ julekalender!


Klarsyn er det danske begreb der modsvarer begrebet clairvoyance fra fransk. Det betyder lige nøjagtigt det, som det hedder; at man kan se ting klart - måske klarere end de fleste. Men det betyder også mere: En klarsynt person kan se, eller indhente oplysninger om, både begivenheder, personer og genstande, der ikke fysisk er indenfor synsvidde. Og nu taler vi ikke kun om geografisk synsvidde, men også om tid. Ved hjælp af extra-sensorisk perception (ESP) kan den klarsynte se eller føle ting som vi andre ikke opfatter. Ting der er sket tidligere, eller ting der sker lige nu på et andet sted, eller ting der ikke er sket endnu. 

Er du selv klarsynt? Måske kan du godt mærke at du har evner i den retning, men du har ikke rigtigt taget fat på at udvikle dem endnu. Så har vi et forslag: Hvorfor ikke gøre det til en leg? 

Naturligvis er det ikke snak om at tage let på hverken evnerne eller hvad man kan bruge dem til. Sammen med klarsyn hører også et vist ansvar for at forvalte det på en ordentlig måde, og at bruge sit moralske kompas når man afgør i hvilke situationer man skal gøre sig nytte af sit klarsyn. Men hvis man ønsker at træne sine evner op så er der få ting der fungerer bedre end at bruge dem jævnligt. Og indenfor en kort periode kan man træne intensivt og målrettet. At bevidst fokusere på dit klarsyn 24 gange i løbet af julemåneden kan være et alternativ. 

Det behøver ikke at være de helt store ting. En kort eller længere meditation hvor du øver på at slappe af og åbne op for eventuelle budskab er et eksempel. Eller du kan lukke øjnene og invitere dine åndelige vejledere til at give sig til kende. Hvis du allerede har et nogenlunde greb om dine evner kan du finde på forskellige opgaver til dig selv. En dag kan du for eksempel fokusere på at finde en genstand der er blevet væk. Eller du kan forsøge at mærke efter hvad slags forbindelse du har til en person i din nærhed. Eller du vil måske øve dig på at kommunikere med dit kæledyr? Hvis du har personer i din nærhed som du har tillid til (og der har tillid til dig) kan du forsigtigt forsøge at stille ind på dem - selvfølgelig kun hvis de giver dig lov! 

Nogle klarsynte har problemer med at "lukke" for sit klarsyn. For dem kan der være klarsyn 24 timer i døgnet, og det kan være udmattende. Også når dette er tilfældet vil øvelse være den bedste løsning. Jo bedre man forstår sine egne evner desto bedre kan man kontrollere dem - hvad enten det gælder at åbne for dem eller at lukke af for at beskytte sig selv. 

Uanset hvor store eller små fremskridt du føler at du gør vil du helt sikkert mærke i hvert fald en lille forskel efter at bevidst have brugt dit klarsyn 24 gange. Start allerede om morgenen den første december, og på juleaften tænker du igennem hvad du har oplevet. 

 

Vil du snakke om Klarsyn 24 ring til:

Bloggere
AnnieAnnie
Ledig for kontakt
Annienr 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
BrianaBriana
Ledig for kontakt
Briananr 80Medium, Spåkvinde, Klarsyn, Alle vejledere, Drømmetydning,...
 

Du ringer til Briana når du ønsker at snakke med et medium der formidler et budskab og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CleoCleo
Ledig for kontakt
Cleonr 540Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort,...
 

Cleo er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend