Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Klarsyn 24
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Benytte dit klarsyn 24 gange i december?mAlternativ julekalender! Eller hvorfor kun i december? Klarsyn 24 hver måned?

Klarsyn er det danske begreb der modsvarer begrebet clairvoyance fra fransk. Det betyder lige nøjagtigt det, som det hedder; at man kan se ting klart - måske klarere end de fleste. Men det betyder også mere: En klarsynt person kan se, eller indhente oplysninger om, både begivenheder, personer og genstande, der ikke fysisk er indenfor synsvidde. Og nu taler vi ikke kun om geografisk synsvidde, men også om tid. Ved hjælp af extra-sensorisk perception (ESP) kan den klarsynte se eller føle ting som vi andre ikke opfatter. Ting der er sket tidligere, eller ting der sker lige nu på et andet sted, eller ting der ikke er sket endnu. 

Er du selv klarsynt? Måske kan du godt mærke at du har evner i den retning, men du har ikke rigtigt taget fat på at udvikle dem endnu. Så har vi et forslag: Hvorfor ikke gøre det til en leg? Klarsyn 24 dage af hver måned.

Naturligvis er det ikke snak om at tage let på hverken evnerne eller hvad man kan bruge dem til. Sammen med klarsyn hører også et vist ansvar for at forvalte det på en ordentlig måde, og at bruge sit moralske kompas når man afgør i hvilke situationer man skal gøre sig nytte af sit klarsyn. Men hvis man ønsker at træne sine evner op så er der få ting der fungerer bedre end at bruge dem jævnligt. Og indenfor en kort periode kan man træne intensivt og målrettet. At bevidst fokusere på dit klarsyn 24 gange i løbet af julemåneden kan være et alternativ. 

Det behøver ikke at være de helt store ting. En kort eller længere meditation hvor du øver på at slappe af og åbne op for eventuelle budskab er et eksempel. Eller du kan lukke øjnene og invitere dine åndelige vejledere til at give sig til kende. Hvis du allerede har et nogenlunde greb om dine evner kan du finde på forskellige opgaver til dig selv. En dag kan du for eksempel fokusere på at finde en genstand der er blevet væk. Eller du kan forsøge at mærke efter hvad slags forbindelse du har til en person i din nærhed. Eller du vil måske øve dig på at kommunikere med dit kæledyr? Hvis du har personer i din nærhed som du har tillid til (og der har tillid til dig) kan du forsigtigt forsøge at stille ind på dem - selvfølgelig kun hvis de giver dig lov! Forskellige sager at konsentrere sig på, under forskellige dage, det er tanken med klarsyn 24.

Nogle klarsynte har problemer med at "lukke" for sit klarsyn. For dem kan der være klarsyn 24 timer i døgnet, og det kan være udmattende. Også når dette er tilfældet vil øvelse være den bedste løsning. Jo bedre man forstår sine egne evner desto bedre kan man kontrollere dem - hvad enten det gælder at åbne for dem eller at lukke af for at beskytte sig selv. 

Uanset hvor store eller små fremskridt du føler at du gør vil du helt sikkert mærke i hvert fald en lille forskel efter at bevidst have brugt dit klarsyn 24 gange. Start allerede om morgenen den første december, og på juleaften tænker du igennem hvad du har oplevet. Og så fortsætter du med klarsyn 24, hele året, hvert år.

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Bloggere
Rebecca
Ledig
RebeccaNR 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Eliza
Ledig
ElizaNR 16Tarotkort, Spåkvinde, Medium, Alle vejledere, Clairvoyance,...
 

Eliza kan give dig vejledning på alle livets områder. Hun lægger gerne en stjerne for...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Katherine
Ledig
KatherineNR 56Tarotkort, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Klarsyn, Healer,...
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Laura
Ledig
LauraNR 529Drømmetydning, Medium, Clairvoyant, Spåkone, Alle...
 

Laura møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Findes der ånder

5044 visninger

Findes der ånder der hvor du bor? Findes der ånder, som banker i dit hus? Her er 6 måder at finde ud af det på

 

Spørg tarotkort

5457 visninger

Er du i et valg? Spørg tarotkort, så får du svar om hvilket valg som er dig, spørg tarotkort og en spåkone så du får hjælp

 

At se ind i fremtiden

9385 visninger

At se ind i fremtiden eller at være clairvoyant, er inde lige nu og af åbenbare grunde og ikke altid ligetil og let

 

 

At have en fænomenologisk indstilling

6057 visninger

At have en fænomenologisk indstilling er at have et psykologisk fokus, der er mellem adfærdsmæssig videnskab og psykoanalyse

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend