Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Klarsyn 24
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Benytte dit klarsyn 24 gange i december?mAlternativ julekalender! Eller hvorfor kun i december? Klarsyn 24 hver måned?

Klarsyn er det danske begreb der modsvarer begrebet clairvoyance fra fransk. Det betyder lige nøjagtigt det, som det hedder; at man kan se ting klart - måske klarere end de fleste. Men det betyder også mere: En klarsynt person kan se, eller indhente oplysninger om, både begivenheder, personer og genstande, der ikke fysisk er indenfor synsvidde. Og nu taler vi ikke kun om geografisk synsvidde, men også om tid. Ved hjælp af extra-sensorisk perception (ESP) kan den klarsynte se eller føle ting som vi andre ikke opfatter. Ting der er sket tidligere, eller ting der sker lige nu på et andet sted, eller ting der ikke er sket endnu. 

Er du selv klarsynt? Måske kan du godt mærke at du har evner i den retning, men du har ikke rigtigt taget fat på at udvikle dem endnu. Så har vi et forslag: Hvorfor ikke gøre det til en leg? Klarsyn 24 dage af hver måned.

Naturligvis er det ikke snak om at tage let på hverken evnerne eller hvad man kan bruge dem til. Sammen med klarsyn hører også et vist ansvar for at forvalte det på en ordentlig måde, og at bruge sit moralske kompas når man afgør i hvilke situationer man skal gøre sig nytte af sit klarsyn. Men hvis man ønsker at træne sine evner op så er der få ting der fungerer bedre end at bruge dem jævnligt. Og indenfor en kort periode kan man træne intensivt og målrettet. At bevidst fokusere på dit klarsyn 24 gange i løbet af julemåneden kan være et alternativ. 

Det behøver ikke at være de helt store ting. En kort eller længere meditation hvor du øver på at slappe af og åbne op for eventuelle budskab er et eksempel. Eller du kan lukke øjnene og invitere dine åndelige vejledere til at give sig til kende. Hvis du allerede har et nogenlunde greb om dine evner kan du finde på forskellige opgaver til dig selv. En dag kan du for eksempel fokusere på at finde en genstand der er blevet væk. Eller du kan forsøge at mærke efter hvad slags forbindelse du har til en person i din nærhed. Eller du vil måske øve dig på at kommunikere med dit kæledyr? Hvis du har personer i din nærhed som du har tillid til (og der har tillid til dig) kan du forsigtigt forsøge at stille ind på dem - selvfølgelig kun hvis de giver dig lov! Forskellige sager at konsentrere sig på, under forskellige dage, det er tanken med klarsyn 24.

Nogle klarsynte har problemer med at "lukke" for sit klarsyn. For dem kan der være klarsyn 24 timer i døgnet, og det kan være udmattende. Også når dette er tilfældet vil øvelse være den bedste løsning. Jo bedre man forstår sine egne evner desto bedre kan man kontrollere dem - hvad enten det gælder at åbne for dem eller at lukke af for at beskytte sig selv. 

Uanset hvor store eller små fremskridt du føler at du gør vil du helt sikkert mærke i hvert fald en lille forskel efter at bevidst have brugt dit klarsyn 24 gange. Start allerede om morgenen den første december, og på juleaften tænker du igennem hvad du har oplevet. Og så fortsætter du med klarsyn 24, hele året, hvert år.

 

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Britt
Ledig
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Else
Ledig
 

Else siger tingene som de er, det eneste hun har brug for at vide er dit stjernetegn....

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Elvire
Ledig
 

Elvire er en varm og empatisk clairvoyant som ser din nutid, fremtid og fortid. Hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend