Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Klarsyn 24
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Vi ved ikke altid hvad der venter os, ofte fører kriser os ad helt nye veje, godt man kan få klarsyn 24 timer i døgnet

Jeg er en voksen kvinde på 38 år, og jeg troede egentlig at jeg havde meget godt styr på mit liv, indtil alt pludselig ramlede omkring mig. Fra jeg gik på arbejde om morgenen, til jeg gik hjem 4 timer senere, havde mit liv taget en drejning, der blæste mig helt og aldeles omkuld. Det hele startede for to måneder siden, hvor jeg skulle til firmafest, med min partner. Jeg og min mand kom pæne og glade til fest, og var klar til en festlig aften. Jeg lagde godt mærke til at min chefs sekretær havde et godt øje til min mand, men jeg tænkte ikke yderligere over det, da han er en flot mand og ofte tiltrækker sig opmærksomhed fra det andet køn. Gudskelov at man kan få klarsyn 24 timer i døgnet.

Når man glemmer at lytte til sin mavefornemmelse

I et stykke tid var alt normalt, men pludselig fik min mand meget sene aftener på sit arbejde, og han begyndte at føles fjern. Min mavefornemmelse havde i et stykke tid prøvet at få mig til at tale med ham om det, men jeg havde nok ikke lyst til at se hvad der lå bag fornemmelsen af uro, så jeg sagde ikke noget. På arbejdet havde tingene også ændret sig. Chefen for vores afdeling kommunikerer ofte gennem sin sekretær til os, og hvor den kommunikation før har været venlig og imødekommende, var den nu blevet ret kølig. Og da jeg mødte ind på arbejde denne famøse morgen, ventede der et opgør, der rystede mig. Hvis det ikke var fordi at man kunne få klarsyn 24 timer i døgnet, var jeg nok faldet helt fra hinanden.

Opgøret

Jeg kom ind til en underlig stemning på kontoret, og blev efter lidt tid konfronteret af chefens sekretær. Hun smilede hånligt til mig og spurgte, om jeg havde haft en god morgen? Jeg svarede lidt forvirret, at ja, den havde da været meget fin? Hun kiggede forbavset på mig, og spurgte om jeg ikke havde talt med min mand? Jeg blev bekymret og spurgte om der var sket noget? Hvorefter hun hiver sin telefon frem, ringer til min mand, med medhør på, så hele kontoret kunne høre det. Han tager telefonen og siger med glad stemme 'hej skat!' til sekretæren. Jeg blev kold over det hele, og det som om gulvet forsvandt under mig.

Kujonens farvel

Jeg havde det som tiden satte farten ned, jeg tog telefonen og spurgte ham, hvad pokker der foregik. Hvorefter han blev stille og sagde at han var i gang med at forlade mig. Han havde forelsket sig i sekretæren, og dette var på medhør foran mine kolleger. Jeg skyndte mig hjem, i håbet om at min mand stadig var der, men det eneste der lå der, var et brev til farvel. Den kujon havde ikke engang tænkt sig at se mig i øjnene, medens han fortalte om sit svigt og sin utroskab. Jeg ringede og sygemeldte mig på arbejdet, dybest set havde jeg aldrig lyst til at sætte mine ben der igen. Men det var noget jeg måtte forholde mig til på et senere tidspunkt.

Hjælp og gode råd

Jeg brugte resten af dagen i vildrede, græd, rasede og prøvede at finde hoved og hale i det hele. Om aftenen var jeg klar til at tale om det, men kunne ikke få mig selv til at fortælle mine nærmeste om det endnu, så jeg ringede til en clairvoyance linje der havde åbent døgnet rundt, for at få noget vejledning. Jeg kom i kontakt med en dygtig kvinde, fortalte hende min historie og hun sagde at jeg stod på tærsklen til det største skift i mit liv, at alt faldt fra hinanden, fordi noget nyt skulle bygges op. At der var noget i mig, jeg havde ignoreret så længe, at universet nu prøvede at ruske mig vågen, så jeg kunne begynde at gøre det som var meningen.

En ny begyndelse

Og hun havde ret, jeg havde længe drømt om at skifte spor, jeg følte jeg sad fast i både mit forhold og min karriere, men havde været bange for konsekvenserne ved at åbne op for det, der slumrede i mig. Nu var det hele ramlet, og jeg var sat fri til at gå en ny vej. En del af mig var faktisk dybt lettet. Under følelserne af svigt, sorg og vrede var der et håb, der begyndte at spire. Et håb om et liv der ville give dybere mening for mig. Denne samtale, med en kvinde der så mig og kunne give mig håb, ændrede mit perspektiv, og gjorde at jeg efter en periode, hvor jeg fik reflekteret over min nye livssituation, fandt modet til at tage springet i en ny retning. Og mit liv i dag er bedre end jeg turde drømme om.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Anki
LEDIG
 

Anki er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og aflæser...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Eila
LEDIG
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
Clairvoyant Jylland

Clairvoyant Jylland

Når man føler at man er på vildspor, er det godt at man kan få hjælp, clairvoyant Jylland hjalp mig på rette...
 
Clairvoyant Aalborg

Clairvoyant Aalborg

Mit møde på en tilfældig café med en clairvoyant Aalborg, kom som sendt fra himlen midt i en...
 
Clairvoyance Jylland

Clairvoyance Jylland

Når man er på ferie og kommer i problemer, er det godt at man kan ringe til clairvoyance Jylland og få...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_