Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!

89 88 88 11

19 kr./minut - minimum 15 minutter

Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Ingen kan spå om fremtiden
Ingen kan spå om fremtiden

Ingen kan spå om fremtiden

Det bliver ofte sagt: Ingen kan spå om fremtiden. Vi vil med denne artikel påstå at forudsigelser om fremtiden er mulige

I kvantefysikken lærer vi at forskellige dimensioner eksisterer samtidig. En partikel kan være både bølge og stof samtidig – det er først når den bliver målt, at den tager en bestemt form. Tid og rum eksisterer på den måde uafhængigt af hinanden. Og den der udfører målingen, påvirker resultatet.

Så ville nogen sige, ja, men så er det sandt: ingen kan spå om fremtiden. Man kan aldrig vide, hvad eller hvornår noget vil ske,  man kan aldrig forudsige hvem, der vil gøre noget. Og personen som spår om fremtiden, indvirker helt sikkert på de informationer den modtager.

Men er det sandt? Måske har kvantefysikken kun opdaget nogle dele af den sande virkelighed? Måske er der variabler den ikke kender? Hovedspørgsmålene er: Findes der væsener, som er usynlige for vores øjne? Er universet levende? Hvad er vores bevidsthed? Findes der en plan for menneskets udvikling? Er der love for vores samspil med hinanden, ligesom der er love for stofs interaktion? Findes der en mening med at være her, på vores klode?

I dag har vi ikke svaret på disse spørgsmål. Vi har ikke adgang til en viden på et højere niveau. Vi tænker, vi spekulerer i sandsynlighed, vi undersøger, vi spørger, vi lærer  – det er menneskets nuværende stadie. Der, hvor vi én gang var tilbøjelige til blind tro, der bruger vi vores intelligens til, at prøve at forstå universet og menneskets bevidsthed.

Det vi kan se er, at nogle mennesker mærker andre ting end os andre. Det er som om vores sanseapparater er forskellige. Så længe der er én eneste person, der fortæller noget, som derefter sker, er der noget at undersøge. Noget som er interessant at lære mere om. Så længe én eneste person fortæller om hukommelser af tidligere inkarnationer og får pladser og tidspunkter koblet sammen, er der noget at undersøge, eller nærdødsoplevelser – som ikke kan kobles til iltmangel eller andre forklaringer, er der absolut  mere at undersøge. 

Og det bliver også gjort. Inden for parapsykologien, som er en videnskabsgren, der findes på flere forskellige universiteter i USA og i Storbritannien, har man i mange år forsket i disse ting. En meget kendt forsker, Pim van Lommel, har i årtier forsket i emnet nærdødsoplevelser, og er meget anerkendt for sine resultater. Men der findes selvfølgelig forskere, der sætter alle kræfter ind på, at afvise alle resultater. Som nægter at tro på dem. Men så er vi tilbage til de gamle dage, hvor troen får os at benægte virkeligheden. Så bliver forskning et spørgsmål om tro og ikke-tro. Enten tror man at ingen kan spå om fremtiden, eller også tror man at der findes folk der kan spå om fremtiden. 

Vi ender med, at selv tage en beslutning: er der sandsynlighed for, at der findes personer, der kan opfatte andre frekvenser end dem jeg selv kan mærke? Er jeg interesseret i, hvad disse personer kan fortælle? Vil jeg undersøge, om de har noget væsentligt at tilføre mit liv? Jeg taler måske med en spåmand eller spåkvinde  – så drager jeg min egen konklusion. Udsagnet: ”Ingen kan spå om fremtiden” viser sig måske fremover, at være det rene fup ...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
AngelinaNy!
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
EmmeliaNy!
ARBEJDER IKKE
 

Præsentation kommer snart

89 88 88 11MIN SIDE
 
AnnaNy!
ARBEJDER IKKE
 

Præsentation kommer snart

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på...
 
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

Blinde udvikler de andre sanser, for at kompensere for den der mangler. Her er en fortælling om en blind...
 
 
 
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./minut - minimum 15 minutter

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere