KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Ingen kan spå om fremtiden
Ingen kan spå om fremtiden

Ingen kan spå om fremtiden

Det bliver ofte sagt: Ingen kan spå om fremtiden. Er dette sandt?  Vi vil med denne artikel argumentere for, at forudsigelser om fremtiden er mulige.


I kvantefysikken får vi høre, at forskellige dimensioner eksisterer samtidig. En partikel kan være både bølge og stof samtidig – det er først da den bliver målt, at den tager en bestemt form. Tid og rum eksisterer på den måde uafhængigt af hinanden. Og den der måler, indvirker på resultatet.

Så ville nogen sige, ja, men så er det sandt: ingen kan spå om fremtiden! Man kan aldrig vide, hvad eller hvornår noget vil ske,  man kan aldrig forudsige hvem, der vil gøre noget. Og personen som spår om fremtiden, indvirker helt sikkert på de informationer den modtager.

Men er det sandt? Måske har kvantefysikken kun opdaget nogle dele af den sande virkelighed? Måske er der variabler den ikke kender? Hovedspørgsmålene er: Findes der væsener, som er usynlige for vores øjne? Er universet levende? Hvad er vores bevidsthed? Findes der en plan for menneskets udvikling? Er der love for vores samspil med hinanden, ligesom der er love for stoffernes interaktion? Findes der en mening med at være her, på vores klode?

I dag kan vi ikke vide svaret på disse spørgsmål. Vi har ikke adgang til en viden på et højere niveau. Vi tænker, vi spekulerer i sandsynlighed, vi undersøger, vi spørger, vi lærer  – det er menneskets nuværende stadium. Der, hvor vi én gang var tilbøjelige til blind tro, der bruger vi vores intelligens til, at prøve at forstå universet og menneskets bevidsthed.

Det vi kan se er, at nogle mennesker mærker andre ting end os andre. Det er som om vores sanseapparater er forskellige. Så længe der er én eneste person, der fortæller noget, som derefter sker, er der noget at undersøge. Noget som er interessant at lære mere om. Så længe én eneste person fortæller om hukommelser af tidligere inkarnationer og får pladser og tidspunkter koblet sammen, er der noget at undersøge, eller nærdødsoplevelser – som ikke kan kobles til iltmangel eller andre forklaringer, er der absolut  mere at undersøge. 

Og det bliver også gjort. Inden for parapsykologien, som er en videnskabsgren, der findes på flere forskellige universiteter i USA og i Storbritannien, har man i mange år forsket i disse ting. En meget kendt forsker, Pim van Lommel, har i årtier forsket i emnet nærdødsoplevelser, og er meget anerkendt for sine resultater. Men der findes selvfølgelig forskere, der sætter alle kræfter ind på, at afvise alle resultater. Som nægter at tro på dem. Men så er vi tilbage til de gamle dage, hvor troen får os at benægte virkeligheden. Så bliver forskning et spørgsmål om tro og ikke-tro. 

Vi ender med, at selv tage en beslutning: er der sandsynlighed for, at der findes personer, der kan opfatte andre frekvenser end dem jeg selv kan mærke? Er jeg interesseret i, hvad disse personer kan fortælle? Vil jeg undersøge, om de har noget væsentlig at tilføre mit liv? Jeg taler måske med en spåmand eller spåkvinde fra clairvoyant24.dk – så laver jeg selv konklusionen. Udsagnet: ”Ingen kan spå om fremtiden” viser sig måske fremover, at være det rene fup ...

 

 

Vil du snakke om Ingen kan spå om fremtiden ring til:

SusanneSusanne
Ledig for kontakt
Susannenr 201Clairvoyant, Spåkone, Tarotkort, Spåkvinde, Alle vejledere,...
 

Empatiske Susanne er den rigtige at ringe til når du behøver hjælp. Hun vil guide dig...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Clairvoyant rådgivning

733 visninger

En ny start med clairvoyant rådgivning - hvordan det at opsøge clairvoyant rådgivning kan føre til uventede resultater

 

3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

5876 visninger

Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.

 

At leve som seerske

9257 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

At tale med dyr

7282 visninger
Jeg vil gerne fortælle dig om, hvordan det er at være synsk og om hvordan det er at kommunikere med dyr.
 

Auraen og dens farver

14126 visninger

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.

 

Sekter

7914 visninger

Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend