Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Ingen kan spå om fremtiden
Ingen kan spå om fremtiden

Ingen kan spå om fremtiden

Det bliver ofte sagt: Ingen kan spå om fremtiden. Vi vil med denne artikel påstå at forudsigelser om fremtiden er mulige

I kvantefysikken får vi høre, at forskellige dimensioner eksisterer samtidig. En partikel kan være både bølge og stof samtidig – det er først da den bliver målt, at den tager en bestemt form. Tid og rum eksisterer på den måde uafhængigt af hinanden. Og den der måler, indvirker på resultatet.

Så ville nogen sige, ja, men så er det sandt: ingen kan spå om fremtiden! Man kan aldrig vide, hvad eller hvornår noget vil ske,  man kan aldrig forudsige hvem, der vil gøre noget. Og personen som spår om fremtiden, indvirker helt sikkert på de informationer den modtager.

Men er det sandt? Måske har kvantefysikken kun opdaget nogle dele af den sande virkelighed? Måske er der variabler den ikke kender? Hovedspørgsmålene er: Findes der væsener, som er usynlige for vores øjne? Er universet levende? Hvad er vores bevidsthed? Findes der en plan for menneskets udvikling? Er der love for vores samspil med hinanden, ligesom der er love for stoffernes interaktion? Findes der en mening med at være her, på vores klode?

I dag kan vi ikke vide svaret på disse spørgsmål. Vi har ikke adgang til en viden på et højere niveau. Vi tænker, vi spekulerer i sandsynlighed, vi undersøger, vi spørger, vi lærer  – det er menneskets nuværende stadium. Der, hvor vi én gang var tilbøjelige til blind tro, der bruger vi vores intelligens til, at prøve at forstå universet og menneskets bevidsthed.

Det vi kan se er, at nogle mennesker mærker andre ting end os andre. Det er som om vores sanseapparater er forskellige. Så længe der er én eneste person, der fortæller noget, som derefter sker, er der noget at undersøge. Noget som er interessant at lære mere om. Så længe én eneste person fortæller om hukommelser af tidligere inkarnationer og får pladser og tidspunkter koblet sammen, er der noget at undersøge, eller nærdødsoplevelser – som ikke kan kobles til iltmangel eller andre forklaringer, er der absolut  mere at undersøge. 

Og det bliver også gjort. Inden for parapsykologien, som er en videnskabsgren, der findes på flere forskellige universiteter i USA og i Storbritannien, har man i mange år forsket i disse ting. En meget kendt forsker, Pim van Lommel, har i årtier forsket i emnet nærdødsoplevelser, og er meget anerkendt for sine resultater. Men der findes selvfølgelig forskere, der sætter alle kræfter ind på, at afvise alle resultater. Som nægter at tro på dem. Men så er vi tilbage til de gamle dage, hvor troen får os at benægte virkeligheden. Så bliver forskning et spørgsmål om tro og ikke-tro. Man lan spå om fremtiden, eller man kan ikke spå om fremtiden.

Vi ender med, at selv tage en beslutning: er der sandsynlighed for, at der findes personer, der kan opfatte andre frekvenser end dem jeg selv kan mærke? Er jeg interesseret i, hvad disse personer kan fortælle? Vil jeg undersøge, om de har noget væsentlig at tilføre mit liv? Jeg taler måske med en spåmand eller spåkvinde  – så laver jeg selv konklusionen. Udsagnet: ”Ingen kan spå om fremtiden” viser sig måske fremover, at være det rene fup ...

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Elvire
Ledig
 

Elvire er en varm og empatisk clairvoyant som ser din nutid, fremtid og fortid. Hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Else
Ledig
 

Else siger tingene som de er, det eneste hun har brug for at vide er dit stjernetegn....

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Annikki
Ping mig
 
Annikki er en synsk kvinde der giver vejledning indenfor mange områder, hun er en...
Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend