Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Ingen dårlige drømme mere
Ingen dårlige drømme mere

Ingen dårlige drømme mere

Drømme er hallucinationer, der opstår under vores søvn. I vores drømme ser vi gode og dårlige ting. I de værste tilfælde ser vi de døde mennesker og tror, at de er vrede på os.

I disse skræmmende drømme sker det tit at ting opleves på en måde som vi ikke kan forklare. Disse dårlige drømme kaldes mareridt. Og disse mareridt har især levende og forstyrrende indhold, sædvanligvis ledsaget af et stærkt negativt følelsesmæssigt tilsvar (fx frygt, rædsel, fortvivlelse, angst, sorg osv.) Når vi sover, går vores sind ind i en tilstand, hvor vi kan få forbindelse til den åndelige verden eller himlen. I den tilstand kan vi kontakte vores kære, som er i himlen og ønsker at tale med os. Disse drømme er som en bro mellem den fysiske verden og den åndelige verden.

Men vi ved, at vi nogle gange tænker negativt i vores drømme og på grund af det får vi mareridt. Et mareridt forstyrrer vores kommunikation med vores kære fra himlen. Vi har tabt retningen og er kommet til en anden verden, hvor vi kun ser de ting, som vi er bange for. Hvis vi tænker positive og gode ting, forsvinder dette mareridt. Du kan kun nå til himlen i dine drømme, hvis dit sind er i en fredelig tilstand. Der er mange grunde til et mareridt, men hvis du følger de givne forslag så kan du undgå dem.

DU HOLDER FRYGTEN DYBT I DIN SJÆL:

Mange af mine klienter kommer til mig med frygten for at miste nogen, bare fordi de tror, at de bedrager dem. Og nogle gange efter at have lyttet til disse slags historier smiler jeg til dem, fordi de antager, at deres partner ikke længere er loyal overfor dem uden at undersøge det. Jeg forsikrer, at de de fleste gange tager fejl. Deres partner tænkte aldrig på at bedrage dem, og jeg fandt dyb kærlighed og bånd mellem dem. Det er kun den frygt, de har i deres sind og som sætter sig fast i dem og skaber myter i deres sind om deres partner.

Løsning: Engle kommer altid til os med tomme hænder og når vi har denne slags problem, skal vi overlade dette stress til dem. De ved, hvordan de skal håndtere det. Tro på dem, de kan helbrede det meget enkelt og vil passe på dig fra himlen.

NEGATIVE BØLGER FRA DE FORKERTE MENNESKER:

Mange gange sker det, at vi sidder sammen med nogen, men ikke er fortrolige med deres snak. Vi mærker, at vi er dybt uenig med hvad de siger. Vi er alle forbundet med hinanden gennem energi, men hvis kommer i kontakt med nogen der er fulde af negativ energi, mister vi vores positivitet. De tærer på vores positive energi. Dette sker, når den anden person ikke ønsker at vi skal lykkes. De vil kun at vi skal mislykkes. Nogle gange sker dette, når vi afslutter et forhold.

Løsning: For at løse dette problem kan du bruge "Psychic Protection". Det hjælper os meget med at undgå, at vi fyldes med negativ energi. Det afspejler den negative energi hos kilden. Vi kan gøre denne beskyttelse meget stærkere ved at meditere på et roligt sted, et sted vores kære husker. Det er meget nyttigt, når vi snakker med personen ansigt til ansigt. Når du har en svær tid, hjælper det med at filtrere alt det negative væk fra dig. (Mere om det her om lidt.)

OM DU FOR NYLIG MISTEDE DINE KÆRE:

Når en person, som var meget vigtig for dig, døde, har du dem i din hukommelse og husker dem hele tiden. Når dette vedvarer, føler du tristhed og smerte for dem, noget som igen fører til negativ tænkning. Du tror, at de er vrede på dig i himlen. Du føler dybt inde i dig, at hvis du havde en chance, kunne du reddet dem. Du skal huske, at de er et fredeligt sted, fordi himlen er til for fred, ikke for vrede.

Løsningen for dette problem er meget simpel. Når du har disse slags mareridt, så skal du huske den gode tid, du havde med den person. Prøv at besøge personens grav eller hans/hendes yndlingssted. Husk de dage I havde sammen og de gode ting I gjorde sammen.

DU TAGER DINE BEKYMRINGER MED TIL MORGENDAGEN

Mange gange i løbet af en dag, står vi overfor problemer, og de fleste gange tager vi det med når vi går i seng. Det gør vores liv stressende. Det fylder vores tanker med negativ energi, og vi ser dårlige ting i vores drømme. Det vi ser i vores drømme afhænger helt af hvad vi ser i vores hverdag. Det giver også gode minder, med også dårlige. Et mareridt kommer, når der kun er dårlige ting og frygt, som fylder vores sind før vi går i seng.

Løsning: For ikke at have dette problem skal vi frigive alle de dårlige tanker og være afslappet inden vi går i seng. Det er smart at ha en pen og papir i nærheden af sengen og notere alle de ting, der giver dig stress. Bed så til englene om at vise en vej for at løse disse problemer. Hvis vi følger disse trin, så tro mig når jeg siger, at det vil hjælpe meget. Vi overfører bare alt dette stress til papiret og derefter til englene sådan at de kan finde den rigtige løsning.

SIGNALER OG MEDDELELSER FRA HIMLEN:

Nogle gange har vi en drøm, hvor vi føler, at noget ubehageligt vil ske. Disse skræmmende drømme er sjældne, men meget vigtige, fordi når engle vil advare os om noget, viser de os den følelse i vores drømme. De fleste gange sender de disse meddelelser til flere personer i vores familie. Derfor ser vi disse meddelelser i vores drømme oftere end kun når det er os selv, det gælder. Engle advarer os om det og har brug for at fortælle os at vi skal være forsigtige med hvad der hvad der kan komme til at ske.

Løsning: Når engle ved, at der er en måde at undgå disse ubehagelige hændelser på, så sender de os disse meddelelser. Vi skal dele disse meddelelser med vores familiemedlemmer og få at vide, om de har haft lignende drømme. Hvis det passer så skal vi bede om vejledning fra himlen og englene.


Så her er konklusionen - dine kære ser på dig fra himlen og er beredt til at hjælpe dig, når de føler at du har brug for deres vejledning. De er engle, der nu lever i himlen. De vil have os til at gå i seng med gode følelser, der al stress lægges væk. Engle vil tage sig af vores stress. Vi kan bruge enhver bøn, inden vi går i seng for at frigøre al stress og negativ energi. Glem ikke at engle er med os.

 

Hvis du vil tale om "Ingen dårlige drømme mere", kan du ringe til en af ​​os:

Bloggere
KatherineNy!
Ledig
Ny! KatherineNR 56Tarotkort, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Klarsyn, Healer,...
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Alma
Er lige blevet ledig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Viktoria
Ping mig
ViktoriaNR 232Medium, Spåkone, Synsk, Tarotkort, Drømmetydning, Klarsyn,...
 

Viktoria har lang erfaring med at spå. Hun er en stærk og positiv spåkone, som giver...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

At drømme om folk fra fortiden

7745 visninger

Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Det kan være folk fra din fortid, som du kunne lide eller ikke lide, eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.

 

Lær dig at tyde dine drømme

11455 visninger

Drømmetydning er en gammel teknik som bruges en del under spådom.

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend