Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Hvordan min medialitet begyndte

Hvordan min medialitet begyndte

Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere den begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.


Det hele startede i 2004, lige før min far døde. I begyndelsen vidste jeg ikke, hvad jeg skulle tænke eller hvordan jeg skulle håndtere det, der kom inden i mig. Jeg vidste hvad der skulle ske.

Det stod så klart, at meddelelsen jeg modtog gjorde mig ekstremt bange. Jeg vidste, hvad der ville ske, men ikke hvornår. Men idag har jeg fundet ud af, at det, jeg føler generelt sker inden for en uge.

Mange gange når jeg modtager en meddelse, hører jeg nogen banke på hoveddøren. Og når jeg går hen får at åbne, er der ingen. Og ja, skeptikere vil meget vel mene at dette er ren fantasi. Men det er ikke let at afvise disse varsler, især ikke når mine hunde endda, uafhængigt af mig, reagerer på at der bliver banket på. Jeg er dog meget taknemmelig over at have indset, at der er nogen, der er med os, og våger over os. Mine psykiske evner har gjort det muligt for mig at kommunikere med den anden side, hovedsagelig ved at kanalisere, når jeg bruger min egen krop som et redskab.

Det er en fantastisk følese at vide at medierne er så kraftfulde og at når jeg får de oplysninger, som folk rent faktisk har brug for, så kan de blive hjulpet.

Nu, hvor jeg har lært at styre mine gaver, så skræmmer det mig ikke længere. Varslerne og tegnene er et præparat, en besked om at noget vil ske, og forhåbentlig kan jeg hjælpe nogen til at forstå, hvor tæt på den åndelige verden vores kære afdøde faktisk er.

Jeg er meget taknemmelig for mine synske og clairvoyante evner og håber at fortsætte min vej som et medium kan være til støtte, komfort og hjælpe mennesker i forskellige livsbegivenheder.

Artikel Af: H.Bredal

 

Vil du snakke om Hvordan min medialitet begyndte ring til:

YasmineYasmine
Ledig for kontakt
Yasminenr 375Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Lydhør Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos hendes guider for at kunne hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
MargarethaMargaretha
Optaget
Margarethanr 618Tarotkort, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Margaretha er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
FeliciaFelicia
Ikke tilgængelig
Felicianr 330Drømmetydning, Tarotkort, Spåkone, Clairvoyance
 
Felicia har en stærk intuition, som hun bruger til at hjælpe netop dig. Hun bruger...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
JenniferJennifer
Ikke tilgængelig
Jennifernr 349Clairvoyant, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Jennifer har lang erfaring som medium og kender naturens hemmeligheder, en kundskap...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

At leve som seerske

7770 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

1942 visninger
Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.
 

De forskellige hjernebølger

1767 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed for at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

Sekter

6285 visninger
Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.
 

Tre eksempler på synske intuitioner

4177 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

En magisk healing suppe

7432 visninger
Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere