KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Hvem har clairvoyante evner?
Hvem har clairvoyante evner?

Hvem har clairvoyante evner?

Hvordan kan man vide om man rent fakstisk har synske evner eller om man bare er heldig til at gætte? Og hvad er en clairvoyant? Det får du svaret på her.


 

Alle er født mere eller mindre mediale. Børn har meget ofte en meget stærk medial side, det er derfor, de kan gå forbi en hund og spørge deres mor eller far, om hvorfor hunden er ked af det, eller fortælle folk, at de kan se noget, som 'ingen' andre ser. De genkender steder, som de aldrig har været, men er overbeviste om deres sag og kan også beskrive stederne.

Mange dyr vil ofte også snakke med børn. Voksne tør ikke eller kan ikke stifte bekendtskab med hvad det er barnet ser. Hvis barnets visioner bliver afvist som fantasier, kan det ske, at barnet slår disse visioner og følelser fra sig.

Man kan sige, at være medial er, at forstå det uudtalte sprog, som du ikke kan høre med ører, men hører for eksempel med huden, eller ser med dine øjne og føler med maven.

Det er som at have en radio på en kanal der sidder fast i fire dimensioner. Det betyder, at du kender de 5 sanser. Man kan se, lugte, høre og føle, høre og se billedet og lyden for eksempel. Og alt dette giver sat sammen, et billede af, hvad der foregår omkring en situation, en person eller et dyr.

Men selvfølgelig kan man træne sit medium. Man kan kalde det at kende sig selv igen, på en mere dybsindig måde. Mediumistik er en bevidsthed, en bevidsthed omkring sig selv, uden at være narcissistisk. Bevidst om hvad der er omkring os. Finde en balance mellem at lytte udenfor og lytte indad og finde den gyldne middelvej mellem disse følelser.

Når man så er kommet til at kende sig selv igen, fuldt ud, er det tid til at åbne op for sanserne af følelser i andre. Det er der kendskabet til os selv kommer til nytte. Når vi åbner vores kanal til et andet menneske, kan vi få forskellige fornemmelser. Vi er alle sendere og modtagere. Man skal bare lære at indstille frekvensen og forstå de forskellige følelsessprog der foregår. Nogle er ikke så interesserede i at optage denne dimension i sit liv og vil ikke forstå, hvad du taler om, imens andre gerne lærer disse fænomener at kende, og har meget store fordele af dem i sin hverdag.

Det er på grund af dette, at folk ofte siger, at du har svaret i dig selv, men nogle gange har man brug for lidt hjælp undervejs, lidt ligesom en ordbog, når vi oversætter fra et sprog til et andet. Medium og mediale mennesker er opslagsværker. De kan yde bistand og besvare spørgsmål om både fortid, nutid og fremtid.

Skrevet af: F.Bjerre

 

 

Vil du snakke om Hvem har clairvoyante evner? ring til:

AngelinaAngelina
Ledig for kontakt
Angelinanr 694Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle vejledere
 
Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
LiljaLilja
Ledig for kontakt
Liljanr 343Spåkone, Tarotkort, Clairvoyant, Alle vejledere, Healer
 

Lilja kan hjælpe dig med din åndelige udvikling, hun er medial og har gaver, der er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AmelieAmelie
Ledig for kontakt
Amelienr 311Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk
 
Empatiske Amelie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
BarbroBarbro
Ikke tilgængelig
Barbronr 690Medium, Spåkone, Tarotkort, Clairvoyant, Synsk, Spåkvinde
 
Barbro er et medium som formidler beskeder til dig og giver vejledning med sine...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Fordelene ved en livsstilslæsning

4239 visninger
Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.
 

Hvad er en spådom?

7675 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 

Lyt til ånderne

4587 visninger
De fleste af os vil have hjælp udefra for at løse vores livs problemer. Men tror du, at det sker i virkeligheden? Jeg tror, at de kære, der forlod os i denne verden, nogle gange forsøger at hjælpe os. Vi kalder dem "engle eller ånder".
 

Den Grønne Mand

5062 visninger
Enhver der har studeret spådomme og hekse, har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er, og hvad han symbolisere.
 

At være en heks

8918 visninger
Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

9487 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend