KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Hvem har clairvoyante evner?
Hvem har clairvoyante evner?

Hvem har clairvoyante evner?

Hvordan kan man vide om man rent fakstisk har synske evner eller om man bare er heldig til at gætte? Og hvad er en clairvoyant? Det får du svaret på her.


Alle er født mere eller mindre mediale. Børn har meget ofte en meget stærk medial side, det er derfor, de kan gå forbi en hund og spørge deres mor eller far, om hvorfor hunden er ked af det, eller fortælle folk, at de kan se noget, som 'ingen' andre ser. De genkender steder, som de aldrig har været, men er overbeviste om deres sag og kan også beskrive stederne.

Mange dyr vil ofte også snakke med børn. Voksne tør ikke eller kan ikke stifte bekendtskab med hvad det er barnet ser. Hvis barnets visioner bliver afvist som fantasier, kan det ske, at barnet slår disse visioner og følelser fra sig.

Man kan sige, at være medial er, at forstå det uudtalte sprog, som du ikke kan høre med ører, men hører for eksempel med huden, eller ser med dine øjne og føler med maven.

Det er som at have en radio på en kanal der sidder fast i fire dimensioner. Det betyder, at du kender de 5 sanser. Man kan se, lugte, høre og føle, høre og se billedet og lyden for eksempel. Og alt dette giver sat sammen, et billede af, hvad der foregår omkring en situation, en person eller et dyr.

Men selvfølgelig kan man træne sit medium. Man kan kalde det at kende sig selv igen, på en mere dybsindig måde. Mediumistik er en bevidsthed, en bevidsthed omkring sig selv, uden at være narcissistisk. Bevidst om hvad der er omkring os. Finde en balance mellem at lytte udenfor og lytte indad og finde den gyldne middelvej mellem disse følelser.

Når man så er kommet til at kende sig selv igen, fuldt ud, er det tid til at åbne op for sanserne af følelser i andre. Det er der kendskabet til os selv kommer til nytte. Når vi åbner vores kanal til et andet menneske, kan vi få forskellige fornemmelser. Vi er alle sendere og modtagere. Man skal bare lære at indstille frekvensen og forstå de forskellige følelsessprog der foregår. Nogle er ikke så interesserede i at optage denne dimension i sit liv og vil ikke forstå, hvad du taler om, imens andre gerne lærer disse fænomener at kende, og har meget store fordele af dem i sin hverdag.

Det er på grund af dette, at folk ofte siger, at du har svaret i dig selv, men nogle gange har man brug for lidt hjælp undervejs, lidt ligesom en ordbog, når vi oversætter fra et sprog til et andet. Medium og mediale mennesker er opslagsværker. De kan yde bistand og besvare spørgsmål om både fortid, nutid og fremtid.

Skrevet af: F. Bjerre

 

Vil du snakke om Hvem har clairvoyante evner? ring til:

ElizaElizaNy!
Ledig for kontakt
Ny! Elizanr 16Tarotkort, Spåkvinde, Medium, Alle vejledere, Clairvoyance,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AurielAuriel
Ledig for kontakt
Aurielnr 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Med sine krystalklare og direkte svar, er Auriel en spåkvinde og et medium som...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Hvad kan hypnose gøre for os?

4880 visninger
Hypnose kan være en meget stærk og kraftfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.
 

Spirituel vejleder

7831 visninger
Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner
 

At være en heks

9851 visninger
Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

14030 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 

Fordelene ved en livsstilslæsning

5150 visninger

Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.

 

Hvad er en spådom?

9925 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend