KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?
Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotikaskandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?


Scientologi er en ny religion, men scientologerne pointerer tit at den baserer sig på en 50000 år gammel visdom. Ifølge Scientologerne er Scientologi den eneste religion med en fungerende teknologi, dvs. den eneste religion, der kan hjælpe mennesket til en lykkeligere tilværelse. Scientologi hævder, at mennesket grundlæggende er godt, og at hendes åndelige frelselse afhænger af hende selv, hendes forhold til andre, og opnåelse af broderskab med universet.

Scientologer mener, at folks konstante forfølgelse af materielle ting gør os ulykkelige og fortvivlede, og at vores materielle fokus medfører en konstant frygt for, at vi vil miste det, vi har arbejdet hårdt for at få. Scientologer lover os, at vi får indblik i, hvad der er virkelig vigtigt i livet, hvis vi går med i deres religion.

Manden som skabte scientologi hed Ron Hubbard. Han blev verdensberømt, da han udgav bogen ”Dianetik: Hvordan tanker påvirker kroppen” Bogen handler om hvordan vi får bugt med grunden til krig, kriminalitet, den lave moral mellem mennesker, læse- og skriveproblemer for børn og unge m.m. Ifølge Dianetik kan menneskets sind beskrives som en regnemaskine. Denne regnemaskine laver fejl, når den er præget af forkerte data. Når denne forkerte prægning er ophævet, kommer det gode frem i mennesket og opnår en tilstand ”clear” af høj intelligens og fravær af neuroser, psykoser, hæmninger og tvangstanker.

En professer i statsvidenskab, som har læst Ron Hubbards bog, leverede et kendt citat i New York Times. Han sagde ”Historien er blevet et kapløb mellem Dianetiken og katastrofen. Dianetiken vil vinde, hvis tilstrækkeligt mange når at forstå den i tide”.

Selv efter at Ron Hubbard havde ”løst gåden om det menneskelige sind” fortsatte han med at forske. Efter en tid udgav han bogen om den religiøse filosofi Scientologi, og Scientologi religionen blev grundlagt.

Scientologer mener, at meningen med livet er glæde. Glæden bør ske på en mere kontrolleret måde end f.eks ved udnyttelse af prostituerede, der som sådan er en godkendt måde at opnå nydelse ifølge nogle mennesker, som tilbeder den satanistiske kirke. Scientologer mener, at ved at opnå et tilstand af "clear" vil man opleve total nydelse og tilfredsstillelse. Scientologi har ingen visioner om samfundsforandring, men indirekte mener de at desto flere mennesker som opnår ”clear” desto bedre samfund får vi. Et godt samfund er, i lighed med andre religioner, et samfund fri for kriminalitet og krig.

Scientologerne har en stor tro på den enkeltes evne til at tage rigtige og samfunds fordelagtige beslutninger. Lærere som længe har studeret religionen, kan hurtigere hjælpe mennesker til at leve på den måde religionen opmuntrer til, men til forskel fra f.eks katoliker, som mener at det kun er paven der kan have fuld indsigt i religionen, så mener scientologer at hvert individ kan have fuldstændig indsigt i religionen, og blive sin egen ”pave”.

Som spåkone på denne spå linje har jeg en stort interesse for forskellige religioner, også selvom vi alle tror på forskellige ting. En del af os spåkoner på Clairvoyant24 er religiøse, mens en anden del af os er agnostikere. Vores fællesnævner er, at vi alle er spirituelle, dvs. at vi tror på noget større end det enkelte individ, og vi tror på det gode i mennesker. Hvis du har spørgsmål om scientologi, spiritualisme eller hvad som helst andet, så er du velkommen til at ringe og få en online spådom her på denne spå linje. Vi har åbent i døgnets 24 timer, og der findes altid en spåkone ledig til at give dig clairvoyant vejledning. På Clairvoyant24 tilbyder vi bl.a healing, tarotlæsning, clairvoyant rådgivning og clairvoyant vejledning. Du skal dog være fyldt 18 år for at ringe til denne spå linje.

Jeg arbejder som spåkone og synsk medium, og jeg har stor interesse for forskellige religioner og spirituelle måder at se livet på. Jeg har efter lange studier, begyndt at se mig selv som fænomenolog, hvilket betyder at jeg har tiltro til selve individet, og tror at hver person har det bedst med at vælge sine egne veje.
Hvis du har spørgsmål til mig som spåkone omkring scientologi, kærlighed, økonomi eller noget andet, så ring til mig på Clairvoyant24, så svarer jeg med glæde på dine spørgsmål.

Vi spåkoner har gennemgået diverse uddannelser, hvilket betyder at vi kan tilbyde eksperthjælp på mange forskellige områder. Vi bliver lykkelige af at kunne hjælpe vores medmennesker til et bedre liv. Vi spåkoner og sandsigersker på Clairvoyant24 ønsker dig en herlig dag!

Skrevet af: F.Buhl

 

Vil du snakke om Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på? ring til:

AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CleoCleo
Ledig for kontakt
Cleonr 540Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort,...
 

Cleo er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Byg din bucketliste med astrologi

4835 visninger

Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert en gang i livet sat dig for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du få hjælp med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.

 

Den berygtede forbandelse

8184 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

4008 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

Spå om fremtiden

8734 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

5487 visninger

Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse istedenfor.

 

Meditere er at skabe din virkelighed

5190 visninger

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend