Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Hvad hypnose kan gøre for os?

Hvad hypnose kan gøre for os?

Hypnose kan være en meget stærk og magtfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.


Hypnose er en naturlig tilstand, som vi befinder os i, før vi falder i søvn, og før vi vågner. Når en person befinder sig i hypnose er han i en kreativ, åben og modtagelig tilstand, og har muligheder for at finde løsninger på problemer, som han normalt har svært ved at løse. Hypnose bruges i vesterlandsk psykologi og medicin, men også ved yoga, meditation, mental træning og profylax m.m.

Hypnose er en effektiv metode, hvis du vil finde roden til et problem eller til dårlige vaner som du har i livet. Måske er du bange for at flyve, efter at have set en film som syvårig, om et fly som styrtede ned, og kan med hjælp af hypnose genopleve denne hændelse og overbevise dig selv om, at filmen ikke var rigtig.

Problemer som ikke er opstået af en specifik hændelse, men succesivt er kommet, kan også behandles med hypnose. For eksempel kan folk, der lider af spiseforstyrrelser få hjælp til at føle normal sult og mæthed, ved under hypnose at lære sig at lytte til hans egen krop, i stedet for at lytte til fødevarerelaterede forpinte tanker du lider af ved spiseforstyrrelser. Mennesker der lider af fedme eller overspisning, kan under hypnose få hjælp med at finde en større ro i hverdagen, og med at reducere stress, der får dem til spise for meget.

Hvor mange hypnosesessioner man behøver er forskelligt fra person til person, det handler om hvilket problem man behøver hjælp med. Her er nogle ting hypnose kan hjælpe til at løse:

-Mindske smerte.
-Mindske hævelse og blødning forbundet med skader.
-Behandle forbier.
-Stimulere kreativitet.
-Øge motivationen til at foretage positive ændringer i din adfærd.
-Give øget afslapning i hverdagen.
-Give hjælp til selvhjælp i afhængighedssituationer.
-Mindske tandlægeskræk og flyskræk.

Har du, som mange spåkoner på denne spå linje, en interesse for hypnose, kan du lytte til hypnotiske lydfiler på nettet. Du kan spørge din spåkone hvor, næste gang du får en online spådom. Der findes videoer til at hjælpe dig med mange forskellige problemer. En del videoer retter sig specifikt til kvinder, som handler om at kunne få længere og dejligere orgasmer med hjælp af en kraftfuld hypnotisk afslapning med et erotisk fokus. Det er blevet meget populært i USA de seneste par år, at forbedre sit sexliv ved hjælp af hypnose.

Andre hypnosevideoer har til formål at få dig til sove bedre, mens en del videoer handler om at hjælpe dig med at øge din selvtillid eller at tabe dig.

Som spåkone på Clairvoyant24, vil jeg opfordre vores klienter til at styrke deres selvværd, og en måde at øge deres selvværd er ved at teste hypnose. En del spåkoner her på denne spå linje, har udover uddannelse indenfor clairvoyant vejledning, også en uddannelse indenfor hypnose. Disse sandsigersker kan give dig information om hypnose, samt fortælle dig hvordan hypnose ville kunne hjælpe dig i dit liv.

Jeg som arbejder som spåkone og synsk medium, har et stort interesse i alternative behandlinger og spirituelle måder at se ting på, og jeg kan derfor garantere at hypnose er et meget effektivt værktøj, når du vil være med til at ændre din adfærd eller slutte fred med din fortid. Ring til os på Clairvoyant24, vi tilbyder udover hypnose, online spådom, tarotlæsning, clairvoyant vejledning og spirituel eksperthjælp. Vi hjælper dig til en bedre selvtillid, et lykkeligere liv og et bedre livssyn. Vi spåkoner ønsker dig en dejlig dag!

Skrevet af: S.Balling

 

Vil du snakke om Hvad hypnose kan gøre for os? ring til:

StefanStefan
Ledig for kontakt
Stefannr 318Clairvoyant, Medium, Drømmetydning, Healer
 
Du får gode og kloge råd, hvis du ringer til Stefan, da han har lang erfaring og han...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnjaAnja
Ikke tilgængelig
Anjanr 107Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn
 
”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
KiaKia
Ikke tilgængelig
Kianr 675Medium, Healer, Clairvoyant, Klarsyn
 
Kia er en erfaren spåkone og clairvoyant som kan hjælpe dig med alt fra bortkomne...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Fordelene ved en livsstilslæsning

3571 visninger
Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med spiritus? En god psykisk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af psykiske aflæsninger er livsstilsæsningen.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

6295 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Lyt til ånderne

1897 visninger
De fleste af os vil have hjælp udefra for at løse vores livs problemer. Men tror du, at det sker i virkeligheden? Jeg tror, at de kære, der forlod os i denne verden, nogle gange forsøger at hjælpe os. Vi kalder dem "engle eller ånder".
 

At være en heks

8390 visninger
Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.
 

Hvad er en spådom?

6496 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 

Hvem er har clairvoyante evner?

8157 visninger
Hvordan kan man vide om man rent fakstisk har synske evner eller om man bare er heldig til at gætte? Og hvad er en clairvoyant? Det får du svarret på her.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere