KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Hvad er en spådom?

Hvad er en spådom?

Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.


Som spåkone, clairvoyant og sandsigerske bliver jeg ofte spurgt om hvad en clairvoyance er eller hvad det betyder at blive spået af en spåkone. Jeg har funderet og læst meget omkring definition af disse begreber og forsøger her at give dig en god og forståelig forklaring.

En spådom er ikke bare noget man giver for sjov. Mange mennesker som ikke har et åbent sind har svært ved at forstå, at verden er et univers af valgmuligheder.

Oftest vælger en spåkone eller clairvoyant et specielt værktøj som hun/han gør brug af i en spådom. Det værktøj kan bruges i alle mulige situationer og på al verdens tidspunkter. Uanset hvilket værktøj en spåkone gør brug af så er den mentale proces den samme.

Spådomme er ikke djævelens værk; det en spåkone gør, er videnskabeligt at se den oplyste verden du netop nu befinder dig. De handlinger du foretager dig netop nu, dikterer den retning du vil gå fremover.

Som spåkone har jeg valgt tarotkort som mit værktøj, og den måde jeg bruger dem på når jeg skal spå om fremtiden kan bedst forklares således. Tarotkort er udelukkende et værktøj og en spådom er nærmest som et vejkort der kan vise dig vejen frem. Man kan sige tarotkort er som skilte på vejen. Hverken din eller min fremtid er fastsat i sten, men vejen er formet.

Når jeg udfører spådomme online eller ved telefonclairvoyance, så plejer jeg altid at sige at det kan være meget svært at sige noget om hvad der sker mere end 6 måneder frem i tiden, da det kommer an på hvilke valg du tager i mellemtiden, men en clairvoyance med tarotkort kan sagtens fortælle dig noget om hvad der vil ske hvis du fortsætter på den måde du har gjort indtil nu. Jeg ville aldrig dømme hverken dig eller andre personer, og vil være ærlig og åben hvis du vælger at lade mig spå dig. Jeg vil give dig svarene som de ser ud lige nu. Men hvis du siger ja til en telefon-clairvoyance eller spådom, så vær forberedt på at du måske vil få nogle andre svar en dem du havde regnet med.

Skrevet af: J.Gude

 

Vil du snakke om Hvad er en spådom? ring til:

AnjaAnja
Ikke tilgængelig
Anjanr 107Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn
 
”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
NoraNora
Ikke tilgængelig
Noranr 172Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone
 
Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
ChristineChristine
Ikke tilgængelig
Christinenr 196Drømmetydning, Medium, Spåkvinde, Spåkone
 
Christine har et medium certifikat og arbejder med reiki, healing, fjernhealing og...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Lyt til ånderne

2149 visninger
De fleste af os vil have hjælp udefra for at løse vores livs problemer. Men tror du, at det sker i virkeligheden? Jeg tror, at de kære, der forlod os i denne verden, nogle gange forsøger at hjælpe os. Vi kalder dem "engle eller ånder".
 

Seks tegn på du har en sjette sans

7075 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

At være en heks

8515 visninger
Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.
 

Hvad kan hypnose gøre for os?

3627 visninger
Hypnose kan være en meget stærk og kraftfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

3786 visninger
Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.
 

At drømme om folk fra fortiden

1812 visninger
Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Det kan være folk fra din fortid, som du kunne lide eller ikke lide, eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere