Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Hvad er en spådom?

Hvad er en spådom?

Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.


Som spåkone, clairvoyant og sandsigerske bliver jeg ofte spurgt om hvad en clairvoyance er eller hvad det betyder at blive spået af en spåkone. Jeg har funderet og læst meget omkring definition af disse begreber og forsøger her at give dig en god og forståelig forklaring.

En spådom er ikke bare noget man giver for sjov. Mange mennesker som ikke har et åbent sind har svært ved at forstå at verden er et univers af valgmuligheder.

Oftest vælger en spåkone eller clairvoyant et specielt værktøj som hun/han gør brug af i en spådom. Det værktøj kan bruges i alle mulige situationer og på al verdens tidspunkter. Uanset hvilket værktøj en spåkone gør brug af så er den mentale process den samme.

Spådomme er ikke djævlens værk, det en spåkone er, er videnskabelig at se den oplyste verden du netop nu befinder dig. De handlinger du foretager dig netop nu, diktere den retning du vil gå fremover.

Som spåkone har jeg valgt tarotkort som mit værktøj, og den måde jeg bruger dem på når jeg skal spå om fremtiden kan bedst forklares således. Tarotkort er udelukkende et værktøj og en spådom er nærmest som et vejkort der kan vise dig vejen frem. Man kan sige tarotkort er som skilte på vejen. Hverken din eller min fremtid er fastsat i sten, men vejen er formet.

Når jeg udføre spådomme online eller telefonclairvoyance, så plejer jeg altid at sige at det kan være meget svært at sige noget om hvad der sker mere end 6 måneder frem i tiden, da det kommer an på hvilke valg du vælger i mellemtiden, men en clairvoyance med tarotkort kan sagtens fortælle dig noget om hvad der vil ske hvis du fortsætte på den måde du har gjort indtil nu. Jeg ville aldrig dømme hverken dig eller andre personer, og vil være ærlig og åben hvis du vælger at lade mig spå dig. Jeg vil give dig svarrene som de ser ud lige nu. Men hvis du siger ja til en telefon-clairvoyance eller spådom, så vær forberedt på at du måske vil få nogle andre svar en dem du havde regnet med.

Skrevet af: J.Gude

 

Vil du snakke om Hvad er en spådom? ring til:

JenniferJennifer
Optaget
Jennifernr 349Clairvoyant, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Jennifer har lang erfaring som medium og kender naturens hemmeligheder, en kundskab...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
HelenaHelena
Ikke tilgængelig
Helenanr 699Clairvoyant, Spåkvinde, Klarsyn, Synsk
 
Helena er en varm og godhjertet synsk kvinde. Her føler du dig helt tryg og kan...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AngelicaAngelica
Ikke tilgængelig
Angelicanr 698Synsk, Clairvoyance, Medium, Spåkvinde
 
Angelica ser, hører og føler energier og kan hjælpe dig med at forstå din egen...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
MalvaMalva
Ikke tilgængelig
Malvanr 691Synsk, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere
 
Malva er synsk, dyretolk, og udfører også healing hvis det er dit ønske. Hun...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Lyt til ånderne

2017 visninger
De fleste af os vil have hjælp udefra for at løse vores livs problemer. Men tror du, at det sker i virkeligheden? Jeg tror, at de kære, der forlod os i denne verden, nogle gange forsøger at hjælpe os. Vi kalder dem "engle eller ånder".
 

Seks tegn på du har en sjette sans

6683 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

At være en heks

8451 visninger
Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.
 

Hvad kan hypnose gøre for os?

3589 visninger
Hypnose kan være en meget stærk og kraftfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

3650 visninger
Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med spiritus? En god psykisk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af psykiske aflæsninger er livsstilsæsningen.
 

At drømme om folk fra fortiden

1551 visninger
Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Der kan være folk fra din fortid, som du kunne lide, ikke lide eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere