KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Hvad er clairvoyance
Hvad er clairvoyance

Hvad er clairvoyance

Hvad er clairvoyance egentlig? En hurtig oversigt for den nysgerrige.


Begrebet clairvoyance kommer fra fransk, og er sammensat af "clair", der betyder "klar", og "voyance", der betyder "syn". Sådan set er det et selvforklarende begreb, og vi bruger også tit det danske "klarsyn" for at beskrive de samme ting. Det bruges som et samlebegreb for det, at skaffe information om en ting, et sted, en person eller en begivenhed, ved hjælp af oversanselige evner eller ekstrasensorisk perception - ESP. En person, der er i besiddelse af sådanne evner kaldes en clairvoyant - "en, der ser klart".

Man kan sige at clairvoyance er evnen til at se ting, der befinder sig i en anden tid eller et andet sted, og det kan groft inddeles i de følgende tre kategorier:

Prækognition - evnen til at opfatte eller se eller forudse fremtidige hændelser.
Retrokognition - evnen til at se hændelser efter at de har fundet sted.
Fjern-seende - det at kunne se hændelser der finder sted nu, men udenfor rækkevidden af ens almindelige fysiske sanser.

Mange der stiller sig spørgsmålet hvad er clairvoyance gør det, fordi de har et vagt begreb om, hvad det kan være, men slet ikke er sikre. Det kan være svært at få fat på den virkelige betydning netop fordi det dækker et så stort felt. En person der er clairvoyant kaldes også tit en spåmand eller -kone, en seende, en synsk, et medium (selv om et medium rent faktisk ikke har de samme egenskaber eller arbejdsområder som en clairvoyant - dette kan vi vende tilbage til), en åndelig vejleder, en hjælper; i nogle tilfælder en heks, shaman, vismand, profet. Historisk set er flere helgener blevet tillagt synske evner, og selv Bibelen er fuld af profetiske hentydninger, med Johannes' åbenbarelse som den mest velkendte.

Så hvad er clairvoyance, midt oveni alt dette? I praksis nu i dag, i vores danske samfund, opsøger man en clairvoyant for at få hjælp og vejledning med spørgsmål hvor man selv står fast. Et meget håndgribeligt eksempel er, hvis man har tabt en fysisk genstand, og man behøver hjælp til at finde den. Så kan en clairvoyant måske se eller snarere føle hvad der er sket - som for eksempel at en ring er trillet ind under noget, i et rum hvor der er mange tekstiler, eller hvor der laves mad, eller tilsvarende. Ved at høre hvad den clairvoyante ser forstår man nogle gange præcis hvor man skal lede. Denne form for clairvoyance går ind under kategorien fjern-seende.

Andre ting man tit opsøger clairvoyante med er spørgsmål om kærlighed og relationer, samt arbejde, karriere og økonomi. Man kan få et svar på, hvorvidt et valg man er ved at tage vil være klogt; hvis den clairvoyante kan prækognition kan han eller hun se konsekvenserne af valget længere ind i fremtiden. Eksempelvis kan det være muligt for den clairvoyante at se om en ny og lovende partner vil vise sig at være manipulerende eller på andre måder en negativ energi i fremtiden.

Nogle clairvoyante kan se begivenheder fra fortiden, måske endda fra dine tidligere liv, og ved hjælp af dette kunne hjælpe dig med at forstå og håndtere dine egne følelser og reaktionsmønstre i dag. Hvis du for eksempel har store tillidsproblemer eller hvis intime situationer giver dig uforklarlig angst, kan det bunde i ubehagelige oplevelser som du selv ikke kan huske men som en clairvoyant kan hjælpe dig med at afdække.

Ud i fra denne meget enkle oversigt kan man se, om ikke andet, at spørgsmålet "hvad er clairvoyance" ikke kan besvares med få ord. Hvis du er interesseret i temaet findes der masser af litteratur tilgængelig, både i form af videnskabelige tilnærmelser og personlige berætninger skrevet af mennesker der selv besidder clairvoyante evner.

 

Vil du snakke om Hvad er clairvoyance ring til:

SigneSigne
Ledig for kontakt
Signenr 333Synsk, Tarotkort, Spåkone, Klarsyn, Spåkvinde, Alle vejledere
 

Signe er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og aflæser...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
IngridIngrid
Ledig for kontakt
Ingridnr 675Alle vejledere, Drømmetydning, Healer, Medium, Spåkone, Synsk
 

Ingrid opdaget at hun havde specielle evner som godt voksen. Hun viser omsorg og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AngelinaAngelina
Ledig for kontakt
Angelinanr 694Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle vejledere
 
Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EmmaEmma
Optaget
Emmanr 640Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort,...
 

Emma er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend