Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Hvad er clairvoyance
Hvad er clairvoyance

Hvad er clairvoyance

Hvad er clairvoyance egentlig? Her er en hurtig oversigt for den nysgerrige, kan man se om nogen er clairvoyant?

Begrebet clairvoyance kommer fra fransk, og er sammensat af "clair", der betyder "klar", og "voyance", der betyder "syn". Sådan set er det et selvforklarende begreb, og vi bruger også tit det danske "klarsyn" for at beskrive de samme ting. Det bruges som et samlebegreb for det, at skaffe information om en ting, et sted, en person eller en begivenhed, ved hjælp af oversanselige evner eller ekstrasensorisk perception - ESP. En person, der er i besiddelse af sådanne evner kaldes en clairvoyant - "en, der ser klart".

Man kan sige at clairvoyance er evnen til at se ting, der befinder sig i en anden tid eller et andet sted, og det kan groft inddeles i de følgende tre kategorier: 

Prækognition - evnen til at opfatte eller se eller forudse fremtidige hændelser. 
Retrokognition - evnen til at se hændelser efter at de har fundet sted. 
Fjern-seende - det at kunne se hændelser der finder sted nu, men udenfor rækkevidden af ens almindelige fysiske sanser.

Mange der stiller sig spørgsmålet hvad er clairvoyance, gør det, fordi de har et vagt begreb om, hvad det kan være, men slet ikke er sikre. Det kan være svært at få fat på den virkelige betydning netop fordi det dækker et så stort felt. En person der er clairvoyant kaldes også tit en spåmand eller -kone, en seende, en synsk, et medium (selv om et medie rent faktisk ikke har de samme egenskaber eller arbejdsområder som en clairvoyant - dette kan vi vende tilbage til), en åndelig vejleder, en hjælper; i nogle tilfælder en heks, shaman, vismand, profet. Historisk set er flere helgener blevet tillagt synske evner, og selv Bibelen er fuld af profetiske hentydninger, med Johannes' åbenbarelse som den mest velkendte.

Så hvad er clairvoyance, udover alt dette? I praksis nu i dag, i vores danske samfund, opsøger man en clairvoyant for at få hjælp og vejledning med spørgsmål hvor man selv sidder fast. Et meget håndgribeligt eksempel er, hvis man har tabt en fysisk genstand, og man behøver hjælp til at finde den. Så kan et medie måske se eller snarere føle hvad der er sket - som for eksempel at en ring er trillet ind under noget, i et rum hvor der er mange tekstiler, eller hvor der laves mad, eller tilsvarende. Ved at høre hvad den clairvoyante ser, forstår man nogle gange præcis hvor man skal lede. Denne form for clairvoyance går ind under kategorien fjern-seende.

Andre ting man tit opsøger clairvoyante med er spørgsmål om kærlighed og relationer, samt arbejde, karriere og økonomi. Man kan få et svar på, hvorvidt et valg man er ved at tage vil være klogt; hvis den clairvoyante kan prækognition kan han eller hun se konsekvenserne af valget længere ind i fremtiden. Eksempelvis kan det være muligt for den clairvoyante at se om en ny og lovende partner vil vise sig at være manipulerende eller på andre måder en negativ energi i fremtiden. 

Nogle clairvoyante kan se begivenheder fra fortiden, måske endda fra dine tidligere liv, og ved hjælp af dette vil de kunne hjælpe dig med at forstå og håndtere dine egne følelser og reaktionsmønstre i dag. Hvis du for eksempel har store tillidsproblemer eller hvis intime situationer giver dig uforklarlig angst, kan det bunde i ubehagelige oplevelser som du selv ikke kan huske men som en clairvoyant kan hjælpe dig med at afdække.

Ud i fra denne meget enkle oversigt kan man se, om ikke andet, at spørgsmålet "hvad er clairvoyance" ikke kan besvares med få ord. Hvis du er interesseret i temaet findes der masser af litteratur tilgængeligt, både i form af videnskabelige tilnærmelser og personlige berætninger skrevet af mennesker der selv besidder clairvoyante evner.

 
blogger
Thomas
LEDIG
 

Thomas har igennem årene specialiseret sig i præcise og hurtige svar. Med en dyb...

89 88 88 11MIN SIDE
 
ChristinaNy
LEDIG
 

Christina, er født med meget stærke clairvoyante evner. Hun arbejder både med emner...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyance København

Clairvoyance København

På min tur til storbyen blev min oplevelse med clairvoyance København det, der satte de dybeste spor i mig
 
Afdøde kontakt

Afdøde kontakt

Min oplevelse med afdøde kontakt, kom fra et ret uventet sted, men den kom på det helt rigtige tidspunkt
 
Aalborg clairvoyance og afdødekontakt

Aalborg clairvoyance og afdødekontakt

Hvem skulle have troet at en tur til Aalborg clairvoyance og afdødekontakt kunne give så meget ro?
 
Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_