Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Hjælp af medium
Hjælp af medium

Hjælp af medium

Er du ved et vejskille og er usikker på retningen? Du kan få hjælp af medium, med hjælp af medium er valget let

Hjælp af medium indebærer naturligvis ikke at du får en fuldstændig facit på alt hvad du behøver at foretage dig for at leve et langt og lykkeligt liv med den rette partner, det perfekte job, det smukkeste hjem og det bedste helbred. Men hvis du har spørgsmål, eller ting du er usikker på, så kan du fremlægge din problemstilling for et medium, og få i hvert fald en pegepind om hvordan de forskellige alternativer kan se ud.

Et medium har kontakt til den anden side. Det vil sige, at vedkommende kanaliserer information og vejledning fra de energier eller hjælpere, der stiller sig til rådighed. Hvad eller hvem disse hjælpere er, det er ikke helt sikkert. Nogen mener at det er afdøde personers ånd, der kommer for at hjælpe pårørende eller andre - at det altså er sjæle, der fra sin tilværelse på den anden side rækker ud og tilbyder sin kundskab og hjælp til os, der stadigvæk vandrer i denne verden. Andre er overbevist om at det drejer sig om engle - der er personer, der hævder at kunne høre engle hviske og at disse hviske er information til os. Ellers er der forskellige energier der er geografisk betinget - vi har hørt om de "leylines" der strækker sig rundt om kloden. Man vil kunne mærke forskellige typer energi på de forskellige kontinenter og i de forskellige lande. Hjælp af medium betyder altså at det er hjælperne, der tilbyder hjælpen, men vi behøver et medium som bindeled mellem den fysiske verden og den åndelige for at budskabet skal kunne formidles.

Hjølp af et medium vil i løbet af en seance være åben for energier og information i begge retninger - både fra den åndelige verden og fra menneskerne i den fysiske - og vil kunne føle alle spørgsmål og temaer, som om de var hans egne. Det kan være meget udmattende at sådan stille sig til rådighed, og, efter en sådan seance vil mediet højst sandsynligt have et stærkt behov for ro og for at være alene. Det kræver tid at give slip og at sortere hvilke indtryk der er ens egne og hvilke der tilhører en af dem man har kanaliseret for. Hvis man ikke selv er et medium kan man vel knapt forestille sig hvordan det må være at have andres tanker og energier inde i sit eget sind - og omfavne det. Det tænker man måske ikke på, når man tar hjælp af et medium.

Du kan få hjælp af medium til mange forskellige slags ting. Nogle medier tilbyder afdøde kontakt - det indebærer at en pårørende kan påkalde en afdød person og samtale med ham eller hende. Mange medier anbefaler ikke en sådan kontakt. For det første er det ikke sikkert at den, afdøde ønsker at blive påkaldt. Og så er det et meget følsomt område at begive sig ind i. Nogle pårørende har svært ved at give slip på den person de har mistet, og så tror de at de vil kunne finde ro, hvis de bare får talt med vedkommende en sidste gang. Sommetider går det faktisk sådan. Den pårørende får at vide, at den afdøde er "kommet frem" og at alt er godt, og så finder de en slags afslutning der hjælper dem i sorgen. Men det kan også blive en slags mani. Mange af os har været i kæresteforhold der har taget slut, og så har vi bildt os ind, at hvis vi bare kan tale med personen en sidste gang, så... I en sådan situation vil fortsat kontakt kunne være giftig, og vi skal passe på, så muligheden for kontakt med en afdød ikke også bliver til noget negativt.

Udover afdøde kontakt er der dog en hel masse problemstillinger som man kan få hjælp til gennem et medium. Hvis du er nysgerrig findes der mange at vælge mellem, både ved personlige møder og på telefonen ved en af de mange spålinjer.

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Katherine
Ledig
KatherineNR 56Tarotkort, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Klarsyn, Healer,...
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EilaNy!
Er lige blevet ledig
Ny! EilaNR 36Medium, Healer, Afdødekontakt, Spåkone, Tarotkort,...
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Eliza
Ledig
ElizaNR 16Tarotkort, Spåkvinde, Medium, Alle vejledere, Clairvoyance,...
 

Eliza kan give dig vejledning på alle livets områder. Hun lægger gerne en stjerne for...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Rebecca
Ledig
RebeccaNR 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Ingen kan spå om fremtiden

733 visninger

Det bliver ofte sagt: Ingen kan spå om fremtiden. Vi vil med denne artikel påstå at forudsigelser om fremtiden er mulige

 

Skaber verden med magi

1260 visninger

Vi skaber verden med magi, at manifestere det vi vil er den måde vi mennesker kan skabe ting, til gode for alle fremover

 

Spørg tarotkort

5457 visninger

Er du i et valg? Spørg tarotkort, så får du svar om hvilket valg som er dig, spørg tarotkort og en spåkone så du får hjælp

 

Clairvoyance og healing

4718 visninger

Brug clairvoyance og healing til at helbrede folk fra lang afstand. Dette er faktisk en mulighed for mange

 

Tro på engle, ånder, himlen og din intuition

6131 visninger

Er du i problemer, kan du altid tro på engle, ånder himmelen og din intuition, de vil hjælpe dig, bare du ber om hjælp

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend