Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Harry Potters spåkone
Harry Potters spåkone

Harry Potters spåkone

Harry Potters spåkone er særlig berømt for, at have forudsagt at Harry er den eneste, der er i stand til at slå Voldemort ihjel.

Sibyll Trelawnay er en af  lærerne på Hogworts skole for Heksekunstner og Troldmandskab , hvor Harry Potter og de andre eleverne får undervisning og praktisk træning i magi og trolddomskunst. Sibyll er måske ikke den skarpeste kniv i skuffen, men er lykkedes at lave nogle vigtige forudsigelser. Hendes ry som Harry Potters spåkone er helt afhængig af, at Harry viser sig at kunne klare opgaven.

Sybill blev født d. 9 marts – et ukendt år –  med en mugler-mor og en troldmand til far. Tre generationer tilbage, havde familien en kendt spåkone. Der har ikke været andre i hendes familie, som har arvet evnen til forudsigelser. Hun siger selv, at det tit er sådan, at det springer to-tre generationer over. Hun blev gift, men hurtigt skilt igen, da hun nægtede at tage navnet Higglebottom til efternavn. Ingen børn. (Heldigvis)

Lidt senere i sin karriere begyndte Sibyll at lave usande forudsigelser, det kunne have endt med en afslutning af hendes tid som spåkone. Men Dumbledore på Hogwarts ansatte hende grundet hendes slægtskab med den kendte spåkone Cassandra Trelawney og heldigvis lavede hun forudsigelsen om Harry og Voldemort, lige ved det rigtige tidspunkt!  Så blev hun kendt som Harry Potters spåkone. Ved andre tidspunkter gætter hun mest ...

Sibyll vidste godt, at hun ikke var på højde med de andre lærere i skolen. Hun undgik ofte at spise sammen med de andre i storsalen, men blev i sit tårn. Særlig professor McGonagall syntes at Sibyll var en bedrager. Der var ikke mange, som kunne møde hende eller tale med hende, udenfor undervisningstid, da hun havde sat et skilt op på sin dør: ”Forstyr ikke,  læsning af krystal kugle foregår!” Mange specielle, uventede og ikke særlig hensigtsmæssige ting sket i hendes undervisningstimer:tekrus gik i stykker, og en kanin døde f.eks.

Nåh, det hele endte jo godt. Harry klarede opgaven, Lord Voldemort døde og Sibyll er endt som en lille sjov sidehistorie i filmene, som Harry Potters spåkone. I virkeligheden er en spåkone ikke grim at se på, hun eller han ligner os andre – man kan ikke se et menneske og vide om han eller hun har evne til at se ind i fremtiden. På claivoyant24.dk kan du vælge nogen at tale med. Når du har udfordringer, som du ikke ved om du magter at tage kampen op med. Når du er ked af noget, der er sket. Når du håber på noget andet, end det du lige nu befinder dig i. Når noget, der virker uretfærdigt er sket. Livet er aldrig uretfærdigt. Der findes altid håb. Du kan altid finde nye veje, nye retninger at vælge mellem. Vi kan altid lære noget mere, og en spåkone fra claivoyant24.dk vil kunne foreslå en vej, som giver dig mere af det, du gerne ønsker for fremtiden.

 

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Liza
Ledig
 

Liza har arvet sin gave fra sin mormor og hun kan give dig synsk vejledning blandt...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Else
Ledig
 

Else siger tingene som de er, det eneste hun har brug for at vide er dit stjernetegn....

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Elvire
Ledig
 

Elvire er en varm og empatisk clairvoyant som ser din nutid, fremtid og fortid. Hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend