Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Harry Potters spåkone
Harry Potters spåkone

Harry Potters spåkone

Harry Potters spåkone er særlig berømt for, at have forudsagt at Harry er den eneste, der er i stand til at slå Voldemort ihjel.

Sibyll Trelawnay er en af  lærerne på Hogworts skole for Heksekunstner og Troldmandskab , hvor Harry Potter og de andre eleverne får undervisning og praktisk træning i magi og trolddomskunst. Sibyll er måske ikke den skarpeste kniv i skuffen, men er lykkedes at lave nogle vigtige forudsigelser. Hendes ry som Harry Potters spåkone er helt afhængig af, at Harry viser sig at kunne klare opgaven.

Sybill blev født d. 9 marts – et ukendt år –  med en mugler-mor og en troldmand til far. Tre generationer tilbage, havde familien en kendt spåkone. Der har ikke været andre i hendes familie, som har arvet evnen til forudsigelser. Hun siger selv, at det tit er sådan, at det springer to-tre generationer over. Hun blev gift, men hurtigt skilt igen, da hun nægtede at tage navnet Higglebottom til efternavn. Ingen børn. (Heldigvis)

Lidt senere i sin karriere begyndte Sibyll at lave usande forudsigelser, det kunne have endt med en afslutning af hendes tid som spåkone. Men Dumbledore på Hogwarts ansatte hende grundet hendes slægtskab med den kendte spåkone Cassandra Trelawney og heldigvis lavede hun forudsigelsen om Harry og Voldemort, lige ved det rigtige tidspunkt!  Så blev hun kendt som Harry Potters spåkone. Ved andre tidspunkter gætter hun mest ...

Sibyll vidste godt, at hun ikke var på højde med de andre lærere i skolen. Hun undgik ofte at spise sammen med de andre i storsalen, men blev i sit tårn. Særlig professor McGonagall syntes at Sibyll var en bedrager. Der var ikke mange, som kunne møde hende eller tale med hende, udenfor undervisningstid, da hun havde sat et skilt op på sin dør: ”Forstyr ikke,  læsning af krystal kugle foregår!” Mange specielle, uventede og ikke særlig hensigtsmæssige ting sket i hendes undervisningstimer:tekrus gik i stykker, og en kanin døde f.eks.

Nåh, det hele endte jo godt. Harry klarede opgaven, Lord Voldemort døde og Sibyll er endt som en lille sjov sidehistorie i filmene, som Harry Potters spåkone. I virkeligheden er en spåkone ikke grim at se på, hun eller han ligner os andre – man kan ikke se et menneske og vide om han eller hun har evne til at se ind i fremtiden. På claivoyant24.dk kan du vælge nogen at tale med. Når du har udfordringer, som du ikke ved om du magter at tage kampen op med. Når du er ked af noget, der er sket. Når du håber på noget andet, end det du lige nu befinder dig i. Når noget, der virker uretfærdigt er sket. Livet er aldrig uretfærdigt. Der findes altid håb. Du kan altid finde nye veje, nye retninger at vælge mellem. Vi kan altid lære noget mere, og en spåkone fra claivoyant24.dk vil kunne foreslå en vej, som giver dig mere af det, du gerne ønsker for fremtiden.

 

 

Hvis du vil tale om "Harry Potters spåkone", kan du ringe til en af ​​os:

Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Alma
Ping mig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Amanda
Ping mig
AmandaNR 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AndreaNy!
Ping mig
Ny! AndreaNR 3Klarsyn, Alle vejledere, Spåkvinde, Synsk, Clairvoyant,...
 

Presentasjon kommer snart!

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Åndernes hus

1034 visninger

Isabel Allende skrev i 1982 en bog med titlen Åndernes hus, men den blev også til film, med Bille August som instruktør. 

 

Clairvoyant rådgivning

1157 visninger

En ny start med clairvoyant rådgivning - hvordan det at opsøge clairvoyant rådgivning kan føre til uventede resultater

 

Clairvoyante evner

884 visninger

Er det muligt at være i besiddelse af clairvoyante evner, uden selv at vide det?

 

At se ind i fremtiden

9243 visninger

Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.

 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

4254 visninger

Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder. Åndelig vejleding er for alle. 

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend