KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Harry Potters spåkone
Harry Potters spåkone

Harry Potters spåkone

Harry Potters spåkone er særlig berømt for, at have forudsagt at Harry er den eneste, der er i stand til at slå Voldemort ihjel.


Sibyll Trelawnay er en af  lærerne på Hogworts skole for Heksekunstner og Troldmandskab , hvor Harry Potter og de andre eleverne får undervisning og praktisk træning i magi og trolddomskunst. Sibyll er måske ikke den skarpeste kniv i skuffen, men er lykkedes at lave nogle vigtige forudsigelser. Hendes ry som Harry Potters spåkone er helt afhængig af, at Harry viser sig at kunne klare opgaven.

Sybill blev født d. 9 marts – et ukendt år –  med en mugler-mor og en troldmand til far. Tre generationer tilbage, havde familien en kendt spåkone. Der har ikke været andre i hendes familie, som har arvet evnen til forudsigelser. Hun siger selv, at det tit er sådan, at det springer to-tre generationer over. Hun blev gift, men hurtigt skilt igen, da hun nægtede at tage navnet Higglebottom til efternavn. Ingen børn. (Heldigvis)

Lidt senere i sin karriere begyndte Sibyll at lave usande forudsigelser, det kunne have endt med en afslutning af hendes tid som spåkone. Men Dumbledore på Hogwarts ansatte hende grundet hendes slægtskab med den kendte spåkone Cassandra Trelawney og heldigvis lavede hun forudsigelsen om Harry og Voldemort, lige ved det rigtige tidspunkt!  Så blev hun kendt som Harry Potters spåkone. Ved andre tidspunkter gætter hun mest ...

Sibyll vidste godt, at hun ikke var på højde med de andre lærere i skolen. Hun undgik ofte at spise sammen med de andre i storsalen, men blev i sit tårn. Særlig professor McGonagall syntes at Sibyll var en bedrager. Der var ikke mange, som kunne møde hende eller tale med hende, udenfor undervisningstid, da hun havde sat et skilt op på sin dør: ”Forstyr ikke,  læsning af krystal kugle foregår!” Mange specielle, uventede og ikke særlig hensigtsmæssige ting sket i hendes undervisningstimer:tekrus gik i stykker, og en kanin døde f.eks.

Nåh, det hele endte jo godt. Harry klarede opgaven, Lord Voldemort døde og Sibyll er endt som en lille sjov sidehistorie i filmene, som Harry Potters spåkone. I virkeligheden er en spåkone ikke grim at se på, hun eller han ligner os andre – man kan ikke se et menneske og vide om han eller hun har evne til at se ind i fremtiden. På claivoyant24.dk kan du vælge nogen at tale med. Når du har udfordringer, som du ikke ved om du magter at tage kampen op med. Når du er ked af noget, der er sket. Når du håber på noget andet, end det du lige nu befinder dig i. Når noget, der virker uretfærdigt er sket. Livet er aldrig uretfærdigt. Der findes altid håb. Du kan altid finde nye veje, nye retninger at vælge mellem. Vi kan altid lære noget mere, og en spåkone fra claivoyant24.dk vil kunne foreslå en vej, som giver dig mere af det, du gerne ønsker for fremtiden.

 

 

Vil du snakke om Harry Potters spåkone ring til:

AlmaAlma
Ledig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
LizaLiza
Er lige blevet ledig
LizaNR 558Healer, Afdødekontakt, Tarotkort, Spåkone, Alle vejledere,...
 

Liza har arvet sin gave fra sin mormor og hun kan give dig synsk vejledning blandt...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
VarjaVarja
Ledig
VarjaNR 72Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone, Klarsyn,...
 

Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AurielAuriel
Ledig
AurielNR 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Med sine krystalklare og direkte svar, er Auriel en spåkvinde og et medium som...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Spirituel vejleder

7871 visninger
Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner
 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

12530 visninger

Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evner, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.

 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

5978 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotikaskandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

At leve som seerske

9314 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

At tale med dyr

7332 visninger
Jeg vil gerne fortælle dig om, hvordan det er at være synsk og om hvordan det er at kommunikere med dyr.
 

Den berygtede forbandelse

8236 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend