Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!

89 88 88 11

19 kr./minut - minimum 15 minutter

Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Harry Potters spåkone
Harry Potters spåkone

Harry Potters spåkone

Harry Potters spåkone er særlig berømt for, at have forudsagt at Harry er den eneste, der er i stand til at slå Voldemort ihjel.

Sibyll Trelawnay er en af  lærerne på Hogworts skole for Heksekunstner og Troldmandskab , hvor Harry Potter og de andre eleverne får undervisning og praktisk træning i magi og trolddomskunst. Sibyll er måske ikke den skarpeste kniv i skuffen, men er lykkedes at lave nogle vigtige forudsigelser. Hendes ry som Harry Potters spåkone er helt afhængig af, at Harry viser sig at kunne klare opgaven.

Sybill blev født d. 9 marts – et ukendt år –  med en mugler-mor og en troldmand til far. Tre generationer tilbage, havde familien en kendt spåkone. Der har ikke været andre i hendes familie, som har arvet evnen til forudsigelser. Hun siger selv, at det tit er sådan, at det springer to-tre generationer over. Hun blev gift, men hurtigt skilt igen, da hun nægtede at tage navnet Higglebottom til efternavn. Ingen børn. (Heldigvis)

Lidt senere i sin karriere begyndte Sibyll at lave usande forudsigelser, det kunne have endt med en afslutning af hendes tid som spåkone. Men Dumbledore på Hogwarts ansatte hende grundet hendes slægtskab med den kendte spåkone Cassandra Trelawney og heldigvis lavede hun forudsigelsen om Harry og Voldemort, lige ved det rigtige tidspunkt!  Så blev hun kendt som Harry Potters spåkone. Ved andre tidspunkter gætter hun mest ...

Sibyll vidste godt, at hun ikke var på højde med de andre lærere i skolen. Hun undgik ofte at spise sammen med de andre i storsalen, men blev i sit tårn. Særlig professor McGonagall syntes at Sibyll var en bedrager. Der var ikke mange, som kunne møde hende eller tale med hende, udenfor undervisningstid, da hun havde sat et skilt op på sin dør: ”Forstyr ikke,  læsning af krystal kugle foregår!” Mange specielle, uventede og ikke særlig hensigtsmæssige ting sket i hendes undervisningstimer:tekrus gik i stykker, og en kanin døde f.eks.

Nåh, det hele endte jo godt. Harry klarede opgaven, Lord Voldemort døde og Sibyll er endt som en lille sjov sidehistorie i filmene, som Harry Potters spåkone. I virkeligheden er en spåkone ikke grim at se på, hun eller han ligner os andre – man kan ikke se et menneske og vide om han eller hun har evne til at se ind i fremtiden. På claivoyant24.dk kan du vælge nogen at tale med. Når du har udfordringer, som du ikke ved om du magter at tage kampen op med. Når du er ked af noget, der er sket. Når du håber på noget andet, end det du lige nu befinder dig i. Når noget, der virker uretfærdigt er sket. Livet er aldrig uretfærdigt. Der findes altid håb. Du kan altid finde nye veje, nye retninger at vælge mellem. Vi kan altid lære noget mere, og en spåkone fra Claivoyant24 vil kunne foreslå en vej, som giver dig mere af det, du gerne ønsker for fremtiden.

 
AngelinaNy!
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Hannele
ARBEJDER IKKE
 

Hannele får sine budskaber fra ånderne og med sin sjette sans finder hun de svar du...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Liza
ARBEJDER IKKE
 

Liza har arvet sin gave fra sin mormor og hun kan give dig synsk vejledning blandt...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på...
 
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

Blinde udvikler de andre sanser, for at kompensere for den der mangler. Her er en fortælling om en blind...
 
 
 
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./minut - minimum 15 minutter

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere