KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Fysisk medium
Fysisk medium

Fysisk medium

Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.


Ånden sørger for en form for kommunikation mellem vores verden her på jorden og deres verden kendt som åndeverdenen. Andre fysiske fænomener, som kan produceres, er fysiske lugte, varme eller kolde bevægelser, levitation, genstande der opstår fra den tomme luft, transfiguration, åndeligt lys, bankeånder, direkte telekommunikation og fysiske åbenbaringer.

Ifølge historien var der en aktiv tid til fysisk medieoprettelse i slutningen af ​​det 19. århundrede i det 20. århundrede. Fysisk medium er meget sjældent på grund af den straf, din krop modtager, når du tillader et medium at materialisere ind i vores verden. For at gøre dette tager de stoffer fra den fysiske krop for at danne det, der hedder ektoplasma og protoplasma, som kan bruges i synligt rødt og blåt lys. Dette stof kan også tages fra andre fysiske genstande som tøj, tæpper, borde eller andre møbler i en spirituel cirkel, men normalt kommer det fra det fysiske mediums krop. Når ektoplasma eller fotoplasma er blevet dannet, kan en ånd klæde sig i dette materiale og så blive synlig i vores verden. Dette gøres normalt i en seance eller en spirituel cirkel, som jeg foretrækker at kalde den. Det kan være smertefuldt og give dig en slags psykiske tømmermænd næste dag eller endda et par dage. Jeg føler mig både langsom og træt og lidt paranoid, måske kvalme i et par timer den næste dag.

Transfiguration: Med transfiguration kan man se, at ansigtet på en åndelig person er over mediumets overflade eller over for en af de andre deltageres ansigt. Det er bedst at lave dette medium i rødt lys, så ektoplasma kan formes over deltagernes ansigt uden at blive ødelagt. Ansigterne kan blive meget klare, mens mediet forsvinder helt.

En direkte stemme er en anden meget interessant del af det fysiske medium, hvor en ånds stemme taler til deltagerne lige fra den løse luft. De fleste medier har en talende trompet, der sidder på gulvet i en cirkel eller på et bord. De trompeter, der anvendes til denne form for kommunikation, er et konisk formet objekt med huller i begge ender. Trompeten er placeret i midten af cirkeldeltagerne. Når atmosfæren er rigtig for ånden, får det sommetider trompeten til at svæve i luften og derefter stoppe foran en person, de vil tale med.

Tildelinger forekommer i en spirituel cirkel, hvor en fysisk genstand materialiseres af åndeguider, til gruppen, der sidder i en cirkel. Normalt omfatter dette et fysisk objekt, der er blevet dematerialiseret, flyttet fra et sted til et andet og derefter re-materialiseret. Det er sommetider sket, at genstande bliver synlige for personer, der ikke er i en cirkel eller har noget at gøre med mellemstadiet eller har nogen kontakt med det mentale. Objekterne kan være alt fra blomster, bøger, smykker eller endda mønter.

Levitation er, når objekter bevæger sig uden hjælp. Dette kan ske enten med psykokinetisk energi eller ved anvendelse af ektoplasma.

Banken, lyde. Et meget almindeligt fænomen er lyde på bord eller banken. Lyden af disse lyde varierer fra bløde fløjter til stærke bankelyde. Meget ofte vil du også høre en lyd, der ligner træ, der bliver splintret. Ved andre lejligheder kan ektoplasmaske stænger forårsage lyde. Med alle disse lyde og hele banken kan du oprette koder for ja eller nej spørgsmål. Jeg bruger at banke én gang for "ja" og to gange for "nej". Hvis dette er en effektiv måde at kommunikere på, og hvis du stiller det rigtige spørgsmål, kan det også være meget informativt. Jeg har endda modtaget svar på profetiske spørgsmål, der flere uger eller måneder senere viste sig at være korrekte.

Spiritualitet. Hvis der er harmoni mellem mennesker i en cirkel, kan det skabe muligheder for vidunderlige fænomener. En af disse er synligheden af åndelys. Åndelys kommer i alle intensiteter og farver. Fælles farver er blå, hvid og rød. Farverne kan ses som lyse pletter fra tid til anden, men de kan også være meget intense i sjældne tilfælde. Lysene ses som tilstedeværelsen af en ånd og dens vibrationer. Jo lettere ånden lyser, jo højere er niveauet for åndens udvikling.

Materialisering. Åndeguide integrerer ektoplasma fra livløse mennesker og livløse genstande, der blandes med essentielle kemikalier på deres side for at danne et stabilt støbt materiale, som Ånden kan bruge til at skabe en fysisk krop, der er nøjagtig den samme som de havde, da de levede på jorden. Graden og styrken af den materialiserede form varierer ganske lidt. En helt materiel form, altså en fuldstendig materialisering af en ånd er måske den mest fantastiske ting jeg nogensinde har været vidne til i et medium.

 

 

Vil du snakke om Fysisk medium ring til:

RachelRachel
Ledig for kontakt
Rachelnr 329Clairvoyance, Medium, Spåkone, Healer
 
"Her har du et stærkt intuitivt medium og sandsigerske med et utroligt klarsyn. Hun...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
BethBeth
Ledig for kontakt
Bethnr 634Klarsyn, Medium, Synsk, Clairvoyant
 
Beth er her for dig. Hun bruger sine synske evner for at formidle beskeder fra...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
YasmineYasmine
Ledig for kontakt
Yasminenr 375Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Lydhøre Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos sine guider for at kunne hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
StefanStefan
Ledig for kontakt
Stefannr 318Clairvoyant, Medium, Drømmetydning, Healer
 
Du får gode og kloge råd, hvis du ringer til Stefan, da han har lang erfaring og han...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

At se ind i fremtiden

4253 visninger
Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.
 

Seriøse medium

202 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Seks tegn på du har en sjette sans

8239 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

4226 visninger
Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

4368 visninger
Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse istedenfor.
 

Fremtidssyn

1673 visninger
Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige den nære fremtid på.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend