Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Fem tegn, du skal tage en indre rejse

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse i stedet.


Seneste tab

Hvis du for nylig har mistet en elsket, fø ler du sandsynligvis en lang r æ kke f ø lelser. Du savner personen, men du kan endda v æ re vred p å ham eller hende for at tage afsted. Du har muligvis ikke haft chancen for at sige farvel, eller du har måske oplevet en grusom død lige foran dine øjne. At tale gennem disse følelser kan hjælpe dig med at begynde at bevæ ge dig fremad. For eksempel kan du f øle, at disse følelser overtager alt element i dit liv, og at frigive dem kan væ re til stor hj æ lp.

 

Fast klemt

Du kan også f øle, at du sidder fast i dit liv. Det kan have været lang tid siden den sidste store chance, eller det kan tage meget længere tid end du troede at nå dit nuv ærende må l. En f ølelse af indfangning kan føre til endnu mere stagnation. Du vil måske give op, fordi du føler som om du aldrig vil bevæge dig fremad. At tale med nogen kan hjælpe dig med at realisere dit potentiale og de skridt, du kan tage for at skabe en bedre fremtid.

 

Frygt

N år nogle mennesker ser ind i verden, ser de et land med mulighed og kærlighed; Du kan dog se frygt og rædsel. Hvis du føler som om alt i livet er en trussel, er det usandsynligt, at du kan drage fordel af alle de vidundere, det har at byde på. Du er muligvis bange for, at du så, at en anden har en forfærdelig oplevelse, eller du kan have bange fra en begivenhed, der skete tidligere i dit liv.

 

Mangel p å energi

Du kan også m æ rke en mangel p å energi p å det seneste. Alle har brug for en ekstra lur en gang imellem, men en konsekvent mangel på energi kan f ø re til et uproduktivt liv. For eksempel kan du bare v ære i seng hele dagen eller sidde ned i sofaen i stedet for at forfølge dine kunstneriske talenter eller besøge gymnastiksalen for at få din krop til en sundere tilstand. Denne træghed kan skyldes usikkerhed eller fysiske lidelser.

 

Åndelig Forbindelse

For nylig har du må ske bem ærket, at du synes mere forbundet med din åndelige side, og du kan endda føle, som om du modtager tegn fra ånde v erden. At tale med nogen kan bidrage til at validere, hvis disse erfaringer er virkelige og også bestemme, hvad de betyder. For eksempel kan du opdage, at du kan bruge din egen åndelige kraft til at helbrede andre på samme måde som du kan blive helbredt.

 

At g å ind på en indre rejse er spændende, fordi du ikke ved hvad du finder. Når du ikke er sikker på, om denne sti passer til dig, skal du overveje de ovennævnte punkter og kontakte os for at diskutere din rejse.

 

 

Vil du snakke om Fem tegn, du skal tage en indre rejse ring til:

YasmineYasmine
Ledig for kontakt
Yasminenr 375Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Lydhør Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos hendes guider for at kunne hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
MargarethaMargaretha
Optaget
Margarethanr 618Tarotkort, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Margaretha er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
HelenaHelena
Ikke tilgængelig
Helenanr 699Clairvoyant, Spåkvinde, Klarsyn, Synsk
 
Helena er en varm og omtænksom synsk kvinde. Her føler du dig helt tryg og kan...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AngelicaAngelica
Ikke tilgængelig
Angelicanr 698Synsk, Clairvoyance, Medium, Spåkvinde
 
Angelica ser, hører og føler energier og kan hjælpe dig med at forstå din egen...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Ti tegn på du er født en heks

6290 visninger
Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, se Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse resonerer med dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

Auraen og dens farver

9339 visninger
Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.
 

Skyggemennesker

2367 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

3917 visninger
Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøv noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være svækket og kan holde dig ude af at opfylde dit potentiale.
 

Fremtidssyn

1261 visninger
Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige kortsigtet fremtid på.
 

Den berygtede forbandelse

6537 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere