KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Fem tegn, du skal tage en indre rejse
Fem tegn, du skal tage en indre rejse

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse istedenfor.


Savn

Hvis du for nylig har mistet en elsket, føler du sandsynligvis en lang række følelser. Du savner personen, men du kan endda være vred på ham eller hende for at tage afsted. Du har muligvis ikke haft chancen for at sige farvel, eller du har måske oplevet en grusom død lige foran dine øjne. At tale gennem disse følelser kan hjælpe dig med at begynde at bevæ ge dig fremad. For eksempel kan det synes, som om disse følelser overtager alle elementer i dit liv, og at frigive dem kan være til stor hjælp. 

Fastklemt

Du kan også føle, at du sidder fast i dit liv. Det kan have været lang tid siden den sidste store chance, eller det kan tage meget længere tid end du troede at nå dit nuværende mål. En følelse af at være fanget kan føre til endnu mere stagnation. Du vil måske give op, fordi du føler som om du aldrig vil bevæge dig fremad. At tale med nogen kan hjælpe dig med at realisere dit potentiale og de skridt, du kan tage for at skabe en bedre fremtid. 

Frygt

Når nogle mennesker ser ind i verden, ser de et land med muligheder og kærlighed; Du kan dog se frygt og rædsel. Hvis du føler som om alt i livet er en trussel, er det usandsynligt, at du kan drage fordel af alle de fantastiske ting, det har at byde på. Du er muligvis bange fordi du har været vidne til, at en anden havde en forfærdelig oplevelse, eller du kan være blevet skræmt af en begivenhed, der skete tidligere i dit liv. 

Mangel på energi

Du kan også mærke en mangel p å energi på det seneste. Alle har brug for en ekstra lur en gang imellem, men en konsekvent mangel på energi kan føre til et uproduktivt liv. For eksempel kan du bare være i seng hele dagen eller sidde ned i sofaen i stedet for at forfølge dine kunstneriske talenter eller besøge gymnastiksalen for at få din krop til en sundere tilstand. Denne træghed kan skyldes usikkerhed eller fysiske lidelser. 

Åndelig Forbindelse

For nylig har du måske bem ærket, at du synes mere forbundet med din åndelige side, og du kan endda føle, som om du modtager tegn fra åndeverdenen. At tale med nogen kan bidrage til at validere, hvorvidt disse erfaringer er virkelige og også bestemme, hvad de betyder. For eksempel kan du opdage, at du kan bruge din egen åndelige kraft til at helbrede andre på samme måde som du selv kan blive helbredt. 

At begive sig ud på en indre rejse er spændende, fordi du ikke ved hvad du finder. Når du ikke er sikker på, om denne sti passer til dig, skal du overveje de ovennævnte punkter og kontakte os for at diskutere din rejse.

 

Vil du snakke om Fem tegn, du skal tage en indre rejse ring til:

AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
BrianaBriana
Ledig for kontakt
Briananr 80Medium, Spåkvinde, Klarsyn, Alle vejledere, Drømmetydning,...
 

Du ringer til Briana når du ønsker at snakke med et medium der formidler et budskab og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Fremtidssyn

3096 visninger

Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige den nære fremtid på.

 

Skyggemennesker

8084 visninger

Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående

 

Ti tegn på du er født som heks

8830 visninger
Hvis du nogensinde har tænkt, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse giver genklang hos dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

Auraen og dens farver

14006 visninger

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.

 

Den berygtede forbandelse

8125 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

5840 visninger

Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend