Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Er mit barn vokset op i efterlivet?
Er mit barn vokset op i efterlivet?

Er mit barn vokset op i efterlivet?

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. 

Det har været min erfaring, at børn, der dør, inden de bliver født, har gamle sjæle. Livet på dette plan er kun et skridt på enhver ånds rejse. De med gamle sjæle har allerede en dyb forståelse af de erfaringer, der læres her, og er klar til at overgå til efterlivet hurtigt. Disse børn forbliver dog bundet til deres forældre og fungerer som åndelig kraft fra den anden side. Ved hjælp af et medium som mig selv har forældre mulighed for at få et mere åbent forhold til disse børn og lettere acceptere deres hjælp og vejledning. Disse børn fortsætter med at vokse i efterlivet, men gør det meget hurtigt og kan være ældre end de forældre, de har efterladt. 

Unge Børn og Teenagers

 De fleste unge børn og teenagere krydser let ind i efterlivet efter deres død. Disse børn modtages med stor kærlighed og varme af slægtninger, der har krydset før dem. Disse ældste styrer dem, da de fortsætter med at vokse og modnes i efterlivet. Og vokse gør de - de har simpelthen deres læringserfaringer i efterlivet snarere end i denne. Børn, der døde unge, præsenterer ofte en ældre version af sig selv, når de kontaktes gennem et medium. Dette giver deres forældre mulighed for at se dem og lære at kende sjælen, det bliver som om de fortsætter med at udvikle sig. 

Jordbundne børn

 Hvis et barns død var særlig traumatisk eller uventet, kan forældrene have sværere end normalt for, at give slip. Når dette sker, kan barnets ånd blive jordbunden snarere end at krydse ind i efterlivet. Jordbundne børn bliver sommetider værende i huset, hvor de boede. På andre tidspunkter graviterer de mod legepladser eller andre områder, de elskede og nød i livet. De kan opsøge andre børn, der kan se og forstå dem, hvilket er hvor fænomenet imaginære venner kommer fra. Fordi de ikke krydsede over til efterlivet, bliver disse børn fast i både denne verden og forbliver i den alder, de var, da de døde. Selv om børn har en tendens til at forblive jordbundne, hvis deres forældre ikke kan lade dem gå , bør deres forældre ikke føle sig skyldige. Disse børn passerer problemfrit over i efterlivet, når deres forældre gør det. Et medium kan ogs å hjælpe dem med at overgå til efterlivet ved at hjælpe dem med at kommunikere deres behov til deres sørgende forældre. 

Hvis du har mistet et barn og har brug for at nå ud til dem, kan jeg og andre som mig hjælpe. Du skal blot kontakte os og bede om hjælp fra en spåkone. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde dit barn i efterlivet og kommunikere med dem, så du kan få den ro i sindet du har brug for.

 

Hvis du vil tale om "Er mit barn vokset op i efterlivet?", kan du ringe til en af ​​os:

Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Rebecca
Ping mig
RebeccaNR 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Amanda
Ping mig
AmandaNR 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Anette
Ping mig
AnetteNR 74Spåkvinde, Spåkone, Healer, Afdødekontakt, Alle vejledere,...
 

Anette har lang erfaring med at give medievejledning i kærlighed, arbejde, forhold og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Mellem døden og livet

1173 visninger

Der er flere ting mellem døden og livet end vi normalt tror. Et medium vil kunne fortælle for dig, hvad han eller hun ser, i de usynlige verdener.

 

Åndelige tegn fra himlen

2908 visninger

Det er rigtigt, at der er et liv efter døden. Døden er bare en proces, hvorved en persons ånd forlader sin krop.

 

At se ind i fremtiden

9244 visninger

Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.

 

Hvordan håndtere jeg frygten for at dø

4492 visninger

Svar på hvad der sker, når vi dør, er et emne der ofte bliver diskuteret. Men det eneste vi kan gøre er at gætte på hvad der sker. Døden er endelig, og det skræmmer de fleste.

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend