KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Er mit barn vokset op i efterlivet?
Er mit barn vokset op i efterlivet?

Er mit barn vokset op i efterlivet?

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.


Det har været min erfaring, at børn, der dør, inden de bliver født, har gamle sjæle. Livet på dette plan er kun et skridt på enhver ånds rejse. De med gamle sjæle har allerede en dyb forståelse af de erfaringer, der læres her, og er klar til at overgå til efterlivet hurtigt. Disse børn forbliver dog bundet til deres forældre og fungerer som åndelig kraft fra den anden side. Ved hjælp af et medium som mig selv har forældre mulighed for at få et mere åbent forhold til disse børn og lettere acceptere deres hjælp og vejledning. Disse børn fortsætter med at vokse i efterlivet, men gør det meget hurtigt og kan være ældre end de forældre, de har efterladt. 

Unge Børn og Teenagers

 De fleste unge børn og teenagere krydser let ind i efterlivet efter deres død. Disse børn modtages med stor kærlighed og varme af slægtninger, der har krydset før dem. Disse ældste styrer dem, da de fortsætter med at vokse og modnes i efterlivet. Og vokse gør de - de har simpelthen deres læringserfaringer i efterlivet snarere end i denne. Børn, der døde unge, præsenterer ofte en ældre version af sig selv, når de kontaktes gennem et medium. Dette giver deres forældre mulighed for at se dem og lære at kende sjælen, det bliver som om de fortsætter med at udvikle sig. 

Jordbundne børn

 Hvis et barns død var særlig traumatisk eller uventet, kan forældrene have sværere end normalt for, at give slip. Når dette sker, kan barnets ånd blive jordbunden snarere end at krydse ind i efterlivet. Jordbundne børn bliver sommetider værende i huset, hvor de boede. På andre tidspunkter graviterer de mod legepladser eller andre områder, de elskede og nød i livet. De kan opsøge andre børn, der kan se og forstå dem, hvilket er hvor fænomenet imaginære venner kommer fra. Fordi de ikke krydsede over til efterlivet, bliver disse børn fast i både denne verden og forbliver i den alder, de var, da de døde. Selv om børn har en tendens til at forblive jordbundne, hvis deres forældre ikke kan lade dem gå , bør deres forældre ikke føle sig skyldige. Disse børn passerer problemfrit over i efterlivet, når deres forældre gør det. Et medium kan ogs å hjælpe dem med at overgå til efterlivet ved at hjælpe dem med at kommunikere deres behov til deres sørgende forældre. 

Hvis du har mistet et barn og har brug for at nå ud til dem, kan jeg og andre som mig hjælpe. Du skal blot kontakte os og bede om hjælp. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde dit barn i efterlivet og kommunikere med dem, så du kan få den ro i sindet du har brug for.

 

Vil du snakke om Er mit barn vokset op i efterlivet? ring til:

AurielAurielNy!
Ledig for kontakt
Ny! Aurielnr 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Presentasjon kommer snart!

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CleoCleo
Ledig for kontakt
Cleonr 540Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort,...
 

Cleo er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

6445 visninger

Uanset hvilken måde du vælger for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. 

 

Tre eksempler på synske intuitioner

6819 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

Hvordan min medialitet begyndte

6817 visninger

Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.

 

At leve som seerske

9185 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

At komme igennem smerte

5407 visninger

I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fyldt af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for de fleste af os, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af det, at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.

 

Skyggemennesker

8084 visninger

Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend