KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Er mit barn vokset op i efterlivet?

Er mit barn vokset op i efterlivet?

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.


Det har været min erfaring, at børn, der dør, inden de bliver født, har gamle sjæle. Livet på dette plan er kun et skridt på enhver ånds rejse. De med gamle sjæle har allerede en dyb forståelse af de erfaringer, der læres her, og er klar til at overgå til efterlivet hurtigt. Disse børn forbliver dog bundet til deres forældre og fungerer som åndelig kraft fra den anden side. Ved hjælp af et medium som mig selv har forældre mulighed for at få et mere åbent forhold til disse børn og lettere acceptere deres hjælp og vejledning. Disse børn fortsætter med at vokse i efterlivet, men gør det meget hurtigt og kan være ældre end de forældre, de har efterladt.

 

Unge Børn og Teenagers

 De fleste unge børn og teenagere krydser let ind i efterlivet efter deres død. Disse børn modtages med stor kærlighed og varme af slægtninger, der har krydset før dem. Disse ældste styrer dem, da de fortsætter med at vokse og modnes i efterlivet. Og vokse gør de - de har simpelthen deres læringserfaringer i efterlivet snarere end i denne. Børn, der døde unge, præsenterer ofte en ældre version af sig selv, når de kontaktes gennem et medium. Dette giver deres forældre mulighed for at se dem og lære at kende sjælen, det bliver som om de fortsætter med at udvikle sig.

 

Jordbundne børn

 Hvis et barns død var særlig traumatisk eller uventet, kan forældrene have sværere end normalt for, at give slip. Når dette sker, kan barnets ånd blive jordbunden snarere end at krydse ind i efterlivet. Jordbundne børn bliver sommetider værende i huset, hvor de boede. På andre tidspunkter graviterer de mod legepladser eller andre områder, de elskede og nød i livet. De kan opsøge andre børn, der kan se og forstå dem, hvilket er hvor fænomenet imaginære venner kommer fra. Fordi de ikke krydsede over til efterlivet, bliver disse børn fast i både denne verden og forbliver i den alder, de var, da de døde. Selv om børn har en tendens til at forblive jordbundne, hvis deres forældre ikke kan lade dem gå , bør deres forældre ikke føle sig skyldige. Disse børn passerer problemfrit over i efterlivet, når deres forældre gør det. Et medium kan ogs å hjælpe dem med at overgå til efterlivet ved at hjælpe dem med at kommunikere deres behov til deres sørgende forældre.

 

Hvis du har mistet et barn og har brug for at nå ud til dem, kan jeg og andre som mig hjælpe. Du skal blot kontakte os og bede om hjælp. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde dit barn i efterlivet og kommunikere med dem, så du kan få den ro i sindet du har brug for.

 

 

Vil du snakke om Er mit barn vokset op i efterlivet? ring til:

KatinkaKatinka
Er lige blevet ledig
Katinkanr 332Medium, Spåkone, Synsk, Tarotkort, Drømmetydning, Klarsyn
 
Katinka har lang erfaring med at spå. Hun er en stærk og positiv spåkone, som giver...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
BethBeth
Optaget
Bethnr 634Klarsyn, Medium, Synsk, Clairvoyant
 
Beth er her for dig. Hun bruger sine synske evner for at formidle beskeder fra...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
IrisIris
Optaget
Irisnr 620Tarotkort, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde
 
Iris er en sandsigerske som lige nu sidder og venter på at få lov til at spå dig...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AngelinaAngelina
Ikke tilgængelig
Angelinanr 694Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle vejledere
 
Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Tre eksempler på synske intuitioner

4641 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

3767 visninger
Uanset hvilken måde du vælger for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. I en yderst overfladisk verden kan dette være en meget intern proces, og som faktisk ikke er mulig i enhver tilstand. Så for at beherske det skal du være meget disciplineret, ellers skal du have en gudegave, for der er intet logisk, enkelt eller let i denne procedure. Det kommer dybest set som en mumlen eller et glimt eller en gætning.
 

At leve som seerske

8031 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

Hvordan min medialitet begyndte

5851 visninger
Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.
 

De forskellige hjernebølger

3417 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed til at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

Skyggemennesker

4367 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend