Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Er mit barn vokset op i efterlivet?

Er mit barn vokset op i efterlivet?

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som et medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette fly, og at børn vokser der. De skal dog først gøre det til den anden verden.


Det har været min erfaring, at bø rn, der d ør, før de bliver født, har gamle sjæ le. Livet p å dette fly er kun et skridt p å enhver ånds rejse. De med gamle sjæle har allerede en dyb forståelse af de erfaringer, der læres her, og er klar til at overgå til efterlivet hurtigt. Disse børn forbliver dog bundet til deres foræ ldre og fungerer som å nde styrker fra den anden side. Ved hj ælp af et medium som mig selv har forældre mulighed for at få et mere å bent forhold til disse b ørn og lettere acceptere deres hjæ lp og vejledning. Disse b ørn fortsætter med at vokse i efterlivet, men gør det meget hurtigt og kan væ re ældre end de forældre, de har efterladt.

 

Unge B ørn og Teens

 

De fleste unge børn og teenagere krydser let ind i efterlivet efter deres dø d. Disse b ørn modtages med stor kærlighed og varme af slæ gtninge, der har krydset over dem. Disse ældste styrer dem, da de fortsætter med at vokse og modne i efterlivet. Og vokse de gør - de har simpelthen deres læringserfaringer i efterlivet snarere end i denne. Bø rn, der d øde unge, præ senterer ofte en ældre version af sig selv, når de kontaktes gennem et medium. Dette giver deres forældre mulighed for at se dem og lære at kende sjælen, de bliver som de fortsætter med at udvikle sig.

 

Jordbundne b ø rn

 

Hvis et barns død var sæ rlig traumatisk eller uventet, kan for ældrene have en vanskeligere tid end normalt at give slip. Når dette sker, kan barnets ånd blive jordbunden snarere end at krydse ind i efterlivet. Jordbundne børn sommetider fortsætter med at blive i huset, hvor de boede. På andre tidspunkter graviterer de mod legepladser eller andre områder, de elskede og nø d i livet. De kan s ø ge andre b ørn, der kan se og forstå dem, hvilket er hvor fæ nomenet imagin ære venner kommer fra. Fordi de ikke krydsede i efterlivet, bliver disse bø rn fast i b åde denne verden og forbliver alder, de var, da de dø de. Selv om b ørn har tendens til at forblive jordbundne, hvis deres forældre ikke kan lade dem gå , b ør deres forældre ikke fø le sig skyldige. Disse b ø rn passerer s ø ml øst i efterlivet, når deres forældre gø r det. Et medium kan ogs å hjælpe dem med at overgå til efterlivet ved at hjælpe dem med at kommunikere deres behov til deres sørgende foræ ldre.

 

Hvis du har mistet et barn og har brug for at nå ud til dem, kan jeg og andre som mig hjælpe. Du skal blot kontakte os og bede om hjæ lp. Vi vil med gl æde hjælpe dig med at finde dit barn i efterlivet og kommunikere med dem, så du kan få den ro i sindet du har brug for.

 

 

Vil du snakke om Er mit barn vokset op i efterlivet? ring til:

YasmineYasmine
Optaget
Yasminenr 375Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Lydhør Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos hendes guider for at kunne hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AlexAlex
Ikke tilgængelig
Alexnr 399Clairvoyance, Clairvoyant, Tarotkort, Klarsyn
 
Alex spår din fremtid i tarotkort, og bruger krystaller og hvid magi for at hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ikke tilgængelig
Almanr 690Spåkvinde, Medium, Synsk, Clairvoyant
 
Alma er et medium som formidler beskeder til dig og giver vejledning med sine...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

1926 visninger
Uanset hvordan du prøver det, for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. I en yderst overfladisk verden kan dette være en meget intern proces, og som faktisk ikke er mulig i enhver tilstand, så for at beherske det skal du være meget disciplineret, ellers skal du have en gudegave, for der er intet logisk, enkelt eller let i denne procedure. Det kommer dybest set som en mumlen eller et glimt eller en gætning.
 

Tre eksempler på synske intuitioner

4177 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

De forskellige hjernebølger

1767 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed for at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

At leve som seerske

7770 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

1942 visninger
Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.
 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

4777 visninger
Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evnes, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere