Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Er mit barn vokset op i efterlivet?

Er mit barn vokset op i efterlivet?

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som et medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette fly, og at børn vokser der. De skal dog først gøre det til den anden verden.


Det har været min erfaring, at bø rn, der d ør, før de bliver født, har gamle sjæ le. Livet p å dette fly er kun et skridt p å enhver ånds rejse. De med gamle sjæle har allerede en dyb forståelse af de erfaringer, der læres her, og er klar til at overgå til efterlivet hurtigt. Disse børn forbliver dog bundet til deres foræ ldre og fungerer som å nde styrker fra den anden side. Ved hj ælp af et medium som mig selv har forældre mulighed for at få et mere å bent forhold til disse b ørn og lettere acceptere deres hjæ lp og vejledning. Disse b ørn fortsætter med at vokse i efterlivet, men gør det meget hurtigt og kan væ re ældre end de forældre, de har efterladt.

 

Unge B ørn og Teens

 

De fleste unge børn og teenagere krydser let ind i efterlivet efter deres dø d. Disse b ørn modtages med stor kærlighed og varme af slæ gtninge, der har krydset over dem. Disse ældste styrer dem, da de fortsætter med at vokse og modne i efterlivet. Og vokse de gør - de har simpelthen deres læringserfaringer i efterlivet snarere end i denne. Bø rn, der d øde unge, præ senterer ofte en ældre version af sig selv, når de kontaktes gennem et medium. Dette giver deres forældre mulighed for at se dem og lære at kende sjælen, de bliver som de fortsætter med at udvikle sig.

 

Jordbundne b ø rn

 

Hvis et barns død var sæ rlig traumatisk eller uventet, kan for ældrene have en vanskeligere tid end normalt at give slip. Når dette sker, kan barnets ånd blive jordbunden snarere end at krydse ind i efterlivet. Jordbundne børn sommetider fortsætter med at blive i huset, hvor de boede. På andre tidspunkter graviterer de mod legepladser eller andre områder, de elskede og nø d i livet. De kan s ø ge andre b ørn, der kan se og forstå dem, hvilket er hvor fæ nomenet imagin ære venner kommer fra. Fordi de ikke krydsede i efterlivet, bliver disse bø rn fast i b åde denne verden og forbliver alder, de var, da de dø de. Selv om b ørn har tendens til at forblive jordbundne, hvis deres forældre ikke kan lade dem gå , b ør deres forældre ikke fø le sig skyldige. Disse b ø rn passerer s ø ml øst i efterlivet, når deres forældre gø r det. Et medium kan ogs å hjælpe dem med at overgå til efterlivet ved at hjælpe dem med at kommunikere deres behov til deres sørgende foræ ldre.

 

Hvis du har mistet et barn og har brug for at nå ud til dem, kan jeg og andre som mig hjælpe. Du skal blot kontakte os og bede om hjæ lp. Vi vil med gl æde hjælpe dig med at finde dit barn i efterlivet og kommunikere med dem, så du kan få den ro i sindet du har brug for.

 

 

Vil du snakke om Er mit barn vokset op i efterlivet? ring til:

StefanStefan
Ledig for kontakt
Stefannr 318Clairvoyant, Medium, Drømmetydning, Healer
 
Du får gode og kloge råd, hvis du ringer til Stefan, da han har lang erfaring og han...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
SerafiinaSerafiina
Ledig for kontakt
Serafiinanr 306Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Synsk
 
Serafiina er en synsk kvinde der giver vejledning inden mange områder, hun er en...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Er lige blevet ledig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
HelenaHelena
Ikke tilgængelig
Helenanr 699Clairvoyant, Spåkvinde, Klarsyn, Synsk
 
Helena er en varm og omtænksom synsk kvinde. Her føler du dig helt tryg og kan...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

1817 visninger
Uanset hvordan du prøver det, for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. I en yderst overfladisk verden kan dette være en meget intern proces, og som faktisk ikke er mulig i enhver tilstand, så for at beherske det skal du være meget disciplineret, ellers skal du have en gudegave, for der er intet logisk, enkelt eller let i denne procedure. Det kommer dybest set som en mumlen eller et glimt eller en gætning.
 

Tre eksempler på synske intuitioner

4063 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

En magisk healing suppe

7367 visninger
Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.
 

Skyggemennesker

2209 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 

At leve som seerske

7709 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

At komme igennem smerte

4168 visninger
I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fuld af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for stort set os alle, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere