KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Englekort
Englekort

Englekort

Engle kort kan være et godt værktøj til at styrke og håndgribeliggøre din intuition


Når man er lysarbejder der beskæftiger sig med de skiftende energier omkring os er det helt nødvendigt at man har et åbent sind og at ens intuition er vækket og stærk. I disse tider er der mange højsensitive der kan mærke skiftningerne i verdensenergierne. Det kan påvirke nattesøvnen og det daglige liv i stor grad.

Nogen vil mærke det som en befrielse og som en ekstra kraft der gør at man står stærkere i og med sig selv. For andre medfører det ubehag og uro, og i somme tilfælder angst og usikkerhed for fremtiden. Skiftet der er ved at udfolde sig gør også at mennesker der ikke tidligere har beskæftiget sig meget med det åndelige kan mærke at de bliver påvirket af alt hvad der foregår omkring dem, både af synlige og usynlige ting.

Hvis du er en af dem der er i gang med at opdage og udforske dine spirituelle evner, så kan det til tider være overvældende og svært at få fat på hvad det egentlig er der foregår. Man kan træne sin intuition op så man kan arbejde med kun den - mange ser "billeder" af ting og energier knyttet til en person eller situation, eller man kan opleve at man opfatter budskaber fra åndeverdenen, fra den anden side, eller fra engle. Uanset hvilket så kan det være godt at have noget håndgribeligt at knytte billederne eller følelserne til, og til dette findes der forskellige værktøjer.

Et af dem er engle kort. Af de forskellige slags kort der kan bruges til divinering er tarotkortene vel dem som de fleste kender til. Disse kort har været brugt i århundreder til at spå om fremtiden, de er velprøvede og let tilgængelige. Dog kan somme mennesker føle modstand mod at bruge tarotkort fordi de til en vis grad benytter okkult symbolik. Hvis du har den slags betænkeligheder er engle kort absolut at anbefale. Engle knyttes kun til gode kræfter, og giver associationer til kærlighed og beskyttelse.

Derfor er det sandsynligt at brugen af engle kort vil vække gode følelser både for den der lægger kortene og for den der bliver spået. I modsætning til hvad der er tilfældet med tarot, er det ikke så tit at man lægger komplicerede mønstre når man spår med englekort. Vanligvis vil man trække enten et enkelt kort og fokusere på at tolke dets budskab, eller så trækker man tre kort - et for fortiden, et for nutiden, og et for fremtiden. Så dvæler man ved kortenes budskab og ved de smukke illustrationer. Fælles for de forskellige dæk er nemlig, at engle kort altid er meget smukke og æstetisk udformede.

Nogle af dækkene har et skriftligt budskab eller visdomsord i tillæg til illustrationen på hvert enkelt kort, andre har kun illustrationen, eller også en illustration af en bestemt engel og dens symboler eller værktøjer, samt engelens navn. Hvis du nu vurderer at gå til anskaffelse af dit eget dæk englekort vil vi anbefale at du tager al den tid du behøver.

Valg af værktøj er ikke noget man skal tage let på. Vurder de forskellige alternativer, mærk efter i hvilken grad dækket tiltrækker dig. Tag også med i betragtningen om kortene ser ud til at være nemme at tolke. Hvis du er heldig vil du opleve at du lige pludselig ved, at dækket du står med i hånden er det rigtige for dig.

Og så kan du bare gå i gang. 

 

Vil du snakke om Englekort ring til:

AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
ElizaElizaNy!
Ledig for kontakt
Ny! Elizanr 16Tarotkort, Spåkvinde, Medium, Alle vejledere, Clairvoyance,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Tarotkort

0 visninger

Tarotlæsning er en af ​​de ældste metoder til forudsigelse, der findes i hele verden. Når du læser tarotkort kan de afsløre din fremtid og dine dybeste, skjulte lag. Tarot er et kortspil, hvor hvert kort har en symbolsk og dyb betydning. Dette fungerer som et kort over sjælen, der beskriver dit bevidste og ubevidste selv. 

 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

5875 visninger

Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.

 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

5921 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotikaskandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

Hvem har clairvoyante evner?

11276 visninger

Hvordan kan man vide om man rent fakstisk har synske evner eller om man bare er heldig til at gætte? Og hvad er en clairvoyant? Det får du svaret på her.

 

Auraen og dens farver

14126 visninger

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.

 

Den berygtede forbandelse

8184 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend