Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Englekort
Englekort

Englekort

Englekort er et godt værktøj til at styrke og håndgribeliggøre din intuition, englekort er også meget enkle at bruge

Når man er lysarbejder der beskæftiger sig med de skiftende energier omkring os er det helt nødvendigt at man har et åbent sind og at ens intuition er vækket og stærk. I disse tider er der mange højsensitive der kan mærke skiftningerne i verdensenergierne. Det kan påvirke nattesøvnen og det daglige liv i stor grad.

Nogen vil mærke det som en befrielse og som en ekstra kraft der gør at man står stærkere i og med sig selv. For andre medfører det ubehag og uro, og i somme tilfælder angst og usikkerhed for fremtiden. Skiftet der er ved at udfolde sig gør også at mennesker der ikke tidligere har beskæftiget sig meget med det åndelige kan mærke at de bliver påvirket af alt hvad der foregår omkring dem, både af synlige og usynlige ting.

Hvis du er en af dem der er i gang med at opdage og udforske dine spirituelle evner, så kan det til tider være overvældende og svært at få fat på hvad det egentlig er der foregår. Man kan træne sin intuition op så man kan arbejde med kun den - mange ser "billeder" af ting og energier knyttet til en person eller situation, eller man kan opleve at man opfatter budskaber fra åndeverdenen, fra den anden side, eller fra engle. Uanset hvilket så kan det være godt at have noget håndgribeligt at knytte billederne eller følelserne til, og til dette findes der forskellige værktøjer. Der ibland englekort.

Et af dem er englekort. Af de forskellige slags kort der kan bruges til divinering er tarotkortene vel dem som de fleste kender til. Disse kort har været brugt i århundreder til at spå om fremtiden, de er velprøvede og let tilgængelige. Dog kan somme mennesker føle modstand mod at bruge tarotkort fordi de til en vis grad benytter okkult symbolik. Hvis du har den slags betænkeligheder er englekort absolut at anbefale. Engle knyttes kun til gode kræfter, og giver associationer til kærlighed og beskyttelse.

Derfor er det sandsynligt at brugen af englekort vil vække gode følelser både for den der lægger kortene og for den der bliver spået. I modsætning til hvad der er tilfældet med tarot, er det ikke så tit at man lægger komplicerede mønstre når man spår med englekort. Vanligvis vil man trække enten et enkelt kort og fokusere på at tolke dets budskab, eller så trækker man tre kort - et for fortiden, et for nutiden, og et for fremtiden. Så dvæler man ved kortenes budskab og ved de smukke illustrationer. Fælles for de forskellige dæk er nemlig, at englekort altid er meget smukke og æstetisk udformede.

Nogle af dækkene har et skriftligt budskab eller visdomsord i tillæg til illustrationen på hvert enkelt kort, andre har kun illustrationen, eller også en illustration af en bestemt engel og dens symboler eller værktøjer, samt engelens navn. Hvis du nu vurderer at gå til anskaffelse af dit eget dæk englekort vil vi anbefale at du tager al den tid du behøver.

Valg af værktøj er ikke noget man skal tage let på. Vurder de forskellige alternativer, mærk efter i hvilken grad dækket tiltrækker dig. Tag også med i betragtningen om kortene ser ud til at være nemme at tolke. Hvis du er heldig vil du opleve at du lige pludselig ved, at dækket du står med i hånden er det rigtige for dig.

Og så kan du bare gå i gang. 

 

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Elvire
Ledig
 

Elvire er en varm og empatisk clairvoyant som ser din nutid, fremtid og fortid. Hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Britt
Ledig
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Else
Ledig
 

Else siger tingene som de er, det eneste hun har brug for at vide er dit stjernetegn....

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend