89 88 88 11

19 kr./minut - minimum 15 minutter

Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Englekort
Englekort

Englekort

Vil du gerne prøve en korttydning, men synes at tarot lyder for okkult? Prøv englekort. Englekort er meget mildere

Når du kontakter en synsk eller en såkaldt spåkone (eller spåmand), er der flere metoder, som de kan bruge til at se din fremtid. Nogle bruger klarsyn eller intuition; så er det bare dig og dem, og de "ser" hvad der sker, eller hvad der er sket eller vil ske i dit liv og omkring dig. Men mange af dem bruger værktøjer ud over deres evner. Disse værktøjer kan for eksempel være krystaller eller et pendul eller runesten eller tarotkort og spillekort - eller englekort. Det er englekort, vi skal tale om i dag.

Englekort er smukt udformede kort med - som navnet antyder - motiver af engle. Engle er budbringere fra Gud, og det er også ideen bag englekortene. Du trækker et kort eller lægger f.eks. tre kort ud, og derefter tolker du beskeden, på baggrund af hvilke engle du får. I de fleste englesæt er de navngivne engle, som vi kender fra Bibelen, afbildet med de karakteristika, der er beskrevet der (såsom Mikaels flammende sværd), samt et udvalg af andre engle med andre egenskaber. Der er normalt omkring 45 kort i et sæt, alle med forskellige engle og forskellige betydninger. Selvom kun tre ærkeengle er navngivet i Bibelen, er der ifølge jødedommen syv ærkeengle, der er ledere af Guds engle. De syv er Uriel, Michael, Rafael, Gabriel, Sariel, Raguel og Metatron. Alle engle tildeles attributter og ansvarsområder, og det er dem, du bruger, når du fortolker engelkort.

Når du køber et sæt englekort får du en instruktionsbog, hvor du finder beskrivelser af, hvordan kortene kan lægges eller trækkes, samt en beskrivelse af hvert kort. Med øvelse kan du lære, hvordan du bruger viden og intuition til at fortolke kortene korrekt. En læsning fra en klarsynet kan give dig andre svar, end du selv ville være kommet i tanker om; vedkommendes intuition samt din egen sindsstemning under læsningen vil indvirke på tolkningen. Det er vigtigt at stole på den klarsynedes evner og erfaring, måske især når det svar du får ikke er, hvad du ønsker at høre. Du skal dog aldrig give køb på din egen mavefornemmelse, men har du modstand på svaret, så mærk efter om modstanden skyldes reel modstand, fordi det ikke føles rigtigt, eller om modstanden kommer fra frygt, usikkerhed eller et behov for at få ret. 

Nogle englekortsæt er designet til at give enkle, umiddelbare svar, idet de ud over det smukke englemotiv også har en skriftlig besked eller visdomsord. Disse kort er bedst at meditere over i stilhed; fokuser på den udfordring, du har i øjeblikket, og formuler om muligt et spørgsmål, inden du trækker kortet. Ofte får beskeden på kortet dig til at se sagen i et nyt lys eller fra en ny vinkel.

Hvis du har set på de forskellige sæt, der er tilgængelige i butikkerne, kan du være usikker på, om et sæt englekort og et orakelkortsæt er det samme eller to forskellige ting. Det er ikke let at skelne skarpt mellem englekort og orakelkort. Ofte er forskellige helgener eller berømte orakler fra historien inkluderet blandt englene i sættet, og de bruges på samme måde. Men hvis det er englekort, du ønsker, er det ikke desto mindre bedst at stole på din intuition, når du vælger et sæt, og i sidste ende foretrækker vi at vælge det sæt vi synes er det smukkeste. Englekort er altid meget smukke.

Held og lykke med spådommene!

 
Laura
LEDIG
 

Laura møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit liv

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Liza
LEDIG
 

Liza har arvet sin gave fra sin mormor og hun kan give dig synsk vejledning blandt...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på...
 
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

Blinde udvikler de andre sanser, for at kompensere for den der mangler. Her er en fortælling om en blind...
 
 
 
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./minut

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere