Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
En magisk healing suppe

En magisk healing suppe

Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.


Jeg som er heks, spåkone og sandsigerske bruger ofte magiske ritualer, når jeg føler at det behøves. Et sådan tilfælde er f.eks når nogen er forkølet. Det jeg plejer at gøre er at koge en speciel suppe. Vi er ikke læger på denne spå linje, men suppen får dig at få det bedre, præcis som mange andre huskure. En spådom fra en spåkone kan give dig clairvoyant rådgivning, men en spåkone kan ikke læge dine sygdomme.

Hvis nogen i din familie bliver syge, så skaf tre salatløg, et rødløg, tre lagerblade, et fed hvidløg og lidt salt. Fyld en gryde med koldt vand, og lad den koge op. Mens vandet koger, hakker du alle løgene.

Strø salt i det kogende vand, mens du siger disse ord: ”Med dette salt, så bremser jeg sygdommen”. Tilsæt de hakkede løg (ikke hvidløget) og sig disse ord: ”Aktiver atmosfæren og send alt sygdom langt herfra”. Mærk duftene som stiger og tilsæt nu hvidløget med disse ord: ”Hvidløg i gryden, den som er syg bliver frisk”. Doft til suppen, og føl hvordan kraften vokser. Tilsæt nu lagerbladene og sig: ”Lagerbladene holder alt sygdom væk idag” Lad suppen koge i ca tre minutter, og lad den som er syg indånde dampene fra den kogende suppe. Lad derefter suppen blive kold, og si så alt fra, og hæld væsken op i en bøtte. Brug ca 1,5 deciliter af suppen i den syges badevand. Derefter tilsætter du tre dråber af suppen i et glas vand, og lader den syge drikke det.

Clairvoyant vejledning kan ikke læge nogle sygdomme, men det kan sørge for at du får det bedre. Hvis du er rigtigt syg, så bør du opsøge en læge, det kan jeg som spåkone ikke hjælpe dig med.

Denne suppe er noget jeg som spåkone bruger, for at komme mig over en forkølelse. Denne opskrift handler nok mere om energier end om suppe. Min fremtid som spåkone, sandsigerske og heks bygger på troen om energiernes kraft.

Jeg håber at denne suppe også vil hjælpe dig!

Skrevet af: G.Sand

 

Vil du snakke om En magisk healing suppe ring til:

SerafiinaSerafiina
Ledig for kontakt
Serafiinanr 306Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Synsk
 
Serafiina er en synsk kvinde der giver vejledning inden mange områder, hun er en...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
StefanStefan
Ledig for kontakt
Stefannr 318Clairvoyant, Medium, Drømmetydning, Healer
 
Du får gode og kloge råd, hvis du ringer til Stefan, da han har lang erfaring og han...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
SaraSara
Ikke tilgængelig
Saranr 695Klarsyn, Spåkone, Clairvoyant, Synsk
 
Sara er en fantastisk kvinde der med sine clairvoyante evner vil kunne give dig ny...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
HelenaHelena
Ikke tilgængelig
Helenanr 699Clairvoyant, Spåkvinde, Klarsyn, Synsk
 
Helena er en varm og omtænksom synsk kvinde. Her føler du dig helt tryg og kan...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

At leve som seerske

7709 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

4506 visninger
Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evnes, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.
 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

1853 visninger
Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

3486 visninger
Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som et medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette fly, og at børn vokser der. De skal dog først gøre det til den anden verden.
 

Skyggemennesker

2209 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 

Tre eksempler på synske intuitioner

4063 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere