KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Nye kunder 10 min gratis
En magisk healing suppe
En magisk healing suppe

En magisk healing suppe

Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.


Jeg som er heks, spåkone og sandsigerske bruger tit magiske ritualer, når jeg føler at det behøves. Et sådan tilfælde er f.eks når nogen er forkølet. Det jeg plejer at gøre er at koge en speciel suppe. Vi er ikke læger på denne spå linje, men suppen får dig at få det bedre, præcis som mange andre huskure. En spådom fra en spåkone kan give dig clairvoyant rådgivning, men en spåkone kan ikke læge dine sygdomme.

Hvis nogen i din familie bliver syge, så skaf tre salatløg, et rødløg, tre laurbærblade, et fed hvidløg og lidt salt. Fyld en gryde med koldt vand, og lad de koge op. Mens vandet koger, hakker du alle løgene.

Strø salt i det kogende vand, mens du siger disse ord: ”Med dette salt, så bremser jeg sygdommen”. Tilsæt de hakkede løg (ikke hvidløget) og sig disse ord: ”Aktiver atmosfæren og send al sygdom langt herfra”. Mærk duftene som stiger og tilsæt nu hvidløget med disse ord: ”Hvidløg i gryden, den som er syg bliver frisk”. Snus duften af suppen ind, og føl hvordan kraften vokser. Tilsæt nu laurbærbladene og sig: ”Laurbærbladene holder al sygdom væk idag” Lad suppen koge i ca tre minutter, og lad den som er syg indånde dampene fra den kogende suppe. Lad derefter suppen blive kold, og si så alt fra, og hæld væsken op i en bøtte. Brug ca 1,5 deciliter af suppen i den syges badevand. Derefter tilsætter du tre dråber af suppen i et glas vand, og lader den syge drikke det.

Clairvoyant vejledning kan ikke læge nogle sygdomme, men det kan sørge for at du får det bedre. Hvis du er rigtigt syg, så bør du opsøge en læge, det kan jeg som spåkone ikke hjælpe dig med.

Denne suppe er noget jeg som spåkone bruger, for at komme mig over en forkølelse. Denne opskrift handler nok mere om energier end om suppe. Min fremtid som spåkone, sandsigerske og heks bygger på troen om energiernes kraft.

Jeg håber at denne suppe også vil hjælpe dig!

Skrevet af: G.Sand

 

Vil du snakke om En magisk healing suppe ring til:

AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
YrsaYrsa
Ledig for kontakt
Yrsanr 94Alle vejledere, Healer, Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone,...
 

Presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
RonjaRonjaNy!
Ikke tilgængelig
Ny! Ronjanr 597Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Præsentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

At leve som seerske

8896 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

10758 visninger

Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evner, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.

 

Tre eksempler på synske intuitioner

6321 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

5651 visninger

Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.

 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

4856 visninger

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.

 

Hvordan min medialitet begyndte

6599 visninger

Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend