KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
En magisk healing suppe

En magisk healing suppe

Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.


Jeg som er heks, spåkone og sandsigerske bruger tit magiske ritualer, når jeg føler at det behøves. Et sådan tilfælde er f.eks når nogen er forkølet. Det jeg plejer at gøre er at koge en speciel suppe. Vi er ikke læger på denne spå linje, men suppen får dig at få det bedre, præcis som mange andre huskure. En spådom fra en spåkone kan give dig clairvoyant rådgivning, men en spåkone kan ikke læge dine sygdomme.

Hvis nogen i din familie bliver syge, så skaf tre salatløg, et rødløg, tre laurbærblade, et fed hvidløg og lidt salt. Fyld en gryde med koldt vand, og lad de koge op. Mens vandet koger, hakker du alle løgene.

Strø salt i det kogende vand, mens du siger disse ord: ”Med dette salt, så bremser jeg sygdommen”. Tilsæt de hakkede løg (ikke hvidløget) og sig disse ord: ”Aktiver atmosfæren og send al sygdom langt herfra”. Mærk duftene som stiger og tilsæt nu hvidløget med disse ord: ”Hvidløg i gryden, den som er syg bliver frisk”. Snus duften af suppen ind, og føl hvordan kraften vokser. Tilsæt nu laurbærbladene og sig: ”Laurbærbladene holder al sygdom væk idag” Lad suppen koge i ca tre minutter, og lad den som er syg indånde dampene fra den kogende suppe. Lad derefter suppen blive kold, og si så alt fra, og hæld væsken op i en bøtte. Brug ca 1,5 deciliter af suppen i den syges badevand. Derefter tilsætter du tre dråber af suppen i et glas vand, og lader den syge drikke det.

Clairvoyant vejledning kan ikke læge nogle sygdomme, men det kan sørge for at du får det bedre. Hvis du er rigtigt syg, så bør du opsøge en læge, det kan jeg som spåkone ikke hjælpe dig med.

Denne suppe er noget jeg som spåkone bruger, for at komme mig over en forkølelse. Denne opskrift handler nok mere om energier end om suppe. Min fremtid som spåkone, sandsigerske og heks bygger på troen om energiernes kraft.

Jeg håber at denne suppe også vil hjælpe dig!

Skrevet af: G.Sand

 

Vil du snakke om En magisk healing suppe ring til:

IrisIris
Ledig for kontakt
Irisnr 620Tarotkort, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde
 
Iris er en sandsigerske som lige nu sidder og venter på at få lov til at spå dig...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
ChristineChristine
Ledig for kontakt
Christinenr 196Drømmetydning, Medium, Spåkvinde, Spåkone
 
Christine har et medium certifikat og arbejder med reiki, healing, fjernhealing og...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
SerafiinaSerafiina
Optaget
Serafiinanr 306Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Synsk
 
Serafiina er en synsk kvinde der giver vejledning indenfor mange områder, hun er en...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CeliaCelia
Ikke tilgængelig
Celianr 640Medium, Spåkone, Alle vejledere, Spåkvinde, Tarotkort
 
Celia er et professionelt uddannet medium, der spår dig og kan endda helbrede dig,...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

At leve som seerske

7924 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

5597 visninger
Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evner, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.
 

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

2920 visninger
Uanset hvilken måde du vælger for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. I en yderst overfladisk verden kan dette være en meget intern proces, og som faktisk ikke er mulig i enhver tilstand. Så for at beherske det skal du være meget disciplineret, ellers skal du have en gudegave, for der er intet logisk, enkelt eller let i denne procedure. Det kommer dybest set som en mumlen eller et glimt eller en gætning.
 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

2803 visninger
Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.
 

Skyggemennesker

3456 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

3831 visninger
Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere