Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
En blind sandsigerske
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

En blind person udvikler tit andre sanser, for at kompensere for den, der mangler. Her er en fortælling om en blind sandsigerske.

Tør du altid at stå op for dig selv og fortælle andre, hvad du synes om noget? Eller bukker du under for flokkens mening og fortæller det, der ikke stikker i øjnene? Din tilværelse bliver måske nemmere og mere gnidningsløs, men sover du godt om natten? 

En person jeg har mødt i mit liv, må jeg kalde en blind sandsigerske, fordi hun kunne ikke klare, at sige noget andet, end sandheden. Og hendes oplevelse af sandhed, skilte sig ud fra andre menneskers oplevelse. Hun så nemlig i sit indre, hensigten bag menneskers handlinger og udtalelser. Ikke hvad de sagde eller mente at de gjorde, men det, der lå bag deres væremåde. 

Det er ikke altid let, at være tro mod sin mening eller sin hensigt. Tit lader vi ting bare ske, uden at gribe ind, eller give udtryk for, at vi har en anden mening end dem vi har tæt på os. På vores arbejdsplads, i vores familie, blandt venner, i foreninger eller fritids-fællesskaber. Jeg mener heller ikke, at vi altid skal stå frem, at vi altid skal kæmpe for vores sag. Der ligger også visdom i at virkelig “vælge sine kampe”. Men jeg tror alligevel, at vi har noget at lære af min ven, som er en blind sandsigerske.

Tænk dig, at du er ude i byen for at købe noget smukt til dig selv. En kjole eller et par nye sko. Så møder du hende, og du standser op for at hjælpe hende i et gadehjørne. Hun går med sin hvide stok, og du kommer tæt på hendes krop. Så siger hun: “Jeg kan mærke at du er ked af det.” Du tier stille, men hun fortsætter: “Din bror er syg, og du ønsker at glemme alt i et par nye sko”. 

De fleste ville løbe væk fra en “blind sandsigerske”, og lade hende gå selv over gaden. Men hvis du er den slags menneske, der har en fornemmelse af, at verden er mere end det vi kan se og røre ved, ville du måske blive hos hende og tale lidt mere med hende. Hun ville så måske fortælle dig, at alt er godt, at din bror måske kommer til at kæmpe en lang periode med sin sygdom. At det virkelig er uvist om han sejrer over den, eller vil dø. Men at alt er i orden. Døden er ikke noget farligt, noget vi skal se som et nederlag eller noget forfærdeligt og sørgeligt. Ja, den slags ting siger hun til mennesker, der kommer i kontakt med hende. Altid trøst, forståelse og højere perspektiver.

Til sidst vil hun give dig en varm hånd, måske stryge dig let hen over kinden, og sige tak for, at du ville lytte til hende. Du ville kunne mærke hendes varme og det lys, der stråler gennem hendes stemme og væsen. Så skilles jeres vegne, men du vil aldrig kunne glemme dette møde. Du er kommet i nærheden af en blind sandsigerske, og du fandt trøst og kærlighed i livet, i denne kontakt.

Jeg skriver alt dette for, at der findes mange, der har oplevet disse ting, når de har mødt synske personer. Du kan altid ringe clairvoyant24.dk og tale med en synsk eller et medium, hvis du ønsker at få mere at vide om livet, der pågår bag den synlige verden. Eller den, du skjuler for dig selv.

 

 

Hvis du vil tale om "En blind sandsigerske", kan du ringe til en af ​​os:

Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Clair
Ping mig
ClairNR 9Medium, Healer, Klarsyn, Synsk, Spåkone, Spåkvinde, Alle...
 

Clair er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Rebecca
Ping mig
RebeccaNR 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Varja
Ping mig
VarjaNR 72Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone, Klarsyn,...
 

Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Robin Hood spåkone

42 visninger

I Disneys film er der nogle sjove scener, hvor de forklæder sig till spåkoner, for at plyndre Prins John. Robin Hood spåkone – til at grine ad – de kolde vinterdage.

 

Spåkoner

1273 visninger

Dagens spåkoner kan være hvem som helst - ville du kunne gætte hvem de er?

 

Spirituel

8348 visninger

Spirituel, sprituelt, spritualitet - hvad indebærer disse begreber egentlig?

 

Spået

4805 visninger

Jeg er blevet spået! Og jeg aner slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til hvad der blev sagt.

 

Lyt til ånderne

6971 visninger

De fleste af os vil have hjælp udefra for at løse vores livs problemer. Men tror du, at det sker i virkeligheden? Jeg tror, at de kære, der forlod os i denne verden, nogle gange forsøger at hjælpe os. 

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend