Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
En blind sandsigerske
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

Blinde udvikler de andre sanser, for at kompensere for den der mangler. Her er en fortælling om en blind sandsigerske

Tør du altid stå ved dig selv og fortælle andre, hvad du synes om noget? Eller bukker du under for flokkens mening og siger det de andre mener? Din tilværelse bliver måske nemmere og mere gnidningsløs, men sover du godt om natten? 

En person jeg har mødt i mit liv, må jeg kalde en blind sandsigerske, fordi hun kunne andet, end at sige sandheden. Og hendes oplevelse af sandhed, adskilte sig fra andre menneskers oplevelse. Hun så nemlig i sit indre, hensigten bag menneskers handlinger og udtalelser. Ikke hvad de sagde eller mente at de gjorde, men det, der lå bag deres væremåde. 

Det er ikke altid let, at være tro mod sin mening eller sin hensigt. Tit lader vi ting ske uden at gribe ind, eller give udtryk for, at vi har en anden mening end dem vi har tæt på os. På vores arbejdsplads, i vores familie, blandt venner, i foreninger eller fritids-fællesskaber. Jeg mener heller ikke, at vi altid skal stå frem, at vi altid skal kæmpe for vores sag. Der ligger også visdom i at “vælge sine kampe”. Men jeg tror alligevel, at vi har noget at lære af min ven, som er en blind sandsigerske.

Forestil dig, at du er ude i byen for at købe noget smukt til dig selv. En kjole eller et par nye sko. Så møder du hende, og du standser op for at hjælpe hende på et gadehjørne. Hun går med sin hvide stok, og du kommer tæt på hendes krop. Så siger hun: “Jeg kan mærke at du er ked af det.” Du tier stille, men hun fortsætter: “Din bror er syg, og du ønsker at glemme alt i et par nye sko”. 

De fleste ville løbe væk fra en “blind sandsigerske”, og lade hende gå selv over gaden. Men hvis du er den slags menneske, der har en fornemmelse af, at verden er mere end det vi kan se og røre ved, ville du måske blive hos hende og tale lidt mere med hende. Hun ville så måske fortælle dig, at alt er godt, at din bror måske kommer til at kæmpe en lang periode med sin sygdom. At det virkelig er uvist om han sejrer over den, eller vil dø. Men at alt er i orden. Døden er ikke noget farligt, noget vi skal se som et nederlag eller noget forfærdeligt og sørgeligt. Den slags ting fortæller hun til mennesker, der kommer i kontakt med hende. Altid trøst, forståelse og højere perspektiver.

Til sidst vil hun give dig en varm hånd, måske stryge dig let hen over kinden, og sige tak for, at du ville lytte til hende. Du ville kunne mærke hendes varme og det lys, der stråler gennem hendes stemme og væsen. Så skilles jeres veje, men du vil aldrig kunne glemme dette møde. Du er kommet i nærheden af en blind sandsigerske, og du fandt trøst og kærlighed i livet, i denne kontakt.

Jeg skriver alt dette fordi at der findes mange, der har oplevet disse ting, når de har mødt synske personer. Du kan altid tale med en synsk eller et medium, hvis du ønsker at få mere at vide om det liv, der foregår bag den synlige verden. 

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Annie
LEDIG
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på...
 
Åndernes hus

Åndernes hus

Isabel Allende skrev Åndernes hus i 1982, den blev senere filmatiseret af Bille August, også med titlen Åndernes...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_