KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Den Sataniske Kirke

Den Sataniske Kirke

Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.


Fælles for dem alle er at de tror på kærlighedens magt. Vores clairvoyanter og spåkoner tror fuldt og fast på, at enhver beslutning der tages i kærlighedens navn, er den rigtige. Men bare fordi vores spåkoners tro er positiv og de ser lyst på livet, så er de stadig interesseret i religioner og levemåder der adskiller sig fra deres egen. Denne artikel handler om den religion der hedder satanisme.

Den satanistiske kirke er modstander af enhver form for egalitarisme mellem mennesker. På en stor satanistisk hjemmeside, er den moderne satanisme beskrevet som ”en brutal elitær religion og social darwinisme, hvis mål er at genoprette magt og herredømme over idioter, retfærdighed i uretfærdighed og en total afvisning over for egalitarisme  der har lammet menneskelig udvikling i de sidste to tusinde år”

Sataniste ønsker at eliten skal herske over de mindre intelligente, for på den måde at skabe en bedre verden med mere udvikling. Det er ikke svært at drage paralleller mellem satanisme og Hitler's ideologi. Ifølge satanister er der dog stor forskel mellem dem og nazisterne, da de mener satanister er fortaler for individuel frihed.

De ni sataniske bud kan sidestilles med kristendommens ti bud. Alle bud starter med ordene ”Satan repræsenterer”. F.eks, Satan repræsenterer begær i stedet for tilbageholdenhed. Jordisk eksistens i stedet for åndelig, venlighed skal kun vise til dem der fortjener det i stedet for at spilde kærlighed på de uværdige. Alt dette er i strid modstand til hvad en clairvoyant eller spåkone mener. Satan repræsenterer også alle synder, da det menes at synder fører til fysisk, psykisk eller følelsesmæssig tilfredsstillelse.  Satan siger ikke kun det stik modsatte af sandsigerske og spåkoner, han siger også det modsatte af Jesus, da han mener man aldrig skal vende den anden kind til, men derimod gøre hævn.

Et andet regelsæt indenfor satanisme, er de elleve sataniske love. Under disse love er det forbudt at skade børn, men det er ikke forbudt at skade voskne. Vores spåkoner og sandsigerske er naturligvis af den mening at det er forkert at skade nogen somhelst, uanset om der er børn, voksne, dyr eller naturen. Ifølge satanisme, så er det ok at ”gøre en ende” på en anden person's liv, hvis denne person irreterer en satanist med hans/hendes dumhed. Naturligvis er det ikke alle deres love der fortolkes ordret, men de blive ofte brugt som argument for at begå kriminalitet.

Hvis du er interesseret i religioner, spådomme, clairvoyance så ring til en af vores erfarne spåkoner. Alle vores sandsigerske og spåkoner har stor interesseret i andre religioner, da det hjælper dem med at forstå og værdsætte deres egen, samt lærer dem noget om andre mennesker.  En spåkone eller clairvoyant arbejder med mange forskellige menneske, og det er vigtigt for den at kunne sætte sig ind I et andet menneske's liv og tankegang.  Vi tilbyder telefonclairvoyance, spådom og healing til alle over 18 år, uanset hvilken religion du tilhører.

Vores spåkoner ser frem til at høre fra dig, og ønsker dig en dejlig dag.

Skrevet af: E.Lange

 

Vil du snakke om Den Sataniske Kirke ring til:

Bloggere
AmelieAmelie
Ledig for kontakt
Amelienr 311Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk
 
Empatiske Amelie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnjaAnja
Ikke tilgængelig
Anjanr 107Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn
 
”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
NoraNora
Ikke tilgængelig
Noranr 172Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone
 
Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Kloning af mennesker – er det muligt?

4502 visninger
Bioteknologi er, som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3775 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

7294 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Meditere er at skabe din virkelighed

4026 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

1963 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

Fysisk medium

2010 visninger
Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere