KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Den Sataniske Kirke
Den Sataniske Kirke

Den Sataniske Kirke

Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.


Fælles for dem alle er at de tror på kærlighedens magt. Vores clairvoyanter og spåkoner tror fuldt og fast på, at enhver beslutning der tages i kærlighedens navn, er den rigtige. Men bare fordi vores spåkoners tro er positiv og de ser lyst på livet, så er de stadig interesseret i religioner og levemåder der adskiller sig fra deres egen. Denne artikel handler om den religion der hedder satanisme.

Den satanistiske kirke er modstander af enhver form for egalitarisme mellem mennesker. På en stor satanistisk hjemmeside, er den moderne satanisme beskrevet som ”en brutal elitær religion og social darwinisme, hvis mål er at genoprette magt og herredømme over idioter, retfærdighed i uretfærdighed og en total afvisning over for egalitarisme  der har lammet menneskelig udvikling i de sidste to tusinde år”

Sataniste ønsker at eliten skal herske over de mindre intelligente, for på den måde at skabe en bedre verden med mere udvikling. Det er ikke svært at drage paralleller mellem satanisme og Hitler's ideologi. Ifølge satanister er der dog stor forskel mellem dem og nazisterne, da de mener satanister er fortaler for individuel frihed.

De ni sataniske bud kan sidestilles med kristendommens ti bud. Alle bud starter med ordene ”Satan repræsenterer”. F.eks, Satan repræsenterer begær i stedet for tilbageholdenhed. Jordisk eksistens i stedet for åndelig, venlighed skal kun vise til dem der fortjener det i stedet for at spilde kærlighed på de uværdige. Alt dette er i strid modstand til hvad en clairvoyant eller spåkone mener. Satan repræsenterer også alle synder, da det menes at synder fører til fysisk, psykisk eller følelsesmæssig tilfredsstillelse.  Satan siger ikke kun det stik modsatte af sandsigerske og spåkoner, han siger også det modsatte af Jesus, da han mener man aldrig skal vende den anden kind til, men derimod gøre hævn.

Et andet regelsæt indenfor satanisme, er de elleve sataniske love. Under disse love er det forbudt at skade børn, men det er ikke forbudt at skade voskne. Vores spåkoner og sandsigerske er naturligvis af den mening at det er forkert at skade nogen somhelst, uanset om der er børn, voksne, dyr eller naturen. Ifølge satanisme, så er det ok at ”gøre en ende” på en anden person's liv, hvis denne person irreterer en satanist med hans/hendes dumhed. Naturligvis er det ikke alle deres love der fortolkes ordret, men de blive ofte brugt som argument for at begå kriminalitet.

Hvis du er interesseret i religioner, spådomme, clairvoyance så ring til en af vores erfarne spåkoner. Alle vores sandsigerske og spåkoner har stor interesseret i andre religioner, da det hjælper dem med at forstå og værdsætte deres egen, samt lærer dem noget om andre mennesker.  En spåkone eller clairvoyant arbejder med mange forskellige menneske, og det er vigtigt for den at kunne sætte sig ind I et andet menneske's liv og tankegang.  Vi tilbyder telefonclairvoyance, spådom og healing til alle over 18 år, uanset hvilken religion du tilhører.

Vores spåkoner ser frem til at høre fra dig, og ønsker dig en dejlig dag.

Skrevet af: E. Lange

 

Vil du snakke om Den Sataniske Kirke ring til:

Bloggere
AnnieAnnie
Ledig for kontakt
Annienr 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CleoCleo
Ledig for kontakt
Cleonr 540Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort,...
 

Cleo er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Kloning af mennesker – er det muligt?

6245 visninger

Bioteknologi er, som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.

 

Seriøse medium

7925 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

At have en fænomenologisk indstilling

5352 visninger

Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssig videnskab og psykoanalyse.

 

Sådan styrer du dine negative tanker

5045 visninger

Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.

 

Skyggemennesker

8084 visninger

Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående

 

Fysisk medium

4229 visninger

Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend