Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Den Sataniske Kirke
Den Sataniske Kirke

Den Sataniske Kirke

Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.

Fælles for dem alle er at de tror på kærlighedens magt. Vores clairvoyanter og spåkoner tror fuldt og fast på, at enhver beslutning der tages i kærlighedens navn, er den rigtige. Men bare fordi vores spåkoners tro er positiv og de ser lyst på livet, så er de stadig interesseret i religioner og levemåder der adskiller sig fra deres egen. Denne artikel handler om den religion der hedder satanisme.

Den satanistiske kirke er modstander af enhver form for egalitarisme mellem mennesker. På en stor satanistisk hjemmeside, er den moderne satanisme beskrevet som ”en brutal elitær religion og social darwinisme, hvis mål er at genoprette magt og herredømme over idioter, retfærdighed i uretfærdighed og en total afvisning over for egalitarisme  der har lammet menneskelig udvikling i de sidste to tusinde år”

Sataniste ønsker at eliten skal herske over de mindre intelligente, for på den måde at skabe en bedre verden med mere udvikling. Det er ikke svært at drage paralleller mellem satanisme og Hitler's ideologi. Ifølge satanister er der dog stor forskel mellem dem og nazisterne, da de mener satanister er fortaler for individuel frihed.

De ni sataniske bud kan sidestilles med kristendommens ti bud. Alle bud starter med ordene ”Satan repræsenterer”. F.eks, Satan repræsenterer begær i stedet for tilbageholdenhed. Jordisk eksistens i stedet for åndelig, venlighed skal kun vise til dem der fortjener det i stedet for at spilde kærlighed på de uværdige. Alt dette er i strid modstand til hvad en clairvoyant eller spåkone mener. Satan repræsenterer også alle synder, da det menes at synder fører til fysisk, psykisk eller følelsesmæssig tilfredsstillelse.  Satan siger ikke kun det stik modsatte af sandsigerske og spåkoner, han siger også det modsatte af Jesus, da han mener man aldrig skal vende den anden kind til, men derimod gøre hævn.

Et andet regelsæt indenfor satanisme, er de elleve sataniske love. Under disse love er det forbudt at skade børn, men det er ikke forbudt at skade voskne. Vores spåkoner og sandsigerske er naturligvis af den mening at det er forkert at skade nogen somhelst, uanset om der er børn, voksne, dyr eller naturen. Ifølge satanisme, så er det ok at ”gøre en ende” på en anden person's liv, hvis denne person irreterer en satanist med hans/hendes dumhed. Naturligvis er det ikke alle deres love der fortolkes ordret, men de blive ofte brugt som argument for at begå kriminalitet.

Hvis du er interesseret i religioner, spådomme, clairvoyance så ring til en af vores erfarne spåkoner. Alle vores sandsigerske og spåkoner har stor interesseret i andre religioner, da det hjælper dem med at forstå og værdsætte deres egen, samt lærer dem noget om andre mennesker.  En spåkone eller clairvoyant arbejder med mange forskellige menneske, og det er vigtigt for den at kunne sætte sig ind I et andet menneske's liv og tankegang.  Vi tilbyder telefonclairvoyance, spådom og healing til alle over 18 år, uanset hvilken religion du tilhører.

Vores spåkoner ser frem til at høre fra dig, og ønsker dig en dejlig dag.

Skrevet af: E. Lange

 

Hvis du vil tale om "Den Sataniske Kirke", kan du ringe til en af ​​os:

Bloggere
KatherineNy!
Ledig
Ny! KatherineNR 56Tarotkort, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Klarsyn, Healer,...
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Zandra
Ping mig
ZandraNR 19Tarotkort, Clairvoyant, Spåkvinde, Alle vejledere,...
 

Zandra er en talentfuld spåkone, der bruger sine mediale gaver til at hjælpe dig med...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Viktoria
Ping mig
ViktoriaNR 232Medium, Spåkone, Synsk, Tarotkort, Drømmetydning, Klarsyn,...
 

Viktoria har lang erfaring med at spå. Hun er en stærk og positiv spåkone, som giver...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Skal man tro på synske?

1572 visninger

Der er mange, som er skeptiske. Og at være skeptisk er helt fint, man er nødt til at afprøve alle påstand. At byde velkommen til spørgsmålet: Skal man tro på synske? er godt.

 

Særligt sensitiv og synsk

1428 visninger

Er du særligt sensitiv og synsk? Det er ikke altid let. Her får du nogle råd til, hvordan du kan håndtere disse forunderlige kvaliteter.

 

Synsk

9389 visninger

Har du en følelse af at du måske er synsk, men ved ikke hvordan du kan få det bekræftet?

 

Sne-tænkere

1358 visninger

Tænk på sneen, den symboliserer klart tiden for forandring i livet. Denne ændring kan enten være positiv eller negativ.

 

Udvikling af et skjold gennem psykisk beskyttelse

1173 visninger

Alle levende ting i dette univers har energi. Nogle af dem er fyldt med positiv energi, som er meget afslappende og gavnlig for omgivelserne

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend