Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Den berygtede forbandelse

Den berygtede forbandelse

Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?


De fleste af os har på et tidspunkt hørt tale om tempelridderne. Måske har vi set dem i filmen Ivanhoe, eller læst om dem i Dan Browns Da Vinci Mysteriet. I hvert fald har disse hvidklædte riddere med et rødt kors på brystet, sat sine spår i historiens gang præcis som hekse, sandsigersker, spåkoner og clairvoyante.

Deres orden har gennem sine hemmelige ritualer og ceremonier vækket mange spørgsmål og spekulationer, om hvilke de i virkeligheden er. Laver de magi, spådomme eller måske healing. Trods at de på et tidspunkt næsten blev udrryddet, så findes der en gren af tempelridderne tilbage. Mange af mysterier og indvielsesritualer, der bruges af de oprindelige tempelriddere, lever videre om end i modificerede versioner i andre ordrer som frimurerne og rosenkreuzerne. Der er også fragmenter
af dem hos hekse, spåkoner og de som er synske.

Tempelridderne var fra starten en militær munkeorden som startede omkring 1100 talet, hvis opgave var at beskytte kristne pilgrimme på deres rejse til det Hellige Land. På bare to århundrede voksede de fra at være ydmyge riddermunke, til at blive en af de rigeste og mægtigeste organisationer, som kunne udfordre alle troner foruden paven.

Da korstogene aftog vendte mange af ridderne tilbage til Europa, og blev kendte for at låne penge ud til konger og andre personer i høje positioner. Mange af de banksystemer som vi kender i dag, har sine rødder i tempelriddernes måde at håndtere penge på. Deres rigdom og store magt samt deres hemmelige møder og ritualer blev en bidragende faktor til deres undergang. Visse ritualer bruges stadigvæk, når du skal spå dig eller få clairvoyant vejledning.

Kong Filip IV af Frankrig (1268-1314) havde lånt store summer penge af tempelridderne, og begyndte at frygte at deres indflydelse var for stor. Kong Filip IV behøvede flere penge til krigen mod Englands Edward I, så han bestemte sig for at finde en måde at lægge fingrene på deres store formue.

Fredag d. 13 oktober, som for en spåkone er en fantastisk dato, sendte kong Filip en ordre ud om at alle tempelriddere skulle arresteres. Han havde fået pave Clemens V:s godkendelse til denne handling. På en dag arresteredes mere end 15000 tempelriddere og personer med tilknytning til dem, inklusiv deres leder Grand Master Jacques de Molay. Anklagelsen var forræderi, eftersom det var den eneste forbrydelse som lovligt skulle tillade kongen at lægge beslag på deres penge og tilgange.

Dette forræderi kan også kaldes for kætteri, hvilket betyder at man går imod den etablerede religion. Idag bruges det ikke, men tendensen findes stadigvæk, når det gælder om at tro på en synsk eller en spåkone under en online spådom.

Under brutal tortyr tvang man tempelridderne til falske indrømmelser, så som sodomi, homoseksuelle handlinger, og at i en af de hemmelige ritualer skulle man soytte og trampe på et kors. Tempelordenen opløstes, og kong Filip kunne konfiskere formuerne. Han opfordrede også andre kristne ledere til at følge hans eksempel.

Efter 7 års fængsel og tortyr bestemte han, at Jacques de Molay og kommandøren Geoffroy de Charney skulle brændes på et bål. For at de skulle lide mere, skulle de brændes langsomt. Den 19 marts 1314 iværksattes dommen. Under store lidelser på bålet forbandede Jacques de Molay kong Filip og pave Clemens, og sagde at de begge skulle møde ham i døden indenfor et år.

Om det nu er en rigtig forbandelse, får jeg overlade til hver enkel at tro hvad man vil, men fakta er at pave Clemens døde en måned senere og kong Filip syv måneder efter det. Tempelridderordenen gik under jorden, og kom op til overfladen igen da Filip, hertug af Orleans, udnævntes til stormester år 1705. Vatikanen erkender til dags dato ikke tempelridderne, og mange af pavernes udtalelser taler imod dem. Men trods dette, så lever legenden om Molays forbandelse videre i historien.

Som spåkone synes jeg dette er vældigt interessant. Var tempelridderne synske? Kunne de spå? Fandtes der en spådom i deres ritualer? Til og med jeg skulle behøve clairvoyant hjælp på dette område. Jeg er en sandsigerske, og jeg skal undersøge dette på min egen måde.

Skrevet af: J.Nyrop

 

Vil du snakke om Den berygtede forbandelse ring til:

IrisIris
Ledig for kontakt
Irisnr 620Tarotkort, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde
 
Iris er en sandsigerske som lige nu sidder og venter på at få lov til at spå dig...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
YasmineYasmine
Optaget
Yasminenr 375Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Lydhør Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos hendes guider for at kunne hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AmelieAmelie
Optaget
Amelienr 311Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk
 
Empatiske Amelie kan hjælpe dig, da hun har være synsk siden hun var barn. Hun er...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CarljohanCarljohan
Ikke tilgængelig
Carljohannr 635Medium, Clairvoyant, Clairvoyance, Klarsyn
 
Spåmanden Carljohan har en stærk intuition. Han er direkte og giver ærlige svar på...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

1096 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

4559 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotika skandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

4019 visninger
Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse i stedet.
 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

3918 visninger
Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøv noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være svækket og kan holde dig ude af at opfylde dit potentiale.
 

Fremtidssyn

1261 visninger
Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige kortsigtet fremtid på.
 

At have en fænomenologisk indstilling

3395 visninger
Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssige videnskab og psykoanalyse.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere