Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Den berygtede forbandelse
Den berygtede forbandelse

Den berygtede forbandelse

Den beryktede forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand?

De fleste af os har på et tidspunkt hørt tale om tempelridderne. Måske har vi set dem i filmen Ivanhoe, eller læst om dem i Dan Browns Da Vinci Mysteriet. I hvert fald har disse hvidklædte riddere med et rødt kors på brystet, sat sine spor i historiens gang præcis som hekse, sandsigersker, spåkoner og clairvoyante. 

Deres orden har gennem sine hemmelige ritualer og ceremonier vækket mange spørgsmål og spekulationer, om hvilke de i virkeligheden er. Laver de magi, spådomme eller måske healing? Til trods for, at de på et tidspunkt næsten blev udryddet, så findes der en gren af tempelridderne tilbage. Mange mysterier og indvielsesritualer, der bruges af de oprindelige tempelriddere, lever videre om end i modificerede versioner i andre ordrer som frimurerne og rosenkreuzerne. Der er også fragmenter af dem hos hekse, spåkoner og dem som er synske og stadigvæk lever den beryktede forbandelse.

Tempelridderne var fra starten en militær munkeorden som startede omkring 1100 tallet, hvis opgave, det var at beskytte kristne pilgrimme på deres rejse til det Hellige Land. På bare to århundreder voksede de fra at være ydmyge riddermunke, til at blive en af de rigeste og mægtigeste organisationer, som kunne udfordre alle troner foruden paven. 

Da korstogene aftog vendte mange af ridderne tilbage til Europa, og blev kendte for at låne penge ud til konger og andre personer i høje positioner. Mange af de banksystemer som vi kender i dag, har sine rødder i tempelriddernes måde at håndtere penge på. Deres rigdom og store magt samt deres hemmelige møder og ritualer blev en bidragende faktor til deres undergang. Visse ritualer bruges stadigvæk, når du skal spå dig eller få clairvoyant vejledning. 

Kong Filip IV af Frankrig (1268-1314) havde lånt store summer penge af tempelridderne, og begyndte at frygte at deres indflydelse var for stor. Kong Filip IV behøvede flere penge til krigen mod Englands Edward I, så han bestemte sig for at finde en måde at lægge fingrene på deres store formue. Man kan sige at kong Filip var med til at starte den beryktede forbandelse.

Fredag d. 13 oktober, som for en spåkone er en fantastisk dato, sendte kong Filip en ordre ud om at alle tempelriddere skulle arresteres. Han havde fået pave Clemens V:s godkendelse til denne handling. På en dag arresteredes mere end 15000 tempelriddere og personer med tilknytning til dem, inklusive deres leder Grand Master Jacques de Molay. Anklagelsen var forræderi, eftersom det var den eneste forbrydelse som lovligt skulle tillade kongen at lægge beslag på deres penge og tilgange. 

Dette forræderi kan også kaldes for kætteri, hvilket betyder at man går imod den etablerede religion. Idag bruges det ikke, men tendensen findes stadigvæk, når det gælder om at tro på en synsk eller en spåkone under en online spådom. 

Under brutal tortur tvang man tempelridderne til falske indrømmelser, så som sodomi, homoseksuelle handlinger, og at i en af de hemmelige ritualer skulle man spytte og trampe på et kors. Tempelordenen opløstes, og kong Filip kunne konfiskere formuerne. Han opfordrede også andre kristne ledere til at følge hans eksempel. 

Efter 7 års fængsel og tortur bestemte han, at Jacques de Molay og kommandøren Geoffroy de Charney skulle brændes på et bål. For at de skulle lide mere, skulle de brændes langsomt. Den 19 marts 1314 iværksattes dommen. Under store lidelser på bålet forbandede Jacques de Molay kong Filip og pave Clemens, og sagde at de begge skulle møde ham i døden indenfor et år. Der har du den beryktede forbandelse.

Om det nu er en rigtig forbandelse, får jeg overlade til hver enkelt at tro hvad man vil, men fakta er at pave Clemens døde en måned senere og kong Filip syv måneder efter det. Tempelridderordenen gik under jorden, og kom op til overfladen igen da Filip, hertug af Orleans, udnævntes til stormester år 1705. Vatikanet erkender til dags dato ikke tempelridderne, og mange af pavernes udtalelser taler imod dem. Men til trods for dette, så lever legenden om Molays forbandelse videre i historien. 

Som spåkone synes jeg dette er vældigt interessant. Var tempelridderne synske? Kunne de spå? Fandtes der en spådom i deres ritualer? Til og med jeg skulle behøve clairvoyant hjælp på dette område. Jeg er en sandsigerske, og jeg skal undersøge dette på min egen mådeSkrevet af: J.Nyrop

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Elvire
Ledig
 

Elvire er en varm og empatisk clairvoyant som ser din nutid, fremtid og fortid. Hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Alma
Ledig
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Laura
Ledig
 

Laura møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend