KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Den berygtede forbandelse
Den berygtede forbandelse

Den berygtede forbandelse

Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?


De fleste af os har på et tidspunkt hørt tale om tempelridderne. Måske har vi set dem i filmen Ivanhoe, eller læst om dem i Dan Browns Da Vinci Mysteriet. I hvert fald har disse hvidklædte riddere med et rødt kors på brystet, sat sine spor i historiens gang præcis som hekse, sandsigersker, spåkoner og clairvoyante.

Deres orden har gennem sine hemmelige ritualer og ceremonier vækket mange spørgsmål og spekulationer, om hvilke de i virkeligheden er. Laver de magi, spådomme eller måske healing? Til trods for, at de på et tidspunkt næsten blev udryddet, så findes der en gren af tempelridderne tilbage. Mange mysterier og indvielsesritualer, der bruges af de oprindelige tempelriddere, lever videre om end i modificerede versioner i andre ordrer som frimurerne og rosenkreuzerne. Der er også fragmenter af dem hos hekse, spåkoner og dem som er synske.

Tempelridderne var fra starten en militær munkeorden som startede omkring 1100 tallet, hvis opgave, det var at beskytte kristne pilgrimme på deres rejse til det Hellige Land. På bare to århundreder voksede de fra at være ydmyge riddermunke, til at blive en af de rigeste og mægtigeste organisationer, som kunne udfordre alle troner foruden paven.

Da korstogene aftog vendte mange af ridderne tilbage til Europa, og blev kendte for at låne penge ud til konger og andre personer i høje positioner. Mange af de banksystemer som vi kender i dag, har sine rødder i tempelriddernes måde at håndtere penge på. Deres rigdom og store magt samt deres hemmelige møder og ritualer blev en bidragende faktor til deres undergang. Visse ritualer bruges stadigvæk, når du skal spå dig eller få clairvoyant vejledning.

Kong Filip IV af Frankrig (1268-1314) havde lånt store summer penge af tempelridderne, og begyndte at frygte at deres indflydelse var for stor. Kong Filip IV behøvede flere penge til krigen mod Englands Edward I, så han bestemte sig for at finde en måde at lægge fingrene på deres store formue.

Fredag d. 13 oktober, som for en spåkone er en fantastisk dato, sendte kong Filip en ordre ud om at alle tempelriddere skulle arresteres. Han havde fået pave Clemens V:s godkendelse til denne handling. På en dag arresteredes mere end 15000 tempelriddere og personer med tilknytning til dem, inklusiv deres leder Grand Master Jacques de Molay. Anklagelsen var forræderi, eftersom det var den eneste forbrydelse som lovligt skulle tillade kongen at lægge beslag på deres penge og tilgange.

Dette forræderi kan også kaldes for kætteri, hvilket betyder at man går imod den etablerede religion. Idag bruges det ikke, men tendensen findes stadigvæk, når det gælder om at tro på en synsk eller en spåkone under en online spådom.

Under brutal tortur tvang man tempelridderne til falske indrømmelser, så som sodomi, homoseksuelle handlinger, og at i en af de hemmelige ritualer skulle man spytte og trampe på et kors. Tempelordenen opløstes, og kong Filip kunne konfiskere formuerne. Han opfordrede også andre kristne ledere til at følge hans eksempel.

Efter 7 års fængsel og tortur bestemte han, at Jacques de Molay og kommandøren Geoffroy de Charney skulle brændes på et bål. For at de skulle lide mere, skulle de brændes langsomt. Den 19 marts 1314 iværksattes dommen. Under store lidelser på bålet forbandede Jacques de Molay kong Filip og pave Clemens, og sagde at de begge skulle møde ham i døden indenfor et år.

Om det nu er en rigtig forbandelse, får jeg overlade til hver enkelt at tro hvad man vil, men fakta er at pave Clemens døde en måned senere og kong Filip syv måneder efter det. Tempelridderordenen gik under jorden, og kom op til overfladen igen da Filip, hertug af Orleans, udnævntes til stormester år 1705. Vatikanet erkender til dags dato ikke tempelridderne, og mange af pavernes udtalelser taler imod dem. Men til trods for dette, så lever legenden om Molays forbandelse videre i historien.

Som spåkone synes jeg dette er vældigt interessant. Var tempelridderne synske? Kunne de spå? Fandtes der en spådom i deres ritualer? Til og med jeg skulle behøve clairvoyant hjælp på dette område. Jeg er en sandsigerske, og jeg skal undersøge dette på min egen måde.

Skrevet af: J.Nyrop

 

Vil du snakke om Den berygtede forbandelse ring til:

Bloggere
RebeccaRebecca
Er lige blevet ledig
Rebeccanr 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

5881 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotikaskandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

5449 visninger

Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse istedenfor.

 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

3960 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

At have en fænomenologisk indstilling

5352 visninger

Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssig videnskab og psykoanalyse.

 

At håndtere det at være højsensitiv

5892 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt meget tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Auraen og dens farver

14006 visninger

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend