Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Clairvoyant 24/7
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi er mærkelige, har vi lidt tid over, så logger vi ind, hvorfor? Nå, fordi vi elsker at hjælpe andre, så vi er clairvoyant 24/7

Grunden til at vi er clairvoyant 24/7, er at vi har vores mediale evner, som vi gerne vil bruge, til at hjælpe mennesker i deres tanker, ønsker og livet generelt.
Vi svarer på mange spørgsmål og intet spørgsmål er for store eller for små, intet spørgsmål er dumt eller for lille, hvis det er vigtigt for dig, så er det viktigt for os og tro mig, vi har hørt det meste, det er svært at overraske en der arbejder som clairvoyant 24/7.
Du kan spørge, hvad du vil, hvis du har tanker om dit forhold, har du fundet den riktige for dig? Arbejder du på det rigtige job, bor jeg et harmonisk sted, vil mine penge nogensinde række til? Er jeg det rigtige sted i livet? Gør jeg det, der er rigtigt for mig? Der er mange og tunge spørgsmål, stil dem! Vi, der arbejder som clairvoyant 24/7, kan hjælpe dig med at finde svar på dine spørgsmål, så du bliver et gladere og mere harmonisk menneske, netop derfor findes vi. Der er ingen forkerte spørgsmål, vi vil bare gerne hjælpe dig.
Vi, der arbejder som clairvoyant 24/7 kan selvfølgelig ikke bestemme, hvad du skal gøre eller hvordan du skal gøre, men vi kan støtte og pege dig i den rigtige retning, hvor du hører til, alt sammen for at få dig til at føle dig bedre som person og din mening med livet. Vi kan heller ikke tage stilling til, om du skal gøre sådan eller sådan, med hvad det så end måtte være, men vi kan give råd, ud fra hvad vores guider og/eller vores tarotkort fortæller os, vedrørende netop dit spørgsmål.
 
Så når du ringer til en af ​​os, udnyt hvad vi kan, hvad vi får til os, ser i billeder i hovedet eller kigger i vores kort, lyt til os, vi vil bare dit bedste, det er det eneste vigtige for os lige der, når vi taler med dig. Har du spørgsmål, der kun kræver et ja/nej svar? Mange af os arbejder også med penduler, som besvarer netop sådanne spørgsmål, altså spørgsmål, som du gerne vil have et ja eller nej svar på. Nogle af os arbejder med runer, det er ikke så almindeligt, men det findes dog et par stykker. Tarotkort er nok den mest almindelige måde at få svar på spørgsmål, mens andre bruger deres guider til at få svar, andre ser billeder inde i hovedet, der findes uendeligt mange forskellige mediale evner.
Står du ved en skillevej og skal vælge vej, har du lavet en liste over fordele og ulemper? Men ved du stadig ikke, hvilken vej du skal vælge? Ring til en clairvoyant og du kan ringe 24/7, så hjælper vi dig mere end gerne, og når du først har talt med en af ​​os, eller måske flere, bliver det nok nemmere at vælge, hvilken som er din vej at gå. Det er blandt andet det, vi er til for.
Vi er her for dig, uden dig ville vi ikke være her, og vi er her, fordi vi elsker at hjælpe mennesker.

 

Hvis du vil tale om "Clairvoyant 24/7", kan du ringe til en af ​​os:

Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
LenaNy!
Ping mig
Ny! LenaNR 49Medium, Healer, Afdødekontakt, Clairvoyance, Tarotkort,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
PennyNy!
Ping mig
Ny! PennyNR 45Medium, Spåkone, Clairvoyant, Tarotkort, Healer,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AndreaNy!
Ping mig
Ny! AndreaNR 3Klarsyn, Alle vejledere, Spåkvinde, Synsk, Clairvoyant,...
 

Presentasjon kommer snart!

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend