Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Byg din bucketliste med astrologi

Byg din bucketliste med astrologi

Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert sat dig et tidspunkt i dit liv for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.


Dine styrker og svagheder

Studerende astrologi kan hj ælpe dig med at få en bedre forst åelse af, hvor dine styrker og svagheder ligger. Ved at anerkende dine styrker kan du tilfø je aktiviteter, der matcher dem p å din bucketliste. Men at identificere dine svagheder er også direkte relateret til din bucketlist e . Du har mulighed for at overføre disse svagheder til styrker. For eksempel forestil dig, at en astrologisk læsning identificerer kunstneriske evner som din svaghed. Du kan overveje at tilføje kunstklasser til din bucketliste for at skæ rpe disse s ærlige færdigheder.

 

Ukendte talenter og interesser

Astrologi kan ogs å give dig en følelse af, hvor dine talenter og interesser ligger. Chancerne er, at du allerede er klar over nogle af dem. Under din astrologiske læsning kan du lære at folk, der er født med dit tegn, har en interesse i at arbejde med tal. At lære disse oplysninger kan opmuntre dig til at tilføje en karriere ændring til din bucketliste, eller du kan bestemme, at du vil starte vejledning i gymnasieelever i matematik. En astrologisk læ sning kan hj ælpe dig med at genkende interesser, som du ikke var helt klar over fø r.

 

Fysiske problemer

En del af oprettelsen af ​​en bucketliste betyder, at du har en anerkendelse af, at du er et dødelig væ sen. En astrologisk l æ sning kan hj ælpe dig med at bestemme, hvilke typer fysiske problemer der kan fungere mod de elementer, du vil føje til din bucketliste. Hvis du vil køre en maraton, men den astrologiske læsning siger, at du sandsynligvis vil få vejrtræ kninger i den n ærmeste fremtid, kan du begynde at tage skridt til at arbejde mod sidstnævnte. Denne situation betyder ikke, at du skal opgive din drøm; Det betyder det modsatte. Du kan bekæmpe problemer, der må ske st år i vejen for dit må l tidligere.

 

Dit form å l

Hvis du tror at mennesker er sat på denne planet for et bestemt form ål, eller at folk er her for at tackle ufæ rdige forretninger fra deres tidligere liv, s å kan en astrologisk l æ sning hj ælpe dig med at finde ud af, hvad det er, du skal gø re. H øring af disse oplysninger fra en anden kan få dig til at føle dig selvsikker i hvad du troede du vidste om dig selv. Det kan bringe nogle af dine bedste kvaliteter til liv og give dig mulighed for at nå dit m å l.

 

Astrologi kan v ære en nyttig vejledning, nå r du bygger din bucketliste. Det kan åbne dit sind for nye muligheder. For at starte denne vigtige samtale kan du kontakte os for at diskutere dit astrologiske tegn og dets konsekvenser.

 

 

Vil du snakke om Byg din bucketliste med astrologi ring til:

Bloggere
BarbroBarbro
Ledig for kontakt
Barbronr 358Drømmetydning, Medium, Synsk, Spåkvinde
 
Barbro er en ærlig spådame som ser din fremtid og bruger sine healende ævner til at...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
JenniferJennifer
Ledig for kontakt
Jennifernr 349Clairvoyant, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Jennifer har lang erfaring som medium og kender naturens hemmeligheder, en kundskab...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
HelenaHelena
Ikke tilgængelig
Helenanr 699Clairvoyant, Spåkvinde, Klarsyn, Synsk
 
Helena er en varm og godhjertet synsk kvinde. Her føler du dig helt tryg og kan...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AngelicaAngelica
Ikke tilgængelig
Angelicanr 698Synsk, Clairvoyance, Medium, Spåkvinde
 
Angelica ser, hører og føler energier og kan hjælpe dig med at forstå din egen...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Mentale overlevelsestips

1202 visninger
Der er visse ting, du kan gøre for at ændre en situation. I dag fokuserer vi på at ændre en situation bare ved at tappe ind i dine mentale evner.
 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

4564 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotika skandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3650 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

Spå om fremtiden

1774 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Meditere er at skabe din virkelighed

3871 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan klare det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du vil og være opmærksom på, at alle ting er mulige, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 

Den Grønne Mand

3887 visninger
Enhver der har studeret spådomme og hekse har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er og hvad han symbolisere.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere