Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Auraen og dens farver

Auraen og dens farver

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.


De fleste af os har sikkert brugt eller hørt udtryk såsom; være så lykkelig at det lyser om en, grøn af misundelse, sort af sorg og lignende. Disse udtryk kommer tit fra troen om aura.

I min karrier som sandsigerske og spåkone har jeg ved flere lejligheder fået spørgsmål om auraen. Hvad er den for noget, og hvordan kan man se den? I bund og grund har alle levende væsener, planter og materia en aura. En måde at definere auraen på, er at auraen er: ”det energifelt som omkredser alt materia”.

Hvert emnes atom består af elektroner og protoner, som hele tiden er i rørelse. Elektronen har negativ ladning og protonen en positiv. I alt som lever vibrerer atomerne kraftigere og har en større aktivitet. Det er det energifelt som de vibrerende atomer udstråler, som vi spåkoner kalder for auraen.

Clairvoyante og spåkoner fra alle hjørner i verden har beskrevet denne aura som et lys der omkredser et menneske, og det er også derfra vi har fået glorien. Glorien er i sig selv, en måde at beskrive at nogen har stærkere energier eller stærkere guddommelige krafter. Vores aura kan være stærk eller svag, alt efter hvordan vi har det. Jo mere friske og lykklige vi er, desto stærkere og livskraftigere bliver vores aurafelt. Har vi et stærkt aurafelt, er vi også mindre påvirket af ydre negative kræfter. Hvis vores aurafelt er svækket, bliver vi lettere syge, lettere at manipulere og vi bliver mere træt. Der er flere spåkoner på Clairvoyant24 der kan spå dig og give healing som styrker din aura.

Der findes mange forskellige metoder til at styrke og øge sin aura. Det er op til hver enkelt at finde den metode, der passer dem bedst. Auraen bør styrkes, både indefra og udefra. Indefra kan vi bl.a. styrke auraen gennem forskellige meditationer, positiv tænkning og sund kost. Udefra kan vi styrke auraen gennem at være mere ude i naturen, gerne tæt på havet, men vi skal også være opmærksomme på hvem vi omgiver os med, da visse personer og miljøer kan forsvage effekten på vores aura. Din spåkone kan give dig eksperthjælp til, hvad din aura behøver under en online spådom.

Alle kan lære sig at se sin aura, det behøver man ikke være synsk eller spåkone for at kunne. Man kan se auraen fysisk eller intuitivt. Det er en mindre videnskab om de forskellige metoder, især når det kommer til at tolke hvad man ser. Man skal ikke bare se på, hvilke farver man opfatter, men også hvor farverne er i auraen. En persons aura ændre sig ofte mange gange på en dag, men mange individer har en farve som er mere dominerende i deres aura, når auraen ændre farve eller styrke.

En simpel øvelse for at stimulere øjnene, er at se en persons aura på følgende måde:

1. Lad en ven stå mod en hvid væg. Belysningen bør være lidt dunkel. Stil dig selv cirka tre meter fra personen. Afstanden bør være så stor, at man kan se hele personen plus et tomrum omkring ham.

2. Start med at fokusere på personens pande, og rør så blikket mod uret rundt om hele kroppen.

3. Flyt derefter blikket til toppen af hovedet og stir intensivt på dette punkt i ca 30 sekunder.

4. Ændre nu dit blik fra skiftevis fokuseret til normalt, og forsøg at få et større område af kroppen med. Hold derefter fast i fokuseringen, og auraen bør blive synlig for dig. Man ser oftest auraen rundt om hovedet og skuldrene først, og du ser normalt hvide farver først. Senere vil du også kunne se andre farver.

Hver farve formidler et budskap, mens kombinationen og intensiteten af de forskellige kulører giver information om personens personlighed. Det kræves dog en del træning og en hel del studier både i den fysiske krop og det metafysiske, for at med præcision kunne tolke hvad auraen siger om en person, og hvordan denne har det. Flere af os som kan spå, plejer at lære det med tiden. At lære sig at se andres aura, kan være til stor hjælp, når man vil træne sin følsomhed og intuition, samt når man vil styrke sit eget energifelt. Mange spåkoner bruger auraen ved clairvoyant vejledning, for at hjælpe klienten til at være modtagelig for sandsigerskens eksperthjælp. Auraens farver kan også give en indikation på hvilken type af clairvoyant vejledning og healing klienten behøver.

Hvis du vil vide hvilken farver din aura består af, kan du ringe til din spåkone her på Clairvoyant24, og bede om en læsning af din aura.

Skrevet af: P.Frahm

 

Vil du snakke om Auraen og dens farver ring til:

YasmineYasmine
Optaget
Yasminenr 375Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Lydhør Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos hendes guider for at kunne hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnjaAnja
Ikke tilgængelig
Anjanr 107Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn
 
”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CarljohanCarljohan
Ikke tilgængelig
Carljohannr 635Medium, Clairvoyant, Clairvoyance, Klarsyn
 
Spåmanden Carljohan har en stærk intuition. Han er direkte og giver ærlige svar på...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
SerafiinaSerafiina
Ikke tilgængelig
Serafiinanr 306Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Synsk
 
Serafiina er en synsk kvinde der giver vejledning inden mange områder, hun er en...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Fremtidssyn

1261 visninger
Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige kortsigtet fremtid på.
 

Ti tegn på du er født en heks

6290 visninger
Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, se Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse resonerer med dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

4019 visninger
Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse i stedet.
 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

3918 visninger
Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøv noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være svækket og kan holde dig ude af at opfylde dit potentiale.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

6663 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Tre eksempler på synske intuitioner

4177 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere