KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Auraen og dens farver
Auraen og dens farver

Auraen og dens farver

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.


De fleste af os har sikkert brugt eller hørt udtryk såsom; være så lykkelig at det lyser om en, grøn af misundelse, sort af sorg og lignende. Disse udtryk kommer tit fra troen om aura.

I min karriere som sandsigerske og spåkone har jeg ved flere lejligheder fået spørgsmål om auraen. Hvad er den for noget, og hvordan kan man se den? I bund og grund har alle levende væsener, planter og materier en aura. En måde at definere auraen på, er at auraen er: ”det energifelt som omkredser al materie”.

Hvert emnes atom består af elektroner og protoner, som hele tiden er i bevægelse. Elektronerne har negativ ladning og protonerne har positiv. I alt som lever vibrerer atomerne kraftigere og har en større aktivitet. Det er det energifelt som de vibrerende atomer udstråler, som vi spåkoner kalder for auraen.

Clairvoyante og spåkoner fra alle hjørner i verden har beskrevet denne aura som et lys der omkredser et menneske, og det er også derfra vi har fået glorien. Glorien er i sig selv, en måde at beskrive at nogen har stærkere energier eller stærkere guddommelige kræfter. Vores aura kan være stærk eller svag, alt efter hvordan vi har det. Jo mere friske og lykkelige vi er, desto stærkere og livskraftigere bliver vores aurafelt. Har vi et stærkt aurafelt, er vi også mindre påvirket af ydre negative kræfter. Hvis vores aurafelt er svækket, bliver vi lettere syge, lettere at manipulere og vi bliver hurtigere trætte. Der er flere spåkoner på Clairvoyant24 der kan spå dig og give healing som styrker din aura.

Der findes mange forskellige metoder til at styrke og øge sin aura. Det er op til hver enkelt at finde den metode, der passer dem bedst. Auraen bør styrkes, både indefra og udefra. Indefra kan vi bl.a. styrke auraen gennem forskellige meditationer, positiv tænkning og sund kost. Udefra kan vi styrke auraen gennem at være mere ude i naturen, gerne tæt på havet, men vi skal også være opmærksomme på hvem vi omgiver os med, da visse personer og miljøer kan forsvage effekten på vores aura. Din spåkone kan give dig eksperthjælp til, hvad din aura behøver under en online spådom.

Alle kan lære sig at se sin aura, det behøver man ikke være synsk eller spåkone for at kunne. Man kan se auraen fysisk eller intuitivt. Det er en mindre videnskab om de forskellige metoder, især når det kommer til at tolke, hvad man ser. Man skal ikke bare se på, hvilke farver man opfatter, men også hvor farverne er i auraen. En persons aura kan ændre sig mange gange på en dag, men mange individer har en farve som er mere dominerende i deres aura, når auraen ændrer farve eller styrke.

En simpel øvelse for at stimulere øjnene, er at se en persons aura på følgende måde:

1. Lad en ven stå mod en hvid væg. Belysningen bør være lidt dunkel. Stil dig selv cirka tre meter fra personen. Afstanden bør være så stor, at man kan se hele personen plus et tomrum omkring ham.

2. Start med at fokusere på personens pande, og rør så blikket mod uret rundt om hele kroppen.

3. Flyt derefter blikket til toppen af hovedet og stir intensivt på dette punkt i ca 30 sekunder.

4. Ændre nu dit blik fra skiftevis fokuseret til normalt, og forsøg at få et større område af kroppen med. Hold derefter fast i fokuseringen, og auraen bør blive synlig for dig. Man ser oftest auraen rundt om hovedet og skuldrene først, og du ser normalt hvide farver først. Senere vil du også kunne se andre farver.

Hver farve formidler et budskap, mens kombinationen og intensiteten af de forskellige kulører giver information om personens personlighed. Det kræves dog en del træning og en hel del studier både i den fysiske krop og det metafysiske, for at med præcision kunne tolke hvad auraen siger om en person, og hvordan denne har det. Flere af os som kan spå, plejer at lære det med tiden. At lære sig at se andres aura, kan være til stor hjælp, når man vil træne sin følsomhed og intuition, samt når man vil styrke sit eget energifelt. Mange spåkoner bruger auraen ved clairvoyant vejledning, for at hjælpe klienten til at være modtagelig for sandsigerskens eksperthjælp. Auraens farver kan også give en indikation på hvilken type af clairvoyant vejledning og healing klienten behøver.

Hvis du vil vide hvilke farver din aura består af, kan du ringe til din spåkone her på Clairvoyant24, og bede om en læsning af din aura.

Skrevet af: P. Frahm

 

Vil du snakke om Auraen og dens farver ring til:

AlmaAlma
Ledig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AurielAuriel
Ledig
AurielNR 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Med sine krystalklare og direkte svar, er Auriel en spåkvinde og et medium som...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
UlvaUlva
Ledig
UlvaNR 518Tarotkort, Spåkone, Spåkvinde, Synsk, Alle vejledere,...
 

Ulva er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de store...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
VarjaVarja
Ledig
VarjaNR 72Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone, Klarsyn,...
 

Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Ti tegn på du er født som heks

9168 visninger
Hvis du nogensinde har tænkt, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse giver genklang hos dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

Fremtidssyn

3280 visninger

Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige den nære fremtid på.

 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

5916 visninger

Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.

 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

5519 visninger

Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse istedenfor.

 

At have en fænomenologisk indstilling

5433 visninger

Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssig videnskab og psykoanalyse.

 

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

6547 visninger

Uanset hvilken måde du vælger for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. 

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend