89 88 88 11

19 kr./minut - minimum 15 minutter

Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Auraen og dens farver
Auraen og dens farver

Auraen og dens farver

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af auraen og dens farver

De fleste af os har sikkert brugt eller hørt udtryk såsom; være så lykkelig at det lyser om en, grøn af misundelse, sort af sorg og lignende. Disse udtryk kommer tit fra troen om auraen og dens farver.

I min karriere som sandsigerske og spåkone har jeg ved flere lejligheder fået spørgsmål om auraen. Hvad er den for noget, og hvordan kan man se den? I bund og grund har alle levende væsener, planter og materier en aura. En måde at definere auraen på, er at auraen er: ”det energifelt som omkredser al materie”. 

Hvert emnes atom består af elektroner og protoner, som hele tiden er i bevægelse. Elektronerne har negativ ladning og protonerne har positiv. I alt som lever vibrerer atomerne kraftigere og har en større aktivitet. Det er det energifelt som de vibrerende atomer udstråler, som vi spåkoner kalder for auraen og det vi kigger på er auraen og dens farver.

Clairvoyante og spåkoner fra alle verdensdele har beskrevet denne aura som et lys der omkredser et menneske, og det er også derfra vi har fået glorien. Glorien er i sig selv en måde at beskrive at nogen har stærkere energier eller stærkere guddommelige kræfter. Vores aura kan være stærk eller svag, alt efter hvordan vi har det. Jo mere friske og lykkelige vi er, desto stærkere og livskraftigere bliver vores aurafelt. Har vi et stærkt aurafelt, er vi også mindre påvirket af ydre negative kræfter. Hvis vores aurafelt er svækket, bliver vi lettere syge, lettere at manipulere og vi bliver hurtigere trætte. Der er flere spåkoner her på linjen, der kan spå dig og give healing som styrker din aura. 

Der findes mange forskellige metoder til at styrke og øge sin aura. Det er op til hver enkelt at finde den metode, der passer dem bedst. Auraen bør styrkes, både indefra og udefra. Indefra kan vi bl.a. styrke auraen gennem forskellige meditationer, positiv tænkning og sund kost. Udefra kan vi styrke auraen gennem at være mere ude i naturen, gerne tæt på havet, men vi skal også være opmærksomme på hvem vi omgiver os med, da visse personer og miljøer kan svække effekten af vores aura. Din spåkone kan give dig eksperthjælp til, hvad din aura har brug for ved en online spåning. 

Alle kan lære sig at se auraen og dens farver, det behøver man ikke være synsk eller spåkone for at kunne. Man kan se auraen fysisk eller intuitivt. Det er en mindre videnskab om de forskellige metoder, især når det kommer til at tolke, hvad man ser. Man skal ikke bare se på, hvilke farver man opfatter, men også hvor farverne er i auraen. En persons aura kan ændre sig mange gange på en dag, men mange individer har en farve som er mere dominerende i deres aura, når auraen ændrer farve eller styrke. 

En simpel øvelse for at stimulere øjnene, er at se en persons aura på følgende måde: 

1. Lad en ven stå mod en hvid væg. Belysningen bør være lidt dunkel. Stil dig selv cirka tre meter fra personen. Afstanden bør være så stor, at man kan se hele personen plus et tomrum omkring ham. 

2. Start med at fokusere på personens pande, og rør så blikket mod uret rundt om hele kroppen. 

3. Flyt derefter blikket til toppen af hovedet og stir intensivt på dette punkt i ca 30 sekunder. 

4. Ændre nu dit blik fra skiftevis fokuseret til normalt, og forsøg at få et større område af kroppen med. Hold derefter fast i fokuseringen, og auraen bør blive synlig for dig. Man ser oftest auraen rundt om hovedet og skuldrene først, og du ser normalt hvide farver først. Senere vil du også kunne se andre farver. 

Hver farve formidler et budskap, mens kombinationen og intensiteten af de forskellige kulører giver information om personens personlighed. Det kræves dog en del træning og en hel del studier både i den fysiske krop og det metafysiske, for at med præcision kunne tolke hvad auraen siger om en person, og hvordan denne har det. Flere af os som kan spå, plejer at lære det med tiden. At lære sig at se andres aura, kan være til stor hjælp, når man vil træne sin følsomhed og intuition, samt når man vil styrke sit eget energifelt. Mange spåkoner bruger auraen ved clairvoyant vejledning, for at hjælpe klienten til at være modtagelig for sandsigerskens eksperthjælp. Auraen og dens farver kan også give en indikation på hvilken type af clairvoyant vejledning og healing klienten behøver. 

Hvis du vil vide hvilke farver din aura består af, kan du ringe til din spåkone, og bede om en læsning af din aura.

Skrevet af: P. Frahm

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Liza
LEDIG
 

Liza har arvet sin gave fra sin mormor og hun kan give dig synsk vejledning blandt...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Zandra
LEDIG
 

Zandra er en talentfuld spåkone, der bruger sine mediale gaver til at hjælpe dig med...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på...
 
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

Blinde udvikler de andre sanser, for at kompensere for den der mangler. Her er en fortælling om en blind...
 
 
 
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./minut

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere