Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Auraen og dens farver
Auraen og dens farver

Auraen og dens farver

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af auraen og dens farver

De fleste af os har sikkert brugt eller hørt udtryk såsom; være så lykkelig at det lyser om en, grøn af misundelse, sort af sorg og lignende. Disse udtryk kommer tit fra troen om aura. 

I min karriere som sandsigerske og spåkone har jeg ved flere lejligheder fået spørgsmål om auraen. Hvad er den for noget, og hvordan kan man se den? I bund og grund har alle levende væsener, planter og materier en aura. En måde at definere auraen på, er at auraen er: ”det energifelt som omkredser al materie”. 

Hvert emnes atom består af elektroner og protoner, som hele tiden er i bevægelse. Elektronerne har negativ ladning og protonerne har positiv. I alt som lever vibrerer atomerne kraftigere og har en større aktivitet. Det er det energifelt som de vibrerende atomer udstråler, som vi spåkoner kalder for auraen og det vi kigger på er auraen og dens farver.

Clairvoyante og spåkoner fra alle hjørner i verden har beskrevet denne aura som et lys der omkredser et menneske, og det er også derfra vi har fået glorien. Glorien er i sig selv, en måde at beskrive at nogen har stærkere energier eller stærkere guddommelige kræfter. Vores aura kan være stærk eller svag, alt efter hvordan vi har det. Jo mere friske og lykkelige vi er, desto stærkere og livskraftigere bliver vores aurafelt. Har vi et stærkt aurafelt, er vi også mindre påvirket af ydre negative kræfter. Hvis vores aurafelt er svækket, bliver vi lettere syge, lettere at manipulere og vi bliver hurtigere trætte. Der er flere spåkoner her på linjen, der kan spå dig og give healing som styrker din aura. 

Der findes mange forskellige metoder til at styrke og øge sin aura. Det er op til hver enkelt at finde den metode, der passer dem bedst. Auraen bør styrkes, både indefra og udefra. Indefra kan vi bl.a. styrke auraen gennem forskellige meditationer, positiv tænkning og sund kost. Udefra kan vi styrke auraen gennem at være mere ude i naturen, gerne tæt på havet, men vi skal også være opmærksomme på hvem vi omgiver os med, da visse personer og miljøer kan forsvage effekten på vores aura. Din spåkone kan give dig eksperthjælp til, hvad din aura behøver under en online spådom. 

Alle kan lære sig at se auraen og dens farver, det behøver man ikke være synsk eller spåkone for at kunne. Man kan se auraen fysisk eller intuitivt. Det er en mindre videnskab om de forskellige metoder, især når det kommer til at tolke, hvad man ser. Man skal ikke bare se på, hvilke farver man opfatter, men også hvor farverne er i auraen. En persons aura kan ændre sig mange gange på en dag, men mange individer har en farve som er mere dominerende i deres aura, når auraen ændrer farve eller styrke. 

En simpel øvelse for at stimulere øjnene, er at se en persons aura på følgende måde: 

1. Lad en ven stå mod en hvid væg. Belysningen bør være lidt dunkel. Stil dig selv cirka tre meter fra personen. Afstanden bør være så stor, at man kan se hele personen plus et tomrum omkring ham. 

2. Start med at fokusere på personens pande, og rør så blikket mod uret rundt om hele kroppen. 

3. Flyt derefter blikket til toppen af hovedet og stir intensivt på dette punkt i ca 30 sekunder. 

4. Ændre nu dit blik fra skiftevis fokuseret til normalt, og forsøg at få et større område af kroppen med. Hold derefter fast i fokuseringen, og auraen bør blive synlig for dig. Man ser oftest auraen rundt om hovedet og skuldrene først, og du ser normalt hvide farver først. Senere vil du også kunne se andre farver. 

Hver farve formidler et budskap, mens kombinationen og intensiteten af de forskellige kulører giver information om personens personlighed. Det kræves dog en del træning og en hel del studier både i den fysiske krop og det metafysiske, for at med præcision kunne tolke hvad auraen siger om en person, og hvordan denne har det. Flere af os som kan spå, plejer at lære det med tiden. At lære sig at se andres aura, kan være til stor hjælp, når man vil træne sin følsomhed og intuition, samt når man vil styrke sit eget energifelt. Mange spåkoner bruger auraen ved clairvoyant vejledning, for at hjælpe klienten til at være modtagelig for sandsigerskens eksperthjælp. Auraen og dens farver kan også give en indikation på hvilken type af clairvoyant vejledning og healing klienten behøver. 

Hvis du vil vide hvilke farver din aura består af, kan du ringe til din spåkone, og bede om en læsning af din aura.Skrevet af: P. Frahm

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Ulva
Ledig
 

Ulva er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de store...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Laura
Ledig
 

Laura møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Elvire
Ledig
 

Elvire er en varm og empatisk clairvoyant som ser din nutid, fremtid og fortid. Hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Else
Ledig
 

Else siger tingene som de er, det eneste hun har brug for at vide er dit stjernetegn....

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend