Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
At være en heks
At være en heks

At være en heks

Om nogen havde sagt at jeg skulle være en heks og arbejde med at være en heks og spåkone, så havde jeg grinet

Men valget var ikke indlysende, selv om jeg følte, at jeg besad noget, som ingen i min familie forstår. For det overnaturlige var aldrig på tale dengang da jeg voksede op. Derfor har det taget lang tid at nå dertil, hvor jeg er i dag. For jeg hører ikke til i rækken af de medier, der holder lange kurser i at udvikle deres gave. Jeg arbejder kun på at vøre en heks.

Som barn havde jeg evnen til at træde ind og ud af nær døden-oplevelser. Jeg forstod ikke, hvad det var, og frygten for, hvad der kunne ske, hvis jeg gled dybere ind i dette ukendte var for stor. Den gang vidste jeg ikke, hvordan jeg kunne styre begivenhederne. Så snarere end at tale om det, gemte jeg det. Da jeg var teenager og forlod hjemmet skete der flere ting som jeg også gemte. Da jeg ikke kan kontrollere, hvem der kommer igennem, når det sker, kan det være at de er døde, det er bare noget jeg ”føler”. For eksempel en hånd på min skulder en finger, der trykker på bagsiden eller at jeg pludseligt fryser helt vildt. Mens jeg ryster kraftigt og ukontrollerbart får jeg et stærkt indtryk af den afdøde. Det er også at være en heks.

Senere i livet begyndte jeg at arbejde med begravelser. Det føltes helt rigtigt, og det er efter denne tid, at have arbejdet så tæt sammen med døden, at det gjorde at min frygt begyndte at stilne af, og dørene til genåbningen startede. Jeg oplevede at være en heks.

At arbejde med alt fra nyfødte til gamle, så har de afdøde har givet mig den nødvendige udvikling i at begynde at " føle' igen. Jeg begyndte også at "se" visse afdøde. For nogle måneder siden,begyndte jeg pludselig at høre stemmer og se, hvordan den afdøde også kan vedtage andre karakterer, her følte jeg en overraskende lettelse og glæde. I dag er jeg helt okay med det hele og kan se på livet på mange nye måder, og samtidig turde ændre og turde se på konteksten og forholdet mellem de levende og "den anden side ". Det er at være en heks.

Min tilgang er at fokusere på de levende menneskers liv, her og nu, læsning, opleve og rådgive. Tarotkort er mine vigtigste redskaber. Derudover får jeg en følelse, der kan berøre hver enkelt person. Dog kan jeg ikke få ting til at høje sig for mig, men som ekstra støtte til mig har jeg brug for en rettet mission, eller en lille smule lys. Mit speciale er primært følelser. Sjældent får jeg kontakt med dyr. Som et medie, kan jeg, direkte, komme i kontakt med "den anden side".

Den absolut vigtigste ting at fremhæve er, at alle psykiske, spåmænd, synske, hekse, healere og medier arbejder på forskellige måder. Mediale personer har forskellige specialer og forskellige færdigheder som medialerne bruger forskellige redskaber og hjælpemidler til. Værktøjer kan være tarotkort, sten, syn, hørelse og så videre.Det er at være en heks.

Desuden er jeg ikke den typiske " heks ", for jeg kombinerer denne gave imens at jeg arbejder på fuldtid i teaterverdenen. Og dette har givet mulighed for at kombinere alle disse forskellige professioner i sig selv og givet en uendelig uddannelse og udvikling. Pointen for mig er at jorden er den vi står og går på lige nu. Alt andet er en stor og vidunderlig bonus, og jeg er uendelig bange for at holde bindingen mellem det virkelige liv og "den anden side " forbundet. Den konsensus mellem disse to verdener er så nødvendig ligesom den er afgørende, ikke kun for mig, men for så mange, mange andre, der ligesom mig, ser fremad med tillid, glæde, varme og kærlighed til livet og mennesker. Det er at være en heks.

Artikel Af: R.Anker

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Elvire
Ledig
 

Elvire er en varm og empatisk clairvoyant som ser din nutid, fremtid og fortid. Hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Britt
Ledig
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Else
Ledig
 

Else siger tingene som de er, det eneste hun har brug for at vide er dit stjernetegn....

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend