Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
At være en heks

At være en heks

Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.


Men valget var ikke indlysende, selv om jeg følte, at jeg besad noget, som ingen i min familie forstår. For det overnaturlige var aldrig på tale dengang da jeg voksede op. Derfor har det taget lang tid at nå dertil, hvor jeg er i dag. For jeg hører ikke til i rækken af de medier, der holder lange kurser i at udvikle deres gave.

Som barn havde jeg evnen til at træde ind og ud af nær- døds oplevelser. Jeg forstod ikke, hvad det var, og frygten for, hvad der kunne ske, hvis jeg gled dybere ind i dette ukendte var for stor. Den gang vidste jeg ikke, hvordan jeg kunne styre begivenhederne. Så snarere end at tale om det, gemte jeg det. Da jeg var teenager og forlod hjemmet skete der flere ting som jeg også gemte. Da jeg ikke kan kontrollere, hvem der kommer igennem, når det sker, kan det være at de er døde, det er bare noget jeg ”føler”. For eksempel en hånd på min skulder en finger, der trykker på bagsiden eller at jeg pludseligt fryser helt vildt. Mens jeg rystes kraftigt og ukontrolerbart får jeg et stærkt indtryk af den afdøde.

Senere i livet begynde jeg at arbejde med begravelser det føltes helt rigtigt, og det er efter denne tid, at have arbejdet så tæt sammen med døden, at det gjorde at min frygt begyndte at stilne af, og dørene til genåbningen startede.

At arbejde med alt fra nyfødte til gamle, så har de afdøde har givet mig den nødvendige udvikling i at begynde at " føle' igen. Jeg begyndte også at "se" visse afdøde. For nogle måneder siden,begyndte jeg pludselig at høre stemmer og se, hvordan den afdøde også kan vedtage andre karakterer, her følte jeg en overraskende lettelse og glæde. I dag er jeg helt okay med det hele og kan se på livet på mange nye måder, og samtidig turde ændre og turde se på konteksten og forholdet mellem de levende og "den anden side ".

Min tilgang er at fokusere på de levende menneskers liv, her og nu, læsning, opleve og rådgive. Tarotkort er mine vigtigste redskaber. Derudover får jeg en følelse, der kan berøre hver enkelt person. Dog kan jeg ikke få ting til at høje sig for mig, men som ekstra støtte til mig har jeg brug for en rettet mission, eller en lille smule lys. Mit speciale er primært følelser. Sjældent får jeg kontakt med dyr. Som et medie, kan jeg, direkte, komme i kontakt med "den anden side".

Den absolut mest vigtige ting er at fremhæve, at alle psykiske, spåmænd, synske, hekse, healere og medier arbejder på forskellige måder. Mediale personer har forskellige specialer og forskellige færdigheder som medialerne bruger forskellige redskaber og hjælpemidler til. Værktøjer kan være tarotkort, sten, syn, hørelse og så videre.

Desuden er jeg ikke den typiske " heks ", for jeg kombinere denne gave imens at jeg arbejder på fuldtid i teaterverdenen. Og dette har givet mulighed for at kombinere alle disse forskellige professioner i sig selv og givet en uendelig uddannelse og udvikling. Pointen for mig er at jorden er den vi står og går på lige nu. Alt andet er en stor og vidunderlig bonus, og jeg er uendelig bange for at at holde bindingen mellem det virkelige liv og "den anden side " forbundet. Den konsensus mellem disse to verdener er så nødvendig ligesom den er afgørende, ikke kun for mig, men for så mange, mange andre, der ligesom mig, ser fremad med tillid, glæde, varme og kærlighed til livet og mennesker.

Artikel Af: R.Anker

 

Vil du snakke om At være en heks ring til:

Bloggere
BarbroBarbro
Ledig for kontakt
Barbronr 358Drømmetydning, Medium, Synsk, Spåkvinde
 
Barbro er en ærlig spådame som ser din fremtid og bruger sine healende ævner til at...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
JenniferJennifer
Ledig for kontakt
Jennifernr 349Clairvoyant, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Jennifer har lang erfaring som medium og kender naturens hemmeligheder, en kundskab...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AlexAlex
Ikke tilgængelig
Alexnr 399Clairvoyance, Clairvoyant, Tarotkort, Klarsyn
 
Alex spår din fremtid i tarotkort, og bruger krystaller og hvid magi for at hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Seks tegn på du har en sjette sans

6681 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Lyt til ånderne

2016 visninger
De fleste af os vil have hjælp udefra for at løse vores livs problemer. Men tror du, at det sker i virkeligheden? Jeg tror, at de kære, der forlod os i denne verden, nogle gange forsøger at hjælpe os. Vi kalder dem "engle eller ånder".
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

3649 visninger
Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med spiritus? En god psykisk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af psykiske aflæsninger er livsstilsæsningen.
 

Hvad kan hypnose gøre for os?

3589 visninger
Hypnose kan være en meget stærk og kraftfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.
 

Hvad er en spådom?

6725 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 

At drømme om folk fra fortiden

1551 visninger
Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Der kan være folk fra din fortid, som du kunne lide, ikke lide eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere