KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
At være en heks
At være en heks

At være en heks

Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.


Men valget var ikke indlysende, selv om jeg følte, at jeg besad noget, som ingen i min familie forstår. For det overnaturlige var aldrig på tale dengang da jeg voksede op. Derfor har det taget lang tid at nå dertil, hvor jeg er i dag. For jeg hører ikke til i rækken af de medier, der holder lange kurser i at udvikle deres gave.

Som barn havde jeg evnen til at træde ind og ud af nær døden-oplevelser. Jeg forstod ikke, hvad det var, og frygten for, hvad der kunne ske, hvis jeg gled dybere ind i dette ukendte var for stor. Den gang vidste jeg ikke, hvordan jeg kunne styre begivenhederne. Så snarere end at tale om det, gemte jeg det. Da jeg var teenager og forlod hjemmet skete der flere ting som jeg også gemte. Da jeg ikke kan kontrollere, hvem der kommer igennem, når det sker, kan det være at de er døde, det er bare noget jeg ”føler”. For eksempel en hånd på min skulder en finger, der trykker på bagsiden eller at jeg pludseligt fryser helt vildt. Mens jeg ryster kraftigt og ukontrollerbart får jeg et stærkt indtryk af den afdøde.

Senere i livet begyndte jeg at arbejde med begravelser. Det føltes helt rigtigt, og det er efter denne tid, at have arbejdet så tæt sammen med døden, at det gjorde at min frygt begyndte at stilne af, og dørene til genåbningen startede.

At arbejde med alt fra nyfødte til gamle, så har de afdøde har givet mig den nødvendige udvikling i at begynde at " føle' igen. Jeg begyndte også at "se" visse afdøde. For nogle måneder siden,begyndte jeg pludselig at høre stemmer og se, hvordan den afdøde også kan vedtage andre karakterer, her følte jeg en overraskende lettelse og glæde. I dag er jeg helt okay med det hele og kan se på livet på mange nye måder, og samtidig turde ændre og turde se på konteksten og forholdet mellem de levende og "den anden side ".

Min tilgang er at fokusere på de levende menneskers liv, her og nu, læsning, opleve og rådgive. Tarotkort er mine vigtigste redskaber. Derudover får jeg en følelse, der kan berøre hver enkelt person. Dog kan jeg ikke få ting til at høje sig for mig, men som ekstra støtte til mig har jeg brug for en rettet mission, eller en lille smule lys. Mit speciale er primært følelser. Sjældent får jeg kontakt med dyr. Som et medie, kan jeg, direkte, komme i kontakt med "den anden side".

Den absolut vigtigste ting at fremhæve er, at alle psykiske, spåmænd, synske, hekse, healere og medier arbejder på forskellige måder. Mediale personer har forskellige specialer og forskellige færdigheder som medialerne bruger forskellige redskaber og hjælpemidler til. Værktøjer kan være tarotkort, sten, syn, hørelse og så videre.

Desuden er jeg ikke den typiske " heks ", for jeg kombinerer denne gave imens at jeg arbejder på fuldtid i teaterverdenen. Og dette har givet mulighed for at kombinere alle disse forskellige professioner i sig selv og givet en uendelig uddannelse og udvikling. Pointen for mig er at jorden er den vi står og går på lige nu. Alt andet er en stor og vidunderlig bonus, og jeg er uendelig bange for at holde bindingen mellem det virkelige liv og "den anden side " forbundet. Den konsensus mellem disse to verdener er så nødvendig ligesom den er afgørende, ikke kun for mig, men for så mange, mange andre, der ligesom mig, ser fremad med tillid, glæde, varme og kærlighed til livet og mennesker.

Artikel Af: R.Anker

 

Vil du snakke om At være en heks ring til:

GabrielGabriel
Ledig for kontakt
Ny! Gabrielnr 95Medium, Healer, Alle vejledere, Clairvoyance, Drømmetydning,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AnnieAnnie
Ledig for kontakt
Annienr 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
UlvaUlva
Ledig for kontakt
Ulvanr 518Tarotkort, Spåkone, Spåkvinde, Synsk, Alle vejledere
 

Ulva er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de store...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
RebeccaRebecca
Ikke tilgængelig
Rebeccanr 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Seks tegn på du har en sjette sans

11989 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 

Hvad kan hypnose gøre for os?

4392 visninger
Hypnose kan være en meget stærk og kraftfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

4639 visninger

Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.

 

Hvad er en spådom?

8775 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 

Lyt til ånderne

5679 visninger

De fleste af os vil have hjælp udefra for at løse vores livs problemer. Men tror du, at det sker i virkeligheden? Jeg tror, at de kære, der forlod os i denne verden, nogle gange forsøger at hjælpe os. Vi kalder dem "engle" eller "ånder".

 

At håndtere det at være højsensitiv

5457 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt meget tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend