Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
At være en heks
At være en heks

At være en heks

At være en heks lå ikke i kortene, men nu arbejder jeg med at være en heks og spåkone, livet kan overraske

Valget var ikke indlysende, selv om jeg følte, at jeg besad noget, som ingen i min familie forstår. For det overnaturlige var aldrig på tale dengang da jeg voksede op. Derfor har det taget lang tid at nå dertil, hvor jeg er i dag. For jeg hører ikke til i rækken af de klarsynede, der holder lange kurser i at udvikle deres gave. Jeg arbejder kun på at være en heks.

Som barn havde jeg evnen til at træde ind og ud af nær døden-oplevelser. Jeg forstod ikke, hvad det var, og frygten for, hvad der kunne ske, hvis jeg gled dybere ind i dette ukendte var for stor. Den gang vidste jeg ikke, hvordan jeg kunne styre begivenhederne. Så snarere end at tale om det, gemte jeg det. Da jeg var teenager og forlod hjemmet skete der flere ting som jeg også gemte. Da jeg ikke kan kontrollere, hvem der kommer igennem, når det sker, kan det være at de er døde, det er bare noget jeg ”føler”. For eksempel en hånd på min skulder en finger, der trykker på bagsiden eller at jeg pludseligt fryser helt vildt. Mens jeg ryster kraftigt og ukontrollerbart får jeg et stærkt indtryk af den afdøde. Det er også at være en heks.

Senere i livet begyndte jeg at arbejde med begravelser. Det føltes helt rigtigt, og det er efter denne tid, at have arbejdet så tæt sammen med døden, at det gjorde at min frygt begyndte at stilne af, og dørene til genåbningen startede. Jeg oplevede at være en heks.

At arbejde med alt fra nyfødte til gamle, så har de afdøde har givet mig den nødvendige udvikling i at begynde at " føle' igen. Jeg begyndte også at "se" visse afdøde. For nogle måneder siden begyndte jeg pludselig at høre stemmer og se, hvordan den afdøde også kan vedtage andre karakterer, her følte jeg en overraskende lettelse og glæde. I dag er jeg helt okay med det hele og kan se på livet på mange nye måder, og samtidig turde ændre og turde se på konteksten og forholdet mellem de levende og "den anden side ". Det er at være en heks.

Min tilgang er at fokusere på de levende menneskers liv, her og nu, læsning, opleve og rådgive. Tarotkort er mine vigtigste redskaber. Derudover får jeg en følelse, der kan berøre hver enkelt person. Som ekstra støtte til mig har jeg brug for en fokus, eller en lille smule lys. Mit speciale er primært følelser. Sjældent får jeg kontakt med dyr. Som et medie, kan jeg, direkte, komme i kontakt med "den anden side".

Den absolut vigtigste ting at fremhæve er, at alle spåmænd, synske, hekse, healere og medier arbejder på forskellige måder. Klarsynede personer har forskellige specialer og forskellige færdigheder som de bruger forskellige redskaber og hjælpemidler til. Værktøjer kan være tarotkort, sten, syn, hørelse og så videre.Det er at være en heks.

Desuden er jeg ikke den typiske " heks ", for jeg kombinerer denne gave imens at jeg arbejder på fuldtid i teaterverdenen. Og dette har givet mulighed for at kombinere alle disse forskellige professioner i sig selv og givet en uendelig uddannelse og udvikling. Pointen for mig er at jorden er den vi står og går på lige nu. Alt andet er en stor og vidunderlig bonus, og jeg er uendelig bange for at holde bindingen mellem det virkelige liv og "den anden side " forbundet. Den konsensus mellem disse to verdener er så nødvendig ligesom den er afgørende, ikke kun for mig, men for så mange, mange andre, der ligesom mig, ser fremad med tillid, glæde, varme og kærlighed til livet og mennesker. Det er at være en heks.

Artikel Af: R.Anker

 
blogger
Thomas
LEDIG
 

Thomas har igennem årene specialiseret sig i præcise og hurtige svar. Med en dyb...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyance København

Clairvoyance København

På min tur til storbyen blev min oplevelse med clairvoyance København det, der satte de dybeste spor i mig
 
Afdøde kontakt

Afdøde kontakt

Min oplevelse med afdøde kontakt, kom fra et ret uventet sted, men den kom på det helt rigtige tidspunkt
 
Aalborg clairvoyance og afdødekontakt

Aalborg clairvoyance og afdødekontakt

Hvem skulle have troet at en tur til Aalborg clairvoyance og afdødekontakt kunne give så meget ro?
 
Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_