KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Ankou – Manden med leen
Ankou – Manden med leen

Ankou – Manden med leen

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.


Kirkegårde og gravpladser har altid været en inspiration for utallige spøgelseshistorier og skrækfilme. Urolige sjæle, der ikke kunne forenes med deres død vil rastløst strejfe omkring gravene. Døden i dens forskellige former har altid været skræmmende, og hvilken anden plads påminder en mere om døden end en kirkegård? Selv den mest modige person kan ikke undgå at det løber koldt ned af ryggen, hvis han skulle være tvunget til at overnatte på en gammel gravplads. Selv en sandsigerske, en spåkone eller en heks skulle finde det ubehageligt.

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskap med Manden med leen, hvad enten det er gennem litteratur, medier eller hos en spåkone. Manden med leen beskrives som et skelet med en sort hætte over hovedet, eller som en hvidhåret lang mager mand i en begravelsesvogn, trukket af fire sorte heste. Dennes personlige hovedopgave er at overbringe en forestående død eller hjælpe fortabte sjæle til den rigtige side. Kortet Døden som en spåkone har i sit tarotspil, ser tit ud som Manden med leen.

Myten om en spøgelseslignende skikkelse, som ses på forskellige pladser i Europa og associeres med døden kaldes før en Ankou. En Ankou siges at være en slags sjæl, hvis opgave var at bevogte kirkegårde og skræmme alle døde som levende, der kunne forstyrre freden hos den afdøde. I følge gamle traditioner skabes en Ankou gennem at man begravede et ulykkeligt offer levende, når man tog en ny kirkegård i brug. Dette offers plagede sjæl blev så bundet til gravene og beskyttede dem, men havde også til opgave at hjælpe fortabte sjæle til den rigtige side. Andre traditioner siger at den første som døde i et nyt år blev en Ankou, og han blev afløst det kommende år af den næste som døde.

En Ankous udseende minder meget om Manden med leen, et hætteklædt skelet med en le i hånden, eller som en skyggelignende figur med hat og en le i hånden. Ankouen med hat siges at have som opgave, at køre rundt i hestevogn og hente de dødes sjæle. Historien siger at denne hestevogn stod parkeret udenfor hjem, hvor nogen i huset lå for døden. Døden er en stor forandring for hver sjæl, og derfor siger de clairvoyante, at kortet står for forandring.

Engang imellem kunne Ankouen banke på døren inden han gik ind og give et dybt skrig fra sig, som levende i visse tilfælder kunne høre. Skriget lød som en blanding af et togs gnislende bremser og en ugle. Han havde også to spøgelseslignende medhjælpere, som hjalp til med at få den dødes sjæl ind i vognen.

Hvis nogen midt om natten hørte det banke på døren, og de åbnede og der ikke var nogen, så ville dette være et skræmmende tegn for de fleste. Hvis du mødte en Ankou midt om natten, var det bedst at høfligt hjælpe ham ellers var sandsynligheden stor for, at du blev hans næste offer.

De fleste spåkoner jeg kender vil ikke spå om døden, og det vil jeg heller ikke. Under en online spådom skal man udføre clairvoyant vejledning, ikke skræmme folk. Det kan dog for visse være skræmmende med en spådom.

Disse fortællinger om Manden med leen eller Ankou kan lyde som spøgelseshistorier, og der er ingen levende som kan vide om de er rigtige. En synsk person eller et medium kan tale med ånder, og mange spåkoner bruger engle, men så vidt jeg ved har ingen fået bekræftet disse historier. Det er ikke farligt at blive spået, det er snarere en form for healing. Præcis som mange andre sandsigersker tror jeg på spøgelser, og eftersom jeg er synsk, så har jeg også set dem. Jeg plejer derimod ikke at opsøge dem for clairvoyant vejedning. De kommer til mig, hvis de vil.

Men af den grund skal man holde sig fra, at gå rundt på kirkegårde midt om natten, og undvige at irritere lange mørkklædte figurer med en le i hånden.

Skrevet af: T.Flemming

 

Vil du snakke om Ankou – Manden med leen ring til:

AlmaAlma
Ledig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AurielAuriel
Ledig
AurielNR 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Med sine krystalklare og direkte svar, er Auriel en spåkvinde og et medium som...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
LizaLiza
Ledig
LizaNR 558Healer, Afdødekontakt, Tarotkort, Spåkone, Alle vejledere,...
 

Liza har arvet sin gave fra sin mormor og hun kan give dig synsk vejledning blandt...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
RebeccaRebecca
Ledig
RebeccaNR 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Hvad er en spiritual dagbog?

5417 visninger

En spirtual dagbog er en oversigt over udviklingen af ​​dine spirituelle oplevelser. Spirituelle tidsskrifter kan tage ethvert format, herunder video-tidsskrifter, der er gemt på et kamera, en telefon eller en tablet. Mange mennesker kan godt lide at håndskrive dem på papir, da håndskrift siges at stimulere hjernen på en anden, dybere måde end at skrive elektroniske ord. Det vigtigste ved en spirituel dagbog er at den føles rigtig for dig.

 

Hvordan håndtere jeg frygten for at dø

4168 visninger

Svar på hvad der sker, når vi dør, er et emne der ofte bliver diskuteret. Men det eneste vi kan gøre er at gætte på hvad der sker. Døden er endelig, og det skræmmer de fleste, men der er måder hvorpå vi kan håndtere denne frygt.

 

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

5850 visninger

Hver og en af ​​os vil påvirkes af distraktioner og stres i den materielle verden. Hvad enten det er en livsomvæltende begivenhed, arbejde eller familieforhold, så vil vores energi blive påvirket, hvis vi ikke er opmærksomme. Når disse blokkeringer bliver gentagne, skaber det et negativt billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.

 

Sekter

7974 visninger

Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.

 

Spådom

4602 visninger
Kan jeg virkelig få en ekte spådom? Eller er det hele bare en gang falskneri?
 

Tro på engle, ånder, himlen og din intuition

5629 visninger

Vær ikke bange, når du er i problemer, du er altid omgivet af de gode ånder af dine kære, der gik bort før dig.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend