Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!

89 88 88 11

19 kr./minut - minimum 15 minutter

Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Åndernes hus
Åndernes hus

Åndernes hus

Isabel Allende skrev Åndernes hus i 1982, den blev senere filmatiseret af Bille August, også med titlen Åndernes hus 

Hvis du er interesseret i mennesker med parapsykiske evner, vil denne bog og film interessere dig. Det er en slægtsroman, med nogle særlige karakterer. En af bogens personer er Clara, hvis dagbøger barnebarnet Alba læser og fortæller ud fra. Clara er helt speciel, idet hun ser og oplever ting som andre ikke ser og oplever, i Åndernes hus. Hun har nemlig kontakt til forfædrenes ånder.

Clara er gift med Esteban Trueba, han er patriark, godsejer og lidt mere jordbunden end Clara er. Vi skiftevis hører og ser livet ud fra deres forskellige perspektiver og livet i åndernes hus. De har en datter, Blanca, hun gør oprør og får selv datteren Alba, sammen med formanden på det store sydamerikanske gods.

Bogen er skrevet i en stil, der bliver kaldet Magisk realisme. Andre forfattere i denne genre er: Gabriel Garcia Màrquez, Jorge Luis Borges og Miguel Ángel Asturias. Denne stil kendetegnes af et socialrealistisk udgangspunkt, forbundet med fantastiske elementer, usædvanlige begivenheder og drømme, som gør at bøgerne ligner de eventyrlige genrer. Det specielle er, at det usædvanlige bliver blandet med det ”normale” uden at nogen hæver et øjenbryn. Det bliver fortalt lige så realistisk som alt andet, der sker. Huset er åndernes hus, i samme grad som det er de levende menneskers hus.

Det interessante fra det spirituelle perspektiv er at man i Åndernes hus får indsigt i hvordan klartseende sanser verden og lever med deres evner, er man selv sensistiv eller i stand til at se ånder, som Clara i Åndernes hus, så kan man også spejle sig i hendes tanker og udfordringer. 

Sådan er det også, når du taler med en clairvoyant, en person som har disse evner til, at kunne se det vi andre ikke ser. For dem er det helt normalt. Disse frekvenser er lige så virkelige for dem, som de almindelige oplevelser andre har i livet. 

Du ringer måske til et medium, for at få noget at vide, fra den anden side? En person som kan se ind i ”åndernes hus”, som vil kunne prøve at få kontakt til de afdøde personer, du måske savner i dit liv. 

Eller måske taler du med en spåkone om de udfordringer du er kommet ud for? Clairvoyant24.dk har nogle engagerede og dedikerede medarbejdere, som vil gøre alt for, at hjælpe dig videre i dit liv. De kan se ind i ”åndernes hus”, og sammen med dig, vil de prøve at fortolke og tyde de budskaber, som bliver sendt til dig.

Livet er primært en oplevelse, der foregår her på jorden. Og det ville være besværligt, hvis vi alle sammen gik rundt og så alt det, der foregår i de usynlige verdener, i åndernes hus. Så ville vi ikke kunne koncentrere os om alt det, vi har at lære mens vi er her. Men heldigvis er der nogle, der kan fortælle os om, at livet er mere end det vi ser!

 

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
AngelinaNy!
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Clair
ARBEJDER IKKE
 

Clair er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
ARBEJDER IKKE
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på...
 
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

Blinde udvikler de andre sanser, for at kompensere for den der mangler. Her er en fortælling om en blind...
 
 
 
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./minut - minimum 15 minutter

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere