Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Åndelige tegn fra himlen
Åndelige tegn fra himlen

Åndelige tegn fra himlen

Det er rigtigt, at der er et liv efter døden. Døden er bare en proces, hvorved en persons ånd forlader sin krop.

Vores kære starter deres nye liv i himlen efter at de er gået bort. Efter at være gået bort, ønsker de at kommunikere med os og vil fortælle os, at de er okay og at vi ikke skal bekymre os for dem. De vil fortælle os, at de stadig er hos os, kan se os og lede os i den rigtige retning, når vi har brug for det. De forsøger at kommunikere gennem flere tegn. Tegnene kan være i form af billeder, sange, tal, datoer eller bare en tanke i vort hovede. Vi skal fokusere og forstå disse forvirrende tegn for at etablere en kommunikation med vores kære. På den måde kan vi mærke deres ledende tilstedeværelse og have vore kæres velsignelse. Så her er nogle af tegnene i forskellige former, som vores kære kan sende til os.

FOTOGRAFISK TILSTEDEVÆRELSE

Vores kære, der gik bort, viser maksimal interesse over for os, når familie og venner mødes for at fejre specielle ting. Deres tilstedeværelse kan let mærkes på disse sammenkomster. Flydende sfærer kan ses i fotografier, der der er taget ved sådanne anledninger. Disse sfærer forekommer på grund af vores elskendes ånder, der har energi. Det er deres måde at fortælle os, at de stadig er hos os.

MØDE I DRØMMER

Den anden side består af energi. Vi træder også ind i et energifelt, mens vi sover, hvilket gør, at vores kære lettere kan nå os, mens vi sover. De kan bruge dette energifelt til at tale med os eller at formidle en besked. Derfor forekommer drømmen om en elsket sommetider så sand, som det faktisk var sket.

MELDINGER SKREVET I MØNTER

Ånder kommunikerer tit gennem tal. Nogle gange kan tal på mønter også bruges til at kommunikere med vores kære. Når du står overfor en vanskelig situation i dit liv, skal du bare tænke på enhver elsket, der ikke længere er i denne fysiske verden og bede om hjælp fra dem. Så vælger du en tilfældig mønt fra lommen og forsøger at finde ud af, om der er nogen besked i de tal, der er skrevet på mønten.

ELEKTRISKE TEGN FRA ÅNDEN

Efter at vores elskede er gået væk, kan vi inden for en uge se usædvanlige ting ske med sager, der kører på elektricitet. At flimrende lys og tv bliver automatisk tændt, er nogle eksempler på det. Det er fordi vores elskedes ånd er en slags energi, der stadig bevæger sig mod den anden side. Dette er en meget normal proces efter døden, hvor vi kan føle vores elskedes tilstedeværelse.

NATURENS EGNE TEGN

Der er flere gange i vores liv, vores kære forsøger at vise, at de er hos os ved hjælp af væsner eller skønhed i naturen. At se en farverig sommerfugl, sankthansorm, regnbue osv. er nogle af tegnene på deres tilstedeværelse.

AROMATISKE TEGN

Nogle gange sender vores kære tegn i form af dufte for at få os til at føle deres tilstedeværelse omkring os. Disse lugte kan være af forskellig art. Det kan være en parfumeduft, som vores kære plejede at bære, vi kan opleve lugten af røg, hvis den elskede var en ryger,
eller det kan være duften af kosmetik, som de brugte.

MINDER BINDER SAMMEN

Vores kære ønsker ikke, at vi glemmer dem. De vil gerne huskes af os, og derfor sender de os tilfældige minder, som vi tidligere har haft med dem. Denne pludselige tilstedeværelse af en tilfældig erindring er en hilsen fra din elskede, som får dig til at indse, hvor god den tid var.

HIMMELSK MUSIK

Det mest almindelige tegn, vi kan få fra vores kære, er i form af sange. Du er nødt til at lægge mærke til, om en sang pludselig dukker op i dit hoved eller en sang, som du uden grund tit hører. Det kan være en sang, som din kære elskede at høre og som vedkommende sender til dig fra himlen for at du skal nyde den. Der kan også være en mulighed for, at der er en skjult besked i sangen.

VÅGNER OP TIL SAMME TID

Vores kære kan tit vække os op på samme tid om natten for at etablere deres åndelige tilstedeværelse. Vores kære bruger denne slags tegn, når vi ikke kan finde ud af at forstå de andre tegn, der sendes fra dem. Der kan være et minde forbundet med dette tidspunkt at vågne op, eller det kan være den tid, hvor din elskede døde.

DE SAMME TAL PÅ URET

At se samme slags tal på ur som 10.10 eller 09.09 kan være et tegn fra vores kære. Sådanne tegn kan opleves, når vi står overfor problemer i vores liv, eller når vores liv pludselig ændres. Dette er deres måde at fortælle dig at du gør det rigtige i dit liv.

Det kan tage tid at få tegnene fra vores kære, men vi bør ikke miste håbet. Vi må være følelsesmæssigt i stand til at forstå deres tegn, når vores kære sender dem. Det vil helt sikkert være en fantastisk oplevelse at få og forstå disse tegn.

 

 

Hvis du vil tale om "Åndelige tegn fra himlen", kan du ringe til en af ​​os:

Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Amanda
Ping mig
AmandaNR 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Anette
Ping mig
AnetteNR 74Spåkvinde, Spåkone, Healer, Afdødekontakt, Alle vejledere,...
 

Anette har lang erfaring med at give medievejledning i kærlighed, arbejde, forhold og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Clair
Ping mig
ClairNR 9Medium, Healer, Klarsyn, Synsk, Spåkone, Spåkvinde, Alle...
 

Clair er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Mellem døden og livet

1172 visninger

Der er flere ting mellem døden og livet end vi normalt tror. Et medium vil kunne fortælle for dig, hvad han eller hun ser, i de usynlige verdener.

 

At se ind i fremtiden

9243 visninger

Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.

 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

5625 visninger

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. 

 

Hvordan håndtere jeg frygten for at dø

4492 visninger

Svar på hvad der sker, når vi dør, er et emne der ofte bliver diskuteret. Men det eneste vi kan gøre er at gætte på hvad der sker. Døden er endelig, og det skræmmer de fleste.

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend