KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.


Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.

 

At tænke fortrydelse kan gøre det værre, men bare at tænke på kilden til din beklagelse er et nødvendigt skridt. Du skal vide, hvad der fik dig til at falde i en position af fortrydelse i første omgang. Hvis du kender svaret på det, vil du forhåbentlig kunne forhindre en lignende situation i fremtiden.

 

Fortrydelse kan komme fra at skuffe dig selv eller andre. Det kan komme fra en forsnakkelse, en ulykke eller endda bare fra ikke at gøre dit allerbedste arbejde. Uanset hvad der er tilfældet, bør du merke efter, hvad det er der forårsager dig mest beklagelse for at identificere problemet.

 Husk, at du ikke kan ændre fortiden, kun fremtiden

Det er ikke menneskeligt muligt at ændre fortiden. Du skal give slip på ideen om, at der er noget tilbage, du kan gøre ved det. Alt hvad du kan håbe på er, at du er i stand til at ændre fremtiden. Du har evnen og magten til at foretage disse ændringer, du skal bare gøre det. Hvis du virkelig ønsker at ændre din fremtid, kan du finde den person, der kan få det til at ske i spejlet.

 

Så ofte tænker folk tungt om fortiden og ønsker, at de kunne ændre det. Dette er et fuldstændigt spild af energi og kan kun føre til flere beklagelser. I stedet skal du tænke over hvad du kan gøre i dag for at få bedre resultater i din fremtid.

 

Del dine følelser med andre

Du bør dele dine tanker og følelser med andre. Du er nødt til at indse, at du ikke er alene i denne kamp. Der er masser af andre derude, der kæmper med beklagelse, ligesom du er. Faktisk er der nok en del andre, der har meget større beklagelse end du har. Når du opdager dette  faktum, kan du begynde at se, hvorfor du måske vil arbejde på at dele dine følelser.

 Andre mennesker kan komme til dig og relatere til din oplevelse. Før du ved det, deler du en intim del af dit liv, som du aldrig havde delt før. Det er den sande glæde i hele processen.

 Personligt taler jeg med et synsk medium om alt dette. Erfaringerne over telefonen er virkelig magtfulde og hjælper mig med at få perspektiv. Mit synske medium kan se tingene på en måde, som jeg ikke kan. Det hjælper mig med at samle mit fokus og huske, at jeg ikke er den eneste, der fortryder noget. Der er så mange andre mennesker, der også lider. Når jeg taler til mit medium som dette, får det mig altid på rette spor for at tale med andre om processen.

 

Hvis du også vil snakke med et synsk medium, så kontakt os i dag.

 

Vil du snakke om 3 tips om hvordan man overvinder beklagelse ring til:

Bloggere
AmelieAmelie
Ledig for kontakt
Amelienr 311Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk
 
Empatiske Amelie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CeliaCelia
Ikke tilgængelig
Celianr 640Medium, Spåkone, Alle vejledere, Spåkvinde, Tarotkort
 
Celia er et professionelt uddannet medium, der spår dig og kan endda helbrede dig,...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CarljohanCarljohan
Ikke tilgængelig
Carljohannr 635Medium, Clairvoyant, Clairvoyance, Klarsyn
 
Spåmanden Carljohan har en stærk intuition. Han er direkte og giver ærlige svar på...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
LivLiv
Ikke tilgængelig
Livnr 629Drømmetydning, Medium, Clairvoyant, Spåkone
 
Liv møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit liv.
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Seks tegn på du har en sjette sans

7294 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Fremtidssyn

1418 visninger
Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige den nære fremtid på.
 

At drømme om folk fra fortiden

2591 visninger
Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Det kan være folk fra din fortid, som du kunne lide eller ikke lide, eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.
 

Den Grønne Mand

4077 visninger
Enhver der har studeret spådomme og hekse, har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er, og hvad han symbolisere.
 

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

4596 visninger
Hver og en af ​​os vil påvirkes af distraktioner og stres i den materielle verden. Hvad enten det er en livsomvæltende begivenhed, arbejde eller familieforhold, så vil vores energi blive påvirket, hvis vi ikke er opmærksomme. Når disse blokkeringer bliver gentagne, skaber det et negativt billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.
 

Fysisk medium

2010 visninger
Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere