KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
3 tips om hvordan man overvinder beklagelse
3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.


Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelsen for et mere tilfredsstillende liv. 

At tænke fortrydelse kan gøre det værre, men bare at tænke på kilden til din beklagelse er et nødvendigt skridt. Du skal vide, hvad der fik dig til at falde i en position af fortrydelse i første omgang. Hvis du kender svaret på det, vil du forhåbentlig kunne forhindre en lignende situation i fremtiden. 

Fortrydelse kan komme fra at skuffe dig selv eller andre. Det kan komme fra en forsnakkelse, en ulykke eller endda bare fra ikke at gøre dit allerbedste på arbejdet. Uanset hvad der er tilfældet, bør du mærke efter, hvad det er der forårsager dig mest beklagelse for at identificere problemet.

 Husk, at du ikke kan ændre fortiden, kun fremtiden

Det er ikke menneskeligt muligt at ændre fortiden. Du skal derfor give slip på ideen om, at der er noget tilbage, du kan gøre ved det. Alt hvad du kan håbe på er, at du er i stand til at påvirke fremtiden. Du alene har evnen og magten til at foretage disse ændringer, du skal bare gøre det. Hvis du virkelig ønsker at ændre din fremtid, kan du finde den person, der kan få det til at ske i spejlet. 

Så ofte tænker folk tungt om fortiden og ønsker, at de kunne ændre det. Dette er et fuldstændigt spild af energi og kan kun føre til flere beklagelser. I stedet skal du tænke over hvad du kan gøre i dag for at få bedre resultater i din fremtid. 

Del dine følelser med andre.

Du bør dele dine tanker og følelser med andre. Du er nødt til at indse, at du ikke er alene i denne kamp. Der er masser af andre derude, der kæmper med beklagelse, ligesom du gør. Faktisk er der nok en del andre, der har meget større beklagelse end du har. Når du opdager dette  faktum, kan du begynde at se, hvorfor du måske vil arbejde på at dele dine følelser.

 Andre mennesker kan komme til dig og relatere til din oplevelse. Før du ved det, deler du en intim del af dit liv, som du aldrig havde delt før. Det er den sande glæde i hele processen.

 Personligt taler jeg med et synsk medium om alt dette. Erfaringerne over telefonen er virkelig magtfulde og hjælper mig med at opnå et nyt perspektiv. Mit synske medium kan se tingene på en måde, som jeg ikke kan. Det hjælper mig med at samle mit fokus og huske, at jeg ikke er den eneste, der fortryder noget. Der er så mange andre mennesker, der også lider. Når jeg taler med mit medium som dette, får det mig altid på rette spor for at tale med andre om processen. 

Hvis du også vil snakke med et synsk medium, så kontakt os i dag.

 

Vil du snakke om 3 tips om hvordan man overvinder beklagelse ring til:

AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
SusanneSusanne
Ledig for kontakt
Susannenr 201Clairvoyant, Spåkone, Tarotkort, Spåkvinde, Alle vejledere,...
 

Empatiske Susanne er den rigtige at ringe til når du behøver hjælp. Hun vil guide dig...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AurielAuriel
Ledig for kontakt
Aurielnr 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Med sine krystalklare og direkte svar, er Auriel en spåkvinde og et medium som...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Spirituel vejleder

7831 visninger
Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner
 

Seks tegn på du har en sjette sans

14029 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 

Fremtidssyn

3184 visninger

Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige den nære fremtid på.

 

Auraen og dens farver

14126 visninger

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.

 

At tale med dyr

7282 visninger
Jeg vil gerne fortælle dig om, hvordan det er at være synsk og om hvordan det er at kommunikere med dyr.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

5150 visninger

Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend