KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
3 tips om hvordan man overvinder beklagelse
3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.


Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv. 

At tænke fortrydelse kan gøre det værre, men bare at tænke på kilden til din beklagelse er et nødvendigt skridt. Du skal vide, hvad der fik dig til at falde i en position af fortrydelse i første omgang. Hvis du kender svaret på det, vil du forhåbentlig kunne forhindre en lignende situation i fremtiden. 

Fortrydelse kan komme fra at skuffe dig selv eller andre. Det kan komme fra en forsnakkelse, en ulykke eller endda bare fra ikke at gøre dit allerbedste arbejde. Uanset hvad der er tilfældet, bør du merke efter, hvad det er der forårsager dig mest beklagelse for at identificere problemet.

 Husk, at du ikke kan ændre fortiden, kun fremtiden

Det er ikke menneskeligt muligt at ændre fortiden. Du skal give slip på ideen om, at der er noget tilbage, du kan gøre ved det. Alt hvad du kan håbe på er, at du er i stand til at ændre fremtiden. Du har evnen og magten til at foretage disse ændringer, du skal bare gøre det. Hvis du virkelig ønsker at ændre din fremtid, kan du finde den person, der kan få det til at ske i spejlet. 

Så ofte tænker folk tungt om fortiden og ønsker, at de kunne ændre det. Dette er et fuldstændigt spild af energi og kan kun føre til flere beklagelser. I stedet skal du tænke over hvad du kan gøre i dag for at få bedre resultater i din fremtid. 

Del dine følelser med andre

Du bør dele dine tanker og følelser med andre. Du er nødt til at indse, at du ikke er alene i denne kamp. Der er masser af andre derude, der kæmper med beklagelse, ligesom du er. Faktisk er der nok en del andre, der har meget større beklagelse end du har. Når du opdager dette  faktum, kan du begynde at se, hvorfor du måske vil arbejde på at dele dine følelser.

 Andre mennesker kan komme til dig og relatere til din oplevelse. Før du ved det, deler du en intim del af dit liv, som du aldrig havde delt før. Det er den sande glæde i hele processen.

 Personligt taler jeg med et synsk medium om alt dette. Erfaringerne over telefonen er virkelig magtfulde og hjælper mig med at få perspektiv. Mit synske medium kan se tingene på en måde, som jeg ikke kan. Det hjælper mig med at samle mit fokus og huske, at jeg ikke er den eneste, der fortryder noget. Der er så mange andre mennesker, der også lider. Når jeg taler til mit medium som dette, får det mig altid på rette spor for at tale med andre om processen. 

Hvis du også vil snakke med et synsk medium, så kontakt os i dag.

 

Vil du snakke om 3 tips om hvordan man overvinder beklagelse ring til:

SigneSigne
Ledig for kontakt
Signenr 333Synsk, Tarotkort, Spåkone, Klarsyn, Spåkvinde, Alle vejledere
 

Signe er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og aflæser...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
KariKari
Er lige blevet ledig
Karinr 666Drømmetydning, Tarotkort, Clairvoyant, Spåkone, Alle...
 

Kari er en klarsynet spåkone, som kan give dig clairvoyant rådgivning når du som mest...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EmmaEmma
Ledig for kontakt
Emmanr 640Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort,...
 

Emma er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AngelinaAngelina
Ledig for kontakt
Angelinanr 694Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle vejledere
 
Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Seks tegn på du har en sjette sans

10103 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 

Spirituel vejleder

6300 visninger
Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner
 

Ti tegn på du er født som heks

6969 visninger
Hvis du nogensinde har tænkt, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse giver genklang hos dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

Kloning

4330 visninger

Som så mange spåkoner, så står forskere indenfor bioteknologi også ofte overfor moralske og etiske spørgsmål.

 

Fordelene ved en livsstilslæsning

4354 visninger

Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.

 

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

5046 visninger

Hver og en af ​​os vil påvirkes af distraktioner og stres i den materielle verden. Hvad enten det er en livsomvæltende begivenhed, arbejde eller familieforhold, så vil vores energi blive påvirket, hvis vi ikke er opmærksomme. Når disse blokkeringer bliver gentagne, skaber det et negativt billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend