Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.


Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.

 

At t ænke fortrydelse kan gøre det værre, men bare at tæ nke p å kilden til din beklagelse er et n ødvendigt skridt. Du skal vide, hvad der fik dig til at falde i en position af fortrydelse i f ø rste omgang. Hvis du kender svaret p å det, vil du forh å bentlig kunne forhindre en lignende situation i fremtiden.

 

Fortrydelse kan komme fra at skuffe dig selv eller andre. Det kan komme fra en glid af tungen, en ulykke eller endda bare ikke gøre dit allerbedste arbejde. Uanset hvad der er tilfældet, bør du nul ind på, hvad det er der forårsager dig mest beklagelse for at identificere problemet.

 

Husk, at du ikke kan æ ndre fortiden, kun fremtiden

Det er ikke menneskeligt muligt at ændre fortiden. Du skal slippe ideen om, at der er noget tilbage, du kan gøre ved det. Alt hvad du kan hå be p å er, at du er i stand til at ændre fremtiden. Du har evnen og magten til at foretage disse ændringer, du skal bare gø re det. Hvis du virkelig ø nsker at ændre din fremtid, kan du finde den person, der kan få det til at ske i spejlet.

 

S å ofte t æ nker folk tungt om fortiden og ønsker, at de kan ændre det. Dette er et fuldstændigt spild af energi og kan kun fø re til flere beklagelser. I stedet skal du t æ nke p å adfærd, som du kan gøre i dag for at få bedre resultater i din fremtid.

 

Del dine f ølelser med andre

Du b ø r dele dine f ø lelser og f ø lelser med andre. Du er n ødt til at indse, at du ikke er alene i denne kamp. Der er masser af andre derude, der kæmper med beklagelse, ligesom du er. Faktisk er der nok en del andre, der har meget større beklagelse end du gø r. N år du opdager, at det nydende faktum, kan du begynde at se, hvorfor du måske vil arbejde på at dele dine f ø lelser.

 

Andre mennesker kan komme til dig og relatere til din oplevelse. Før du ved det, deler du begge en intim del af dit liv, som du aldrig havde delt fø r. Det er den sande gl æ de i hele processen.

 

Personligt taler jeg med et synsk medium om alt dette. Erfaringerne over telefonen er virkelig magtfulde og hjælper mig med at få perspektiv. Mit synske medium kan se tingene på en m åde, som jeg ikke kan. Det hjælper mig med at samle mit fokus og huske, at jeg ikke er den eneste i beklagelse. Der er så mange andre mennesker, der også lider. N år jeg taler til mit medium som dette, får det mig altid på rette spor for at tale med andre om processen.

 

Hvis du også vil snakke med et synsk medium, s å kontakt os i dag.

 

Vil du snakke om 3 tips om hvordan man overvinder beklagelse ring til:

LasseLasse
Ledig for kontakt
Lassenr 670Medium, Synsk, Alle vejledere, Clairvoyant
 
Lasse er et godkendt medium og arbejder med sin intuition. Han vejleder og kan...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
FeliciaFelicia
Ikke tilgængelig
Felicianr 330Drømmetydning, Tarotkort, Spåkone, Clairvoyance
 
Felicia har en stærk intuition, som hun bruger til at hjælpe netop dig. Hun bruger...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
JenniferJennifer
Ikke tilgængelig
Jennifernr 349Clairvoyant, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Jennifer har lang erfaring som medium og kender naturens hemmeligheder, en kundskap...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
VildaVilda
Ikke tilgængelig
Vildanr 645Drømmetydning, Afdødekontakt, Tarotkort, Spåkone
 
Er du nysgerrig på, hvad dine drømme betyder? Vilda analyserer dine drømme og...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Seks tegn på du har en sjette sans

6470 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Sekter

6247 visninger
Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.
 

Hvad er en spådom?

6583 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

3601 visninger
Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med spiritus? En god psykisk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af psykiske aflæsninger er livsstilsæsningen.
 

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

4407 visninger
Hver og en af ​​os vil falde i bytte for den distraherende og stressede af den materielle verden. Uanset om det er en livsforandrende begivenhed, arbejde eller familieforhold, hvis vi ikke er opmærksomme, bliver vores energi uensartet. Når disse blokke bliver gentagne, skaber det en negativ billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.
 

At drømme om folk fra fortiden

1437 visninger
Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Der kan være folk fra din fortid, som du kunne lide, ikke lide eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere