KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Spådom ordbog

Spådom ordbog

I den åndelige verden kan der være nogle ord som måske kan være svære at forstå. Når du vælger hvilken person der skal spå dig er det vigtigt du forstår hvad de siger i deres præsentationer, derfor har vi lavet denne liste som forklarer de mest brugte ord indenfor spådom.


Astrologi

Astrologi er et af de ældste håndværk. Ordet astrologi stammer fra det Græske Astron, som betyder stjerne, og logos, der betyder systematisk tænkning. I astrologi kigger man på en persons fødselstidspunkt. Man ser på hvilket stjernetegn en person er, og i hvilket hus månen stod da man blev født. Astrologen kigger også på hvordan Ascendanten, Medium Coeli, Saturn, Jupiter, Mars, Venus, Merkur og Solen står på ens fødsels tidspunkt. Astrologen undersøger også relationerne mellem himmellegemernes vinkler. Ved brug af astrologi kan man afgøre det bedste tidspunkt for en vis aktivitet. Vores spåkoner kan også bruge astrologi til at spå om fremtiden.

Automatskrift

Automatskrift er en form for kanalisering. En synsk, spåkone eller clairvoyant der skriver automatskrift modtager beskeder fra den åndelige verden. Dette budskab formidler spåkonen så videre til den person der har valgt at blive spået. Oftest vil den spåkone der skriver automatskrift være i en tilstand af trance og lader en anden ånd overtage hendes/hans krop.

Besværgelse

En besværgelse er en opfordring til ånderne eller andre energier om at komme til en spåkone eller clairvoyant, for at guide hende/ham i en bestemt situation. Besværgelser bruges i Shamanisme. Det kan hjælpe dig når du vil spå dig selv, og kan hjælpe dig med at få kontakt til de fire elementer. De fire elementer er vand, luft, ild og jord. En besværgelse kan også være rettet mod guder og gudinder. En spåkone kan rette en besværgelse mod en bestemt ting du ønsker at opnå i livet.

Bortkommet

Vi har flere clairvoyanter og spåkoner som er specialister i at hjælpe dig med at finde ting du har mistet. Der findes tilmed spåkoner som kan hjælpe dig med at finde et kæledyr der er løbet bort.

Drømmetydning

Drømmetydning er et meget anvendt analyseredskab. En clairvoyant eller spåkone analyserer en drøm for at komme frem til dens betydning. Drømme kan være et vigtigt redskab når der bliver spået om fremtiden. Det symbolske i en drøm kan hjælpe en spåkone med at forudsige hvad der vil ske i fremtiden. Her hos os har vi masser af spåkoner som kan hjælpe dig med at tyde dine drømme.

Dyrekommunikation

Dyrekommunikation er når en synsk person kanalisere et dyrs energier. Via telepati kan de komme i kontakt med dyr og formidle deres budskaber videre. Vi har flere spåkoner som er dygtige til at tale med dyr.

Englehviskere

En synsk person eller andre der udføre spådomme, som modtager budskaber fra engle, kaldes  englehviskere. Man kan nærmest sige at en spåkone kanaliserer budskaber fra engle. En del af vores spåkoner er også englehviskere.

Englekort

Englekort udstråler positiv energi. Englekort ligner gudindekort, men der er dog nogle forskelle. Englekort er dekoreret med forskellige engle og deres budskaber, hvorimod gudindekort er dekoreret med gudinder og deres egenskaber. Under en clairvoyance med englekort spørger man englene til råds med hensyn til fortiden, nutiden og fremtiden. Hvert englekort har et budskab som en spåkone eller clairvoyant kan bruge til at bekræfte en tanke. Englekort er flittigt brugt af vores dygtige spåkoner, så hvis du ønsker at der skal bruges englekort under en telefon-clairvoyance så er du kommet til det rette sted.

Healing

En healing har til formål at skabe balance i en persons sjæl, sind og krop. En healing vil oftest give en person ny energi og skabe harmoni i hans/hendes liv. Der findes flere former for healing f.eks. fjernhealing, også kaldet distancebehandling, dette kan udføres via en telefon-clairvoyance. Hvis du har brug for en healing kan du få det lige her af en af vores dygtige clairvoyanter.

Hekse

En heks er en som benytter sig af spådomme, trylleformula og andre værktøjer for at hjælpe andre. Hekse lever som regel under mottoet, gør hvad du har lyst til, så længe det ikke gør nogen fortræd. Nogle hekse tilhøre den religion der hedder Wicca, dette er en religion med stærk fokus på naturen og ritualer. Moderne hekse der praktisere Wicca er meget tilknyttet naturen og værdsætter på den og livet højt. Mange af vores spåkoner er hekse og kan spå dig om fremtiden og hjælpe dig på andre områder i livet.

Husrensning

Ånder kan hjemsøge steder, boliger eller personer. Oftest vil en ånd gøre sig bemærket ved at der er uforklarlige lyde eller skygger. Det kan også være døre og vinduer lukker og åbner af sig selv, eller at lys begynder at blinke. Ånder der opholder sig I det jordiske liv har brug for en hjælpende hånd for at komme videre til den åndelige verden, hvor de kan få fred. En clairvoyant kan hjælpe dig med at rense dit hus for ånder, og kan vise ånderne lyset og døren til den verden hvor de høre hjemme.

Hvid magi

Traditionelt set betyder hvid magi at en person har magiske evner der kan påvirke den fysiske verden. Hvid magi udføres gennem kontakt med overnaturlige kræfter hvor målet er at udrette noget godt og positivt. En af de vigtigste redskaber i moderne hvid magi, er tankens kraft. Vores spåkoner kan hjælpe dig med at lære at praktiserere hvid magi og få mere positiv energi.

Intuition

En sandsigerske eller spåkone arbejder delvist med deres intuition. Intuition er en slags ”mavefornemmelse” eller en empatisk evne, som en spåkone bruger til at sætte sig ind i en pågældende persons situation. Ved hjælp af dette kan en spåkone eller sandsigerske fornemme hvordan en situation vil udvikle sig fremover. En spåkone, eller andre med synske evner som er i stand til at spå om fremtiden, opfanger budskaber og fornemmelser, og handler ud fra dem. Intuition handler om at være i dyb kontakt med sig selv, og være i stand til at lytte til sin indre stemme. Nogle sandsigersker og spåkoner bruger udelukkende deres intuition når de skal spå om fremtiden.

Kanalisering

Mange mennesker tror at det kun er et medium der er i stand til at kanalisere, men faktisk kan du finde mange med synske evner, f.eks. en clairvoyant eller sandsigerske, som er i stand til at kanalisere. Kanalisere betyder at man modtager budskaber fra en anden dimension end den jordiske, nemlig fra den åndelige verden. Budskaberne sendes af engle eller andre åndelig hjælpere. Budskaberne kommer ofte fra sjæle eller afdøde personer. Det sker tit at budskaberne kommer fra en som du ikke ventede at høre fra.

Medium

Et medium har kontakt til mennesker og dyr, som er krydset over til den anden side. Et medium kan videregive budskaber fra begge sider, dvs.  fra den jordiske verden til den åndelige verden og modsat. Blandt vores spåkoner der tilbyder telefonclairvoyance er der mange der også er et medium.

Pendul

Et pendul er et unikt værktøj som ofte bruges i clairvoyance, spådom og healing hvor du ønsker et klart og direkte svar om fortiden, nutiden eller fremtiden. Et pendul er et objekt, ofte i ben, krystal, træ eller metal, der hænger i balance. Når en spåkone anvender et pendul i en telefon-clairvoyance, stiller hun/han spørgsmål der kan besvares med et ja eller nej. Mange spåkoner anser pendulet som en forlængelse af deres intuition. Man kan sige at et pendul bekræfter hvad en clairvoyant eller spåkone allerede ved.

Reiki

Reiki stammer fra Japan og er baseret på ideen om at alle mennesker har en form for energi, kaldt livskraft. Hvis denne energi er lav er man mere modtagelig for stress og sygdom, og hvis den er høj så er man sund og glad. Reiki er en form for healing som kan give en person dyb afslapning og øge hendes/hans selvbevidsthed og reducere stress. Her hos os er der mange af vores spåkoner som udføre Reiki via telefonclairvoyance.

Runer

Runer er et sæt tegn der opstod for omkring 2000 år siden. Man kan bruge runer til clairvoyance og spådomme. Runer er symboler der er indgraveret i sten eller træ. Hver rune er forbundet med guderne i den Nordiske mytologi. Indimellem kunne se runer ridset ind i objekter da man mente det bragte held og lykke. Fordelen ved at spå med runer er at en spåkone kan få direkte og klare svar. Ved hjælp af runer kan en sandsigerske, clairvoyant eller spåkone komme frem til de underliggende faktorer i en situation, og derved guide dig til hvad dit næste skridt bør være.

Shaman

Ordet shaman stammer fra det Sibiriske Evenki sprog og betyder ”en som ved”. En Shaman arbejder med naturens mysterier og der tror på at alt i naturen har en sjæl. En Shaman kan udføre spådomme og bliver guidet af naturens skytsånder, der ofte manifesterer sig som kraftdyr. Ved hjælp af kraftdyrer, trommer og sang opnår Shamanen en form for trance hvor han/hun er i stand til at lytte til den åndelige verden og få råd om hvordan man bedst håndtere en given situation i livet. Shamanen har mange ligheder med en heks da der lægges stor vægt på naturens kræfter og magiske ritualer.

Spillekort

Det kaldes kartomantik når man bruger spillekort I en clairvoyance eller til at spå om fremtiden, fortiden eller nutiden. Tarotkort er den mest almindelig form for kort der bruges under en healing eller clairvoyance, men der er også en del spåkoner som foretrækker at bruge almindelig spillekort. Der er mange forskellige måder at spå med kort på. En af de mest brugte måder er at lægge kortende i en form af en stjerne eller det keltiske kors.

Spirituel

Spirituelle mennesker siges at være i kontakt med universet. En spirituel person er intuitiv og i kontakt med sit indre jeg. Spiritualitet er et begreb som ofte udtrykker det åndelige liv i en mere konkret form. En synsk person, sandsigerske, spåkone og clairvoyant er alle spirituelle personer.

Spådom

Når du kontakter en spåkone, f.eks. via telefonclairvoaynce, så skal du ikke være bange for at dit spørgsmål er skørt eller ubetydeligt. Du er sikkert ikke den eneste der sidder med lige præcis det spørgsmål. Livet har det med at sende os på en rutsjetur nogle gange, og så kan det være godt at tale med en der ved hvordan du bedst muligt håndtere livets op og nedture. Vores spåkoner kan fortælle dig hvad der er sket, hvad der sker og hvad der vil ske fremover.

Spåkone

En spåkone er en person som ved hjælp af forskellige værktøjer er i stand til at se hvad der vil ske I en persons liv og hvad der er sket tidligere. Hvis du lader en spåkone spå dig, så giver hun dig kun svar på de spørgsmål du selv stiller. En spåkone gør brug af forskellige værktøjer for at give dig de mest klare og konkrete svar. De mest almindelige værktøjer er tarotkort, pendul, teblade, krystaller og intuition.

Synsk

Ordet synsk bruges i flere forskellige sammenhænge. En synsk bruger indre billeder til at se hvad der er sket, og hvad der vil ske. Synske evner er oftest medfødte, men det sker tit at en synsk person først rigtig opdager sine evner senere I livet. Når en synsk person udfører en clairvoyance, spådom eller healing så føler han/hun ofte at tid og sted forsvinder.

Tarot

Tarot kommer fra Italien og har eksisteret og været brugt i spådomme og clairvoyance i mere end 300 år, og den dag i dag er det stadig et meget populært værktøj for spåkoner og sandsigersker. Et typisk sæt tarotkort består af den Store Arcana og den lille Arcana, og der er 78 kort i alt. Når du lader en spåkone spå dig, kan tarotkort hjælpe hende/ham med at give dig svar på spørgsmål om fortiden, nutiden eller fremtiden.

Tidligere liv

De fleste har nok på et eller andet tidspunkt oplevet følelsen af deja vu. Deja vu er ofte en oplevelse man har haft i et tidligere liv. Tanken om at vores ånd og sjæl genfødes har eksisteret i over 3000 år. Mange clairvoyanter mener at vores nuværende følelsesmæssige, fysiske og mentale ”make-up” kan fortælle noget om hvem vi var i et tidligere liv. F.eks. kan et modermærke eller en dårlig vane afsløre hvem du var i et tidligere liv. Vi har en del sandsigersker, clairvoyanter og spåkoner som kan hjælpe dig med at opleve et tidligere liv. Dette foregår oftest gennem hypnose. Oplysninger fra dit tidligere liv kan hjælpe dig med at forstå hvorfor du reagerer som du gør i visse situationer i dit nuværende liv. Det kan også forklare hvorfor du altid søger en bestemt type mennesker. Vores dygtige spåkoner kan gennem telefonclairvoyance hjælpe dig med at genkalde et tidligere liv.

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend