Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Spådom ordbog

Spådom ordbog

I den åndelige verden kan der være nogle ord som måske kan være svære at forstå

Astrologi

Astron og Logos er græske ord. Astron betyder stjerne og Logos betyder systematisk tænkning. Astrolog er et af de ældste erhverv. Astrologi betyder i korte træk en, der undersøger en persons fødselsøjeblik. En astrolog undersøger hvilke stjernetegn, som huser månen og måneknuderne, Medium Coeli, Ascendant, Saturn, Jupiter, Mars, Venus, Merkur og Solen ved personens fødsel. Selv himmellegemernes vinkelforhold undersøges. Astrologi kan blandt andet bruges til at finde de mest gunstige perioder for forskellige aktiviteter.

Automatskrift

Den automatiske skrift betyder at mediet, den synske eller clairvoyante modtager beskeder og tydninger i skrift fra åndeverdenen. Ånden går ind i kroppen og med pen og papir, kan deres budskab blive nedskrevet. Den synske, clairvoyante eller den klartseende formidler budskabet fra den åndelige verden til dem, der valgte at lade sig spå. Den synske person, praktiserer den automatiske nedskrivning som værende i trance. Automatisk skrivning er en form for kanalisering.

Bortkommet

Flere af vores healere, synske og medier er specialiserede i at hjælpe dig med at genfinde bortløbne dyr og tabte ting. En seer kan bruge forskellige metoder. Ofte er det en form for intuitiv eller telepatisk evne.

Drømmetydning

At spå gennem drømme er temmelig udbredt. På spålinjen kan du få eksperthjælp af en drømmetolk. Drømme kan være et vigtigt redskab for spåningen. Drømmetydning drejer sig om en vejleder eller en anden ekspert i drømmetydning der kan tolke dine drømme. Med Drømme symboler kan en spåkone afsløre, hvad der er sket og hvad der er på vej.

Dyrekommunikation

Dyrekommunikation kan ske ved at en clairvoyant eller synsk person kanaliserer. En seer kan også bruge telepatiske evner. Nogle medier kan komme i kontakt med dyr, der er gået over til den anden side.

Englehvisken

Når et medium eller en clairvoyant modtager budskaber fra englene, kaldes dette englenes hvisken. Engle kan også formidle energier. En engleblid blæst kan ses som en variant af kanalisering og kan forekomme ved spådom.

Englekort

Englekort ligner gudindekort og er en type kort, der udstråler positiv energi. Englekort skildrer englen og hvilket budskab englen har at formidle. At tyde med englekort betyder, at du kan få råd og vejledning om fortid, nutid og fremtid. Hvert englekort har en kort sætning, der kan bruges som en bekræftelse eller en tanke, som den der bliver spået kan tage med sig og tænke over i sit liv. Medium, synske og andre, der er dygtige til at spå med engle kort har stor viden omkring de forskellige engle og deres budskaber i enhver situation.

Healing

Fjernhealing eller almindelig distancehealing, den slags healing, der foregår via distance, som for eksempel over telefonen. Healeren har evnen til at skabe balance i en ubalanceret krop og sjæl. Healing kan anvendes i forbindelse med en spåning for at opnå harmoni eller opnå øget afslapning.

Heks

En heks er en person, der bruger en blanding af forskellige færdigheder, redskaber og opskrifter til at hjælpe andre. En lovlydig heks ville følge og sige " gør hvad du vil, så længe du ikke skader nogen. Hold på dine tanker og dine handlinger." Nogle hekse er tilhængere af religionen "Wicca". Moderne hekse praktiserer Wiccan og har et stærkt fokus på natur og magiske ritualer. Vores dygtige hekse kan forudsige fremtiden og hjælpe dig.

Husrensning

Huse, boliger og steder kan være hjemsøgt af ånder. Der kan være ånder, som er plads -, sags- eller person-bundne. Hjemsøgning manifesteres for eksempel ved unaturlige lyde. Ånder kan have et behov for at erkende at de er der. Det antages ofte, at ånderne er der, fordi de har noget uopklaret eller uforløst på jorden. En synsk person eller en vejleder, eller en der udøver husrensning kan hjælpe med at fjerne de bekymringer og negative vibrationer, som kan være på stedet. I husrensning bruges forskellige ritualer. Resultatet kan være at en ro breder sig hvor husrensningen har fundet sted.

Hvid magi

Hvid magi betyder traditionelt, at folk med magiske evner kan påvirke den fysiske verden. Dette sker gennem kontakt med overnaturlige kræfter til at udrette noget godt og positivt. Oftest udføres en slags ritual, hvor man ofrer vand til blomsterne eller lignende for at vise sin taknemmelighed for, hvad der er sket, eller viser velvilje for at få hjælp. De fleste hekse er involveret i hvid magi.

Intuition

En synsk eller en clairvoyant arbejder sommetider med deres intuition. Intuition er en empatisk evne til fuldt ud at forstå den andens situation og vide, hvordan situationen vil udvikle sig. En synsk person, spåmand eller intuitiv person kan fornemme og handle derefter. Intuition kan siges at dreje sig om at være i særdeles god kontakt med sit eget indre selv. Der er vejledere, der kun har deres stærke intuition som et redskab til en spådom.

Kanalisering

Ikke kun medier, men også en clairvoyant eller en synsk person kan gøre brug af kanalisering. For eksempel opretter en spåkone kanaler via kroppen som et redskab til at modtage fornemmelser fra åndeverdenen. Meddelelser kan sendes med bl.a. engle, hjælpere og guider, formidler budskaber videre til klienten. Når et medium kanaliserer, tager de især mod meddelelser fra afdøde og sjæle.

Klartfølende

En klartfølende, er en der har evnen til at vide, hvordan en person føler eller har følt. Den klartfølende seerske behøver ikke at være i fysisk kontakt med den person, han eller hun "indføler". Ordet klartfølende er afledt af det franske clair (klar). Føleevne kommer fra det latinske sentire (at røre). Denne form for føling kaldes Clairsentience på engelsk.

Klarthørende

Clairaudience er det engelske ord for Klarthørende, en evne, der kan ses som en variant af at være klarsynet. Denne paranormale form for føling betyder, at en person har synske evner og sindsfornemmelser til at høre lyde eller stemmer, der har med en person eller en situation at gøre. Dette gælder for fortid, nutid og fremtid. Nogle klarsynede og medier kan høre stemmer fra afdøde personer.

Klartseende/Clairvoyant

En clairvoyant har evnen til at se i billeder, hvad der er sket og hvad der kan ske. Clairvoyance siges at være en gave der er medfødt. Dog kan det ske, at en synsk eller en klarsynet senere i livet kommer i kontakt med den medfødte gave. Når en synsk går ind i en tilstand af udvidet bevidsthed oplever de ofte, at rum og tid stopper. En meditativ trance træder ind. Ordet clairvoyance eller indsigtsfuld kommer fra det franske clair (klar). Begrebet Clairvoyant er internationalt en generisk betegnelse for forskellige paranormale fornemmelser.

Krystaller

Ordet krystal er afledt af det græske ord krystallos og betyder klar is. Det er omtrent lige så usædvanligt for en spåerske at vælge at forudsige med krystaller, som at vælge at forudsige med krystalkugle. Krystaller kan anvendes til at bistå i en bestemt situation, for eksempel give styrke og kraft eller healing og mere. Mange som spår, bruger krystaller til at rense og indlæse deres redskaber, krystallerne indeholder ofte meget kraftfuld energi. En spåkone kan bruge krystaller i healing, chakra balancering og astral rejser.

Medial

Fællesbetegnelse for personer, der kan kontakte den anden side, for eksempel et medium. Mediale rådgivere kan se, hvad der er sket og vil ske, og kan afsløre ubalancer.

Medium

Et medium kontakter de afdøde personer og dyr på den anden side. Et medium kan formidle budskaber.

Pendul

Ved en spåning er et pendul et unikt værktøj til at opnå svar om nutiden, fremtiden eller fortiden. Pendulet består af et objekt, ofte i ben, krystal, træ eller metal, som hænger i en tynd tråd.

Ved en pendul-tydning kan en spåkone stille ja og nej spørgsmål til pendulet. Og alt efter hvilken retning pendulet bevæger sig, er det med til at bestemme om det er ja eller nej. Pendulet ses af nogle som en udvidelse af intuition. Når spåkonen stiller et spørgsmål præciserer pendulet, ifølge denne teori, hvad spåkonens intuition allerede ved.

Påkaldelse

En påkaldelse er en besværgelse eller en opfordring til ånderne eller de energier der skal til for at hjælpe spåkonen, når spåkonen hjælper klienten i en konkret sag. Det kan være som en del af et ritual, hvor spåkonen under hendes tydning, tyder at den spåede person har behov for noget. Spåkonen hidkalder og opmuntrer ånderne til at hjælpe den spåede person. Det er ikke usædvanligt at bekræftelser og valideringer anvendes som besværgelser såsom i "Jeg er herre over mit eget liv og jeg vælger selv hvad der får lov til at berøre mig." En besværgelse er ikke sort magi, men det er med til at give de uvidende en idé om hvad det vil sige at opfordre ånder, det er en opfordring til energier netop på det tidspunkt, hvor man virkelig har brug for at komme hjælpen til undsætning.

Reiki

Reiki er en form for healing og kommer fra Japan. Reiki har mange anvendelsesmuligheder. Reiki er en metode til dyb afslapning og kan også bruges til at give øget selvbevidsthed og lindre stress. Reiki kan også operere på det åndelige og følelsesmæssige plan. På markedet er der en temmelig bred vifte af ekspertise i Reiki.

Runer

Runer blev anvendt allerede for næsten 2.000 år siden og er et sæt af tegn. Runer kan anvendes som et redskab til spådom. Runerne er tegn indgraveret i sten, ben eller træ. En fordel ved runerne er, at de bruges som et redskab til at forudsige og at du kan forvente ligefremme og enkle svar. Med runer kan også en profetinde se de underliggende faktorer og få viden om, hvilke valg du skal foretage dig. Runer bruges undertiden i divination.

Seer

Seer er en mand, der har evnen til at se hvad andre ikke ser. Seere kan se ind i fremtiden, nutiden og fortiden. Nogle seere bruger værktøjer som tarotkort, pendul, krystaller og krystalkugle.

Seerske

Seerske eller profetinde er en kvinde, der har evnen til at se, hvad andre ikke ser. Seersken kan se ind i fremtiden og se fortid og nutid. En seerske kan bruge værktøjer som krystaller, krystalkugle, tarotkort og pendul og andre tydningsværktøjer. Det sker blandt andet i lande som Sverige, at politiet er i kontakt med en profetinde i forbindelse med strafferetlig efterforskning.

Shaman

Ordet shamanisme stammer fra sproget Evenki (tales i Sibirien) og betyder "den som ved". Shamaner arbejder med naturens mysterier og antager, at naturen er besjælet. Shamaner har store ligheder med hekse, især når det kommer til det store fokus på natur og magiske ritualer. Shamaner er styret af naturens skytsånder, der ofte opstår som et kraftdyr. Ved hjælp af disse kraftdyr, trommespil og sang kan shamaner sætte sig i en trance og flytte sig selv og nogle gange endda andre mennesker til åndeverdenen. I den åndelige verden får du meddelelser om begivenheder såsom den virkelige årsag og kan derved påvirke virkelighedens begivenheder. Via vores spålinje kan du lade dig spå ved hjælp af en shaman eller heks eller gennem shamanens eller heksens kundskaber.

Spillekort

Kartomantik kaldes kunsten at spå i kort. Tarotkort er den mest almindelige form for kort, der anvendes i spådom. Adskillige spåkoner foretrækker dog at forudsige ved hjælp af standard spillekort. Spillekort var de første Tarot spil og behandles derefter i Nordeuropa og fik sin nuværende karakter. Madame Lenormand, som blandt andet blev besøgt af Napoleon, gjorde brug af spillekort. Hendes kort er stadig tilgængelige og kaldes blot Madame Lenormand. Der er forskellige måder at forudsige ved hjælp af kortene. En af de mest almindelige metoder, når man spår i kort er, at benytte såkaldte stjerner, såsom keltiske kors.

Spirituel

Ordet spirituel er synonymt med ordet åndelig i mange henseender. Spirituelle mennesker kan siges at være i kontakt med universet. Begrebet spiritualitet udtrykker ofte det åndelige liv i mere konkrete former. En seer, en spåkone, et medium og en synsk person kan være åndelige. Et åndeligt menneske er intuitiv og i kontakt med sit åndelige jeg.

Spådom

Hvad skal du overveje, når du kontakter vores spåkoner, spåmænd, medier, clairvoyante, synske og hekse. Du må aldrig føle at du har et dumt spørgsmål at stille. Højst sandsynligt er du ikke den første med det særlige problem. Livet har en sjov måde at lave sine saltomortaler og det er som det er.

Så det kan være umagen værd at tale med en af vores clairvoyante, synske, spåkoner eller medier for at få en forståelse af hvad det er, der sker, høre hvad der skete og for at forstå, hvad der kommer til at ske i fremtiden.

Tænk over, hvad din hensigt er før du vælger at ringe og lade dig spå. Er din hensigt med din spåning et spørgsmål om at få bekræftet, hvad du selv hele tiden har følt? Er det for at få kontrol over din situation? Ønsker du at kende svaret eller ønsker nogen svaret? Husk, at spåkonen måske ikke altid kan sige det, som du måske håber på at høre, men derimod hvad du har mest gavn af lige nu, fordi du så vil være i stand til at takle dit problem. Før du ringer kan det være nyttigt, at skrive de spørgsmål som du har ned. Dette er godt for så kan du nemmere og hurtigere få hjælp med alle dine spørgsmål og også så du ikke glemmer nogle spørgsmål. Når du ringer til din spåkone, clairvoyant, medium eller heks er det godt, hvis du har dine spørgsmål i nærheden.

Forskellige seere og synske spår på forskellige måder. Ofte ender de i en strøm af informationer fra den åndelige verden, derfor er det vigtigt at forstå, at hun eller han kan tale meget hurtigt. Hvis du føler, at det går for hurtigt, skal du ikke være bange for at bede spåkonen eller spåmanden om at gentage, hvad der blev sagt.

Du kan altid på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af læsningen stille spørgsmål. Det vigtige er at du får svar på dit spørgsmål og at du forstår det budskab, der formidles til dig. Du er velkommen til at indsende din mening om dit opkald. Du gør dette på rådgiverens egen side, som du kommer til, når du klikker på rådgiver.

Du er velkommen til at ringe til vores spålinje.

Spåkone

En spåkone er en kvinde, der arbejder med værktøjer til at fortolke tegn på hvad der er sket, eller vil ske, i et menneskes liv. Spåkoner sporer hyppigt i både fortid, nutid og fremtid. At blive spået af en spåkone betyder det meste af tiden, at du stiller spørgsmål om din fremtid. Gennem sine redskaber giver en spåkone derefter svar. Spåkonens værktøjer kan omfatte tarotkort, englekort, spillekort, pendul og krystaller. Nogle spåkoner kigger også i krystalkuglen efter spådomme.

Spåmand

En spåmand arbejder med værktøjer til at fortolke tegn omkring hvad der er sket, eller vil ske i et menneskes liv. Sandsigere spår oftest i både fortid, nutid og fremtid. At blive spået via en spåmand betyder, at du det meste af tiden stiller spørgsmål om din fremtid. Gennem deres redskaber giver spåmanden derefter svar. Spåmænds redskaber kan omfatte tarotkort, englekort, spillekort, pendul, krystalkugle og krystaller.

Synsk

Synske har evner til at se fortiden og fremtiden visuelt, det vil sige i billeder. Ordet synsk er tæt knyttet til fænomenet clairvoyance. En seer kan have en synsk evne. En clairvoyant person er i stand til at se de ting, der er skjult for de normale sanser.

Tarot

Brugen af tarot er blevet meget populært blandt spåkoner, når de hjælper folk med at blive spået. Der findes meget information om tarot på nettet. Et tarotdæk består af den store Arcana og den lille Arcana og har i alt 78 kort. Når en spåkone bruger tarot, kan du få svar på spørgsmål om både fremtiden, såvel som nutiden og fortiden. Tarot kommer fra Italien og har eksisteret som et spådomsværktøj, i mere end 300 år.

Åndelig

Det kan siges, at en åndelig person er i kontakt med højere magter i universet. Ordet har en lignende betydning som sjælfuld. En åndelig person er ofte intuitiv og i kontakt med sit åndelige selv. Vores åndelige spåmænd kan intuitivt besvare spørgsmål om fortiden, såvel som nutiden og fremtiden.

 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend