Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Arbejd hos os

Arbejd hos os

Vi ansætter løbende

Kunne du tænke dig et flexibelt og interessant job som du kan udføre hjemmefra? At være telefonværtinde kan udmerket kombineres med studier, deltidsjob og andet. Du er i høj grad din egen chef og kan selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde - indenfor givne rammer og regler*. 

Samtalerne kobles anonymt til din telefon via vort telefonsystem. Du får en egen profil på hjemmesiden, og når du vil arbejde logger du nemt ind i vores system via din telefon. Du er så tilgængelig for indkommende samtaler. I løbet af samtalen er det dig, der er ansvarlig for kvaliteten og kundetilfredsheden. 

Vi tilbyder en grundløn for at være indlogget og en højere løn for faktisk samtaletid, samt kampagner og bonussystem. Du arbejder som selvstændig, men vi tager hånd om det hele for dig og udbetaler din løn 2 gange per måned. 

*Du skal kunne være logget ind minimum 50 timer om måneden, heraf en vis andel nattestid og weekender. Vi forholder os til de etiske krav for betaltelefoner og undgår temaer som sex med børn eller dyr. 

Hvis dette lyder interessant for dig, så send en email til hr.dk@redhatholdings.com med en kort beskrivelse af dig selv, dit telefonnummer samt hvornår vi kan træffe dig. Husk at checke din spam-folder når du venter på et svar fra os!

 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend